Προς το περιεχόμενο

Videos Αυτοκινήτων - Reviews , Παρουσιάσεις, Moose test κτλ.

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 352
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, paylidis είπε

35 1.5 dsg life mhev 

Με μεταλλικο 

Και εσωτερική 

IMG_3173.jpeg

Από εμένα είναι όχι 😕

Επίσης αστεία μικρός χώρος αποσκευών. Έχει ρεζέρβα αλλά μάλλον έχει και τη μπαταρια από κάτω της όποτε μειώνεται δραματικά ο χώρος 

Τι σε χάλασε γενικά; 

Από αισθητικής άποψης, αν και υποκειμενικό, στην απλή του έκδοση δεν εντυπωσιάζει, όπως και σχεδόν κανένα αυτοκίνητο. Το R line είναι όμορφο και ακριβό συγχρόνως.

Σχετικά με το χώρο αποσκευών, στο επίσημο site αναφέρει 652l, που νομίζω πως είναι αυξημένο σε σχέση με το προηγούμενο και αρκετά ικανοποιητικό. Στην πράξη δεν ισχύει;

7 ώρες πριν, paylidis είπε

Επεξ/σία από stefan_city
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, stefan_city είπε

Τι σε χάλασε γενικά; 

Από αισθητικής άποψης, αν και υποκειμενικό, στην απλή του έκδοση δεν εντυπωσιάζει, όπως και σχεδόν κανένα αυτοκίνητο. Το R line είναι όμορφο και ακριβό συγχρόνως.

Σχετικά με το χώρο αποσκευών, στο επίσημο site αναφέρει 652l, που νομίζω πως είναι αυξημένο σε σχέση με το προηγούμενο και αρκετά ικανοποιητικό. Στην πράξη δεν ισχύει;

Με χάλασε πολύ το ταμπλό που είναι πολύ ψηλά και κάθετο και είναι σαν να σου έρχεται στα μούτρα. Επίσης αυτό το κακό με τις οθόνες παραπάει… μονο για τα αλαρμ το χειρόφρενο και τις ταχύτητες είχε φυσικά πλήκτρα …

Ο χώρος αποσκευων με τα καθίσματα στη κανονική τους θέση δεν υπάρχει περίπτωση να είναι 625 λίτρα το είδα και εγώ που το έγραφε. Στη πραγματικότητα με τη ρεζέρβα ειναι πιο μικρό από το q3 μου που αν θυμαμαι καλά είναι στα 550λ (και δεν έχει ρεζέρβα αλλά κιτ επισκευησ, αρα έχει βάθος)

• Like 1
  • Thanks 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Συνέχεια στα του Tiguan:

https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Espase-ta-rekor-to-port-mpagkaz-toy-neoy-VW-Tiguan_264794.asp?a=6

"Τα αποτελέσματα της μέτρησής μας, έδειξαν πως η χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ του ήπια υβριδικού Tiguan (από το δάπεδο ως την εταζέρα), με τα πίσω συρόμενα καθίσματα τραβηγμένα όσο πιο πίσω γίνεται, είναι 476 λίτρα, ενώ τραβώντας τα καθίσματα μπροστά, η χωρητικότητα αυξάνεται στη μέγιστη τιμή της τα 636 λίτρα, η οποία και αποτελεί ρεκόρ για την κατηγορία." 

• Like 2

8 ώρες πριν, stefan_city είπε

Συνέχεια στα του Tiguan:

https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Espase-ta-rekor-to-port-mpagkaz-toy-neoy-VW-Tiguan_264794.asp?a=6

"Τα αποτελέσματα της μέτρησής μας, έδειξαν πως η χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ του ήπια υβριδικού Tiguan (από το δάπεδο ως την εταζέρα), με τα πίσω συρόμενα καθίσματα τραβηγμένα όσο πιο πίσω γίνεται, είναι 476 λίτρα, ενώ τραβώντας τα καθίσματα μπροστά, η χωρητικότητα αυξάνεται στη μέγιστη τιμή της τα 636 λίτρα, η οποία και αποτελεί ρεκόρ για την κατηγορία." 

Έτσι στέκει.. καλως λοιπον το έκρινα μικρότερο από του Audi ;) 

το αν κανείς μπροστά τα καθίσματα είναι άλλη υπόθεση. Κ στο Audi αν τα κανείς μπροστά λογικά θα γίνει 700 λίτρα ξέρω γω. Μαϊμουδιές !

• Like 1

43 λεπτά πριν, paylidis είπε

Έτσι στέκει.. καλως λοιπον το έκρινα μικρότερο από του Audi ;) 

το αν κανείς μπροστά τα καθίσματα είναι άλλη υπόθεση. Κ στο Audi αν τα κανείς μπροστά λογικά θα γίνει 700 λίτρα ξέρω γω. Μαϊμουδιές !

Μπορείς να τα σύρεις και στο Q3 ? Δεν το ήξερα αυτό

• Δημιουργία νέου...