tsofras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 16 ώρες πριν, Papakaliati είπε Τι φάση τα σιελ βελούδινα καθίσματα; Κάτι πιο μπανάλ σε Test car δεν μπορούσαν να βάλουν; Για να θυμίζει καναπέ μάλλον δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από tsofras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Ορίστε και η 1η εικόνα/παρουσίαση του νέου KIA Sportage 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos Vvs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, Christos Vvs είπε Ωραίο είναι Τα καθίσματα φαίνονται τούμπανο , ωραίο εξωτερικά , ωραίο το τιμόνι ο μεγάλος τεμπέλης και οι ποτηροθήκες. Το infotainment ελπίζω να μην είναι όπως στο βιντεο το οποίο είναι αργό και έχει χάλια απόκριση Αυτό το piano black απορώ γιατί συνεχίζουν και το βάζουν στα εσωτερικά ενώ αφήνει παντού σημάδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) DACIA Jogger, 7θέσιο που αν ρίξεις την τελευταία σειρά έχει 708 λίτρα αποσκευών. Κάτω από το καπό του Dacia Jogger θα βρεθεί το υπερτροφοδοτούμενο σύνολο βενζίνης του 1,0 λίτρου απόδοσης 110 ίππων, ενώ ο ίδιος κινητήρας θα διατεθεί και σε εκδόσεις διπλού καυσίμου (βενζίνης-LPG) με απόδοση 100 ίππων. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το Jogger προσφέρεται με δύο δεξαμενές καυσίμου -50 λίτρα LGP/40 λίτρα βενζίνης- εξασφαλίζοντας αυτονομία 1.000 χιλιομέτρων. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2021 από Nabuko 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 δυσκολευομαι να εκφραστώ, μου ερχονται πολλα αλλα δε θα πω τιποτα... 😂😂😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, paylidis είπε δυσκολευομαι να εκφραστώ, μου ερχονται πολλα αλλα δε θα πω τιποτα... 😂😂😂 Ξέρω, σου άρεσε. Το ερωτεύτηκες με την πρώτη ματιά. Και εγώ το ίδιο 😍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ξέρω, σου άρεσε. Το ερωτεύτηκες με την πρώτη ματιά. Και εγώ το ίδιο 😍 Άστα αυτά , για να κάνεις τέτοια παρουσίαση σε έψησε 🤣 3 Videos + 4 Φωτογραφίες δεν έχουν μπει για κανένα αμάξι εδώ μέσα Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2021 από tsofras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Κι εγώ το είπα και το όλο concept μου αρέσει αρκετά: στυλ station, ψηλό, χώροι μέσα... Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο (εκτός Subaru κλπ που είναι άλλα χωράφια). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 3/9/2021 στις 2:27 ΜΜ, Nabuko είπε DACIA Jogger, 7θέσιο που αν ρίξεις την τελευταία σειρά έχει 708 λίτρα αποσκευών. 708 lt? Ότι πρέπει για νεκροφόρα.... @paylidis Πήρα εγώ την αμαρτία....👹 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Conan2046 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ πάντως σχεδόν το έχω αποφασίσει να το πάρω και σοβαρολογω. Μόλις απέκτησα τρίτο παιδί και αν όντως η τιμή ξεκινάει από 15.000 δεν βλέπω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο με αυτούς τους χώρους σ αυτά τα χρήματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Conan2046 είπε Εγώ πάντως σχεδόν το έχω αποφασίσει να το πάρω και σοβαρολογω. Μόλις απέκτησα τρίτο παιδί και αν όντως η τιμή ξεκινάει από 15.000 δεν βλέπω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο με αυτούς τους χώρους σ αυτά τα χρήματα. Πραγματικά όμως, δεν μπορώ να βρω αντίστοιχο μοντέλο σε άλλες εταιρίες. Χώρια που το πίσω μέρος μοιάζει με volvo που ανέκαθεν μου άρεσαν τα station τους. Να σου ζήσουν τα τέκνα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Conan2046 είπε αν όντως η τιμή ξεκινάει από 15.000 Που το διάβασες? εγώ διάβασα από 17.000, αλλού διάβασα ότι έρχονται τέλη 22 αρχές 23, αλλού από Φεβ 22. Δεν βρίσκω κάτι επίσημο 1 ώρα πριν, oykas2001 είπε Χώρια που το πίσω μέρος μοιάζει με volvo το ίδιο μου θύμισε και μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις