Nabuko Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου Όλο και κάποια χαζομάρα θα σκεφτεί το σχεδιαστικό τμήμα της bmw. Είχαμε τις τεράστιες μάσκες, τώρα πάνε να μας πασάρουν και αυτή την ασχήμια με τις πλάγιες γρίλιες (γραμμές αλλά ας τις πούμε γρίλιες) που κόβουν τις κάθετες. Δεν μπορώ να αντιληφθώ το μέγεθος της βλακείας που τους δέρνει και τι άλλο θα σκεφτούν να μας πασάρουν στο μέλλον Ξεκίνησαν απ' την καινούρια 1 και πάνε να το βάλουν και στα υπόλοιπα. Ορίστε η νέα Χ3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parolos4 Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου Μπαντίτο 32900€ M Sport Premium με όλα τα καλούδια, Adaptive LED, 18¨ Μ Ζαντες, Αλκαντάρα-Δερμα καθίσματα, νομίζω και Adaptive ανάρτηση, δερμάτινο τιμόνι και φουλ ταμπλό με ραφές Μ.... Στο προηγούμενο μοντέλο ο ίδιος εξοπλισμός 45+... Το αμάξι είναι τζάμπα όποιος προλάβει.. Haters... Love you... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, Parolos4 είπε Το αμάξι είναι τζάμπα όποιος προλάβει.. Σε ποια χώρα είναι αυτές οι τιμές γιατί μπήκα στο ελληνικό σάητ και δε βρήκα τίποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parolos4 Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου Μόλις πριν λίγο ανακοινώθηκαν επίσημα στο event από την BMW Hellas. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 15 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 15 λεπτά πριν, Parolos4 είπε Μόλις πριν λίγο ανακοινώθηκαν επίσημα στο event από την BMW Hellas. Ανακοίνωσαν πότε έρχεται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parolos4 Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου Οκτώβριο επίσημη κυκλοφορία. Λογικά μέσα στο καλοκαίρι θα ανοίξουν οι παραγγελίες φαντάζομαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 15 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Όσο την βλέπω μου αρέσει και περισσότερο πάντως https://www.bmw.gr/el/all-models/1-series/bmw-1-series/bmw-1-series.html 170 αλογάκια 28 κιλά ροπή Εχμ βλέπω 300λ πορτ μπαγκαζ , εκεί έχουν την μπαταρία ? Επεξ/σία 15 Ιουνίου από tsofras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 45 λεπτά πριν, tsofras είπε Όσο την βλέπω μου αρέσει και περισσότερο πάντως https://www.bmw.gr/el/all-models/1-series/bmw-1-series/bmw-1-series.html 170 αλογάκια 28 κιλά ροπή Εχμ βλέπω 300λ πορτ μπαγκαζ , εκεί έχουν την μπαταρία ? Βλέπω μια ανησυχία ή μου φαίνεται; 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 15 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Grim Ripper είπε Βλέπω μια ανησυχία ή μου φαίνεται; 😂 Ναι αλλά μάλλον μου έφυγε με το πορτ μπαγκαζ Στο πετρέλαιο δείχνει 380L και στη Βενζίνη 300 Οπότε μάλλον έχουν την μπαταρία εκεί , παρα είναι μικρό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 24 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου Κανας Καμμένος που να βλέπει live την μετάδοση της Tesla? Τελικά μυρίζει για scam Live μετάδοση από βίντεο του Ιανουαρίου με QR code που σε πάει σε teslaXXX site που λέει ότι σου διπλασιάζει τα crypto Τραγικό και τρομακτικό ταυτόχρονα πως μπορείς να την πατήσεις, εμένα μου πήρε κανα 5 λεπτό να καταλάβω τι τρέχει https://finance.yahoo.com/news/deepfakes-of-elon-musk-are-pushing-crypto-giveaway-scams-on-youtube-live-200700886.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 9 ώρες πριν, tsofras είπε Κανας Καμμένος που να βλέπει live την μετάδοση της Tesla? 9 ώρες πριν, tsofras είπε Τραγικό και τρομακτικό ταυτόχρονα πως μπορείς να την πατήσεις, εμένα μου πήρε κανα 5 λεπτό να καταλάβω τι τρέχει https://finance.yahoo.com/news/deepfakes-of-elon-musk-are-pushing-crypto-giveaway-scams-on-youtube-live-200700886.html Είχε βγει εδώ και καιρό διαφήμιση σε fb με τον musk να προωθεί κάτι (δε θυμάμαι τι) και μιλούσε ελληνικά 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου Καινουργιο Tiguan σπαρταράει φρέσκο μυρίζει Γερμανία 😂 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, paylidis είπε Καινουργιο Tiguan Να μαντέψω? Τα πιάνει τα 40? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Να μαντέψω? Τα πιάνει τα 40? 35 1.5 dsg life mhev Με μεταλλικο Και εσωτερική Από εμένα είναι όχι 😕 Επίσης αστεία μικρός χώρος αποσκευών. Έχει ρεζέρβα αλλά μάλλον έχει και τη μπαταρια από κάτω της όποτε μειώνεται δραματικά ο χώρος 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majnun Δημοσ. 28 Ιουνίου Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 1 ώρα πριν, paylidis είπε Καινουργιο Tiguan σπαρταράει φρέσκο μυρίζει Γερμανία Kίνα (με τέτοια σχεδίαση) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις