tomvou Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 11 λεπτά πριν, 26ska είπε Ρε παιδιά γιατί να μην πάτε στην lg bx όσοι την θέλετε για all around χρήση;Η διαφορά στην εικόνα είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με.τις.τηλεορασεις του νήματος. H 65άρα πόσο έχει;
26ska Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 11 λεπτά πριν, tomvou είπε H 65άρα πόσο έχει; Εγώ επειδή δεν είχα κάρτα εθνικής για go for more,έκανα παραγγελία από Κωτσόβολο που την έχει 1450-300 η κάρτα της lg,οπότε βγαίνει στα 1150.Και εχει και 30% έκπτωση στην επέκταση 5ετους εγγυησης,που βγαίνει 130 ευρώ,σύνολο 1280.Την θεωρώ πολύ καλή τιμή για 65αρα 4k oled,με ολα τα καλουδια για next gen gaming. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Moderators Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 41 λεπτά πριν, 26ska είπε Ρε παιδιά γιατί να μην πάτε στην lg bx όσοι την θέλετε για all around χρήση;Η διαφορά στην εικόνα είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με.τις.τηλεορασεις του νήματος. Γιατι ενω εχει αλλα πλεονεκτηματα, εχει και μειονεκτηματα. Ο καθενας κρινει με βαση τις αναγκες του. Πχ, γιατι δεν εχει DTS, ή γιατι δεν θελει να εχει φοβο ή προβληματα με burn in. Και ο καθενας μπορει να βρει και αλλους λογους βεβαια, δεν ειναι μονο αυτα. Πχ επειδη εχει πολλες ανακλασεις η oled. κλπ κλπ Ο καθενας κρινει και επιλεγει με τις αναγκες και τις απαιτησεις του. Ειναι λαθος η γενικη προσεγγιση που κανεις νομιζω. Περα απο το οτι ειναι 27% ακριβοτερη. 2
red1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, 26ska είπε Εγώ επειδή δεν είχα κάρτα εθνικής για go for more,έκανα παραγγελία από Κωτσόβολο που την έχει 1450-300 η κάρτα της lg,οπότε βγαίνει στα 1150.Και εχει και 30% έκπτωση στην επέκταση 5ετους εγγυησης,που βγαίνει 130 ευρώ,σύνολο 1280.Την θεωρώ πολύ καλή τιμή για 65αρα 4k oled,με ολα τα καλουδια για next gen gaming. 26ska, αυτό λέμε όμως, πως δεν έχει ολα τα καλούδια για next-gen gaming καθώς όλα υπολειτουργούν, το 4Κ@120Ηz είναι κυριολεκτικά broken/απάτη και VRR και ALLM δεν υποστηρίζει καν ακόμη. Επίσης, τώρα που θα αρχίσουν να βαίνουν παιχνίδια με υποστήριξη Dolby Vision (series X|S), ουτε καν αυτό θα μπορείς καθώς στις enhanced θύρες (HDMI 3 + 4) ή θα έχεις Dolby Vision, ή 4K@120Ηz, δεν γίνεται και τα 2 ταυτόχρονα λόγω EDID. H συγκεκριμένη ΤV, και αμα μιλάμε αποκλειστικά για χρήση "next-gen gaming", βαράει πιο πολύ ρόλο placebo καθως τίποτα δεν υποστηρίζεται σωστά. Αμα θέλετε Sony, κάντε υπομονή και πάτε στην XJ90. 4 ώρες πριν, matrixxx είπε Σε αυτον τον "οφτοπικ" επιλογο με το οποιον κλεινει το σχολιο και θα εντυπωθει σε πολλους θα πρεπει να απαντησω για να μην εχουμε ατυχηματα: Νομιζω οτι αν γινει χρηση σε PC ειναι σχεδον βεβαιο το burn in. Λιγοτερο μαλλον σε κονσολα. Κανω λαθος; Matr, και εγώ ως "περίεργος" δεν θα έπαιρνα OLED γι'αυτόν τον λόγο αν και ολοι στο internet με καθησυχάζουν πως δεν πρόκειται να συμβεί ποτέςςς, αδιαφορώ όμως φίλος προσωπικά καθώς βαράω 5ωρα πάνω απο PC. Oι πιο πρόσφατες OLED (τελευταία 2ετία) τα πάνε καλύτερα πάντως σχετικά με το συγκεκριμένο αλλά και πάλι...σε PC λογικά θα χρειαστεί να βάλεις το taskbar σε auto-hide και να μην έχεις 343465867 εικονίδια στο desktop. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2021 από red1 1
26ska Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, red1 είπε 26ska, αυτό λέμε όμως, πως δεν έχει ολα τα καλούδια για next-gen gaming καθώς όλα υπολειτουργούν, το 4Κ@120Ηz είναι κυριολεκτικά broken/απάτη και VRR και ALLM δεν υποστηρίζει καν ακόμη. Επίσης, τώρα που θα αρχίσουν να βαίνουν παιχνίδια με υποστήριξη Dolby Vision (series X|S), ουτε καν αυτό θα μπορείς καθώς στις enhanced θύρες (HDMI 3 + 4) ή θα έχεις Dolby Vision, ή 4K@120Ηz, δεν γίνεται και τα 2 ταυτόχρονα λόγω EDID. H συγκεκριμένη ΤV, και αμα μιλάμε αποκλειστικά για χρήση "next-gen gaming", βαράει πιο πολύ ρόλο placebo καθως τίποτα δεν υποστηρίζεται σωστά. Αμα θέλετε Sony, κάντε υπομονή και πάτε στην XJ90. Για την lg bx μιλάς;
red1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, 26ska είπε Για την lg bx μιλάς; Ώπα φίλε, μλκ δικιά μου, για την LG BX έλεγες, οχι για την ΧΗ90, τις συγγνώμες μου monsieur Επεξ/σία 5 Απριλίου 2021 από red1 3
26ska Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, red1 είπε Όπα φίλε, μλκ δικιά μου, για την LG BX έλεγες, οχι για την ΧΗ90, τις συγγνώμες μου monsieur Η lg bx που λέω τα έχει όλα για next gen gaming,δεν υστερεί πουθενά και έχει ασύγκριτα καλύτερη εικόνα από τις τηλεοράσεις του thread. 1
kournias Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 η σειρά ΧΗ90 προμοτάρεται εδώ και ένα χρόνο ως η ιδανική τηλεόραση για next gen gaming (PS5 κτλ) και στην πραγματικότητα είναι μια από τις καλύτερες LCD TV του 2020 αρκεί να μην σε ενδιαφέρει το next gen gaming) 1
Q-Taxys Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, 26ska είπε Ρε παιδιά γιατί να μην πάτε στην lg bx όσοι την θέλετε για all around χρήση;Η διαφορά στην εικόνα είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με.τις.τηλεορασεις του νήματος. Ο βασικότερος λόγος για μένα: Android. Δεν έχω κονσόλα και gaming κάνω στο PC μου. Συνεπώς αυτά που αναφέρονται παραπάνω μου είναι αδιάφορα. Δεν μου είναι αδιάφορη όμως η εξαιρετική ποιότητα εικόνας (για LCD), όπως και οι ευκολίες του Android (στήσιμο Kodi, συνεργασία με Google Home, στριμάρισμα από PC/κινήτο χωρίς πρόβλημα κ.ο.κ.), καθώς και η γενικότερη ποιότητα Sony. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα