chek2fire Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2021 το app της binance το έχεις? Μήπως ζητάει επιβεβαίωση της συναλλαγής? Γιατί γίνονται όπως στην Ν26 και Revolut αλλά και στις Ελληνικές τράπεζες ως συνήθως μέσα από το app τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Offyll7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Ανάληψη στην εθνική από binance μπορούμε να κάνουμε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arsenal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα, από binance σε revolut απευθείας γίνεται? Αν ναι πώς φορολογείται το ποσό αυτό? Απορία μου είναι πως θα φανεί φορολογικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadikou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 In Greece which bank accept to withdraw money from binance to your bank account greece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumias Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα,κάνω εδώ και πολύ καιρό συναλλαγές στη binance,καταθέσεις και αναλήψεις και κατά καιρούς μεγάλα ποσά. Με την εφορία τι γίνεται; Εκτός του ότι ανεβαίνουν οι δαπάνες τι γίνεται με τα κέρδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, moumias είπε Καλησπέρα,κάνω εδώ και πολύ καιρό συναλλαγές στη binance,καταθέσεις και αναλήψεις και κατά καιρούς μεγάλα ποσά. Με την εφορία τι γίνεται; Εκτός του ότι ανεβαίνουν οι δαπάνες τι γίνεται με τα κέρδη; Παίζεις με την φωτιά όταν μεταφέρεις μεγάλα ποσά. Πριν σε καλέσει η τράπεζα και μπλέξεις, ζητά βοήθεια από τον λογιστή σου να σε καθοδηγήσει για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2021 από NiKoSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumias Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Και τι να τα κάνω; Να τα έχω μέσα να τα κοιτάω η να τα βγάζω 10-10 ευρώ; Πάλι αναλήψεις θα γίνουν. Υποτίθεται ότι βάζω λεφτά για να βγάλω λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, moumias είπε Και τι να τα κάνω; Να τα έχω μέσα να τα κοιτάω η να τα βγάζω 10-10 ευρώ; Πάλι αναλήψεις θα γίνουν. Υποτίθεται ότι βάζω λεφτά για να βγάλω λεφτα. Εφόσον βγάζεις πολλά τα δηλώνεις στην φορολογική σου δήλωση. Η φορολογία είναι 15% επί των κερδών + εισφορά αλληλεγγύης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumias Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Και που τα δηλώνω ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 59 λεπτά πριν, moumias είπε Και που τα δηλώνω ακριβώς; Ειναι δυο/τρεις κωδικοί, που τους είπαμε στο παρελθόν. Τώρα και εγώ τους έχω ξεχάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumias Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Δηλαδή περιμένω την εφορία να μου χτυπήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosssss Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Έχω κατεβάσει την εφαρμογή για pc της binance (και την αντίστοιχη για το κινητό) και προσπαθώ να κάνω επαλήθευση κατοικίας καθώς χωρίς αυτή δεν μπορώ να αγοράσω κρύπτο. Λογαριασμοί ρεύματος κλπ δεν είναι στο όνομά μου οπότε έστειλα τη δήλωση εισοδήματος όπου αναγράφεται η διεύθυνση κατοικίας μου. Αυτό 6 φορές. Τρεις με ελληνικούς χαρακτήρες και άλλες τόσες με λατινικούς, αλλά απορρίφθηκε. Καμιά ιδέα; Τι μπορώ να κάνω; Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από panosssss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε με το λογαριασμό του κινητού ή με το λογαριασμό της τράπεζας! Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από NiKoSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosssss Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το κινητό είναι καρτοκινητό. Από το λογαριασμό της τράπεζας, έψαξα στη winbank (Πειραιώς δηλαδή) αλλά δεν βρήκα κάτι σαν βεβαίωση κατοικίας...ή κάτι παρόμοιο. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από panosssss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, panosssss είπε Το κινητό είναι καρτοκινητό. Από το λογαριασμός της τράπεζας, έψαξα στη winbank (Πειραιώς δηλαδή) αλλά δεν βρήκα κάτι σαν βεβαίωση κατοικίας...ή κάτι παρόμοιο. Σε μένα, στα στοιχεία λογαριασμού στη WINΒΑΝΚ αναφέρει και τη διεύθυνση κατοικίας/αλληλογραφίας. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από NiKoSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις