Προς το περιεχόμενο

Videos Αυτοκινήτων - Reviews , Παρουσιάσεις, Moose test κτλ.

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 352
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ορίστε κάποια Euro NCAP test.

Alfa Romeo Tonale, BMW i4, Cupra Born, Kia Sportage, Mercedes T-Class, Mercedes Citan Tourer και Toyota Aygo X.

https://www.autogreeknews.gr/nea/dokimes-euro-ncap-crash-tests/asteria-kai-ekplixeis-apo-ton-euro-ncap-videos

Επεξ/σία από Grim Ripper
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
16 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αμαξάρα τι να πείς , αυτό που το βγάζουν review και εμείς δεν θα το δούμε εδώ ούτε ζωγραφιστό με χαλάει πολύ :D

Γιατί να μην το δεις; Όταν έρθει με το καλό να πας να κάνεις και ένα test drive (αν το κάνουν 😛 )

15 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Γιατί να μην το δεις; Όταν έρθει με το καλό να πας να κάνεις και ένα test drive (αν το κάνουν 😛 )

Αν έχει 45Κ η 2η έκδοση , δεν μπορώ να φανταστώ σε τι τιμή θα έρθει το TypeR και ποιος θα τα δώσει για να το πάρει

16 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αν έχει 45Κ η 2η έκδοση , δεν μπορώ να φανταστώ σε τι τιμή θα έρθει το TypeR και ποιος θα τα δώσει για να το πάρει

Εγώ είπα να το δεις, όχι να το πάρεις. 😛

Ναι οι τιμές είναι γενικώς ένα θέμα και θα μου έκανε πολύ εντύπωση ποιος θα πάρει έστω το απλό Civic όταν θα κάνει 40.000+.

3 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Εγώ είπα να το δεις, όχι να το πάρεις. 😛

Ναι οι τιμές είναι γενικώς ένα θέμα και θα μου έκανε πολύ εντύπωση ποιος θα πάρει έστω το απλό Civic όταν θα κάνει 40.000+.

Με τις τιμές που έχουν τα νέα αμάξι ενώ μου έκανε και εμένα εντύπωση στην αρχή πλέον δεν μου κάνει.

Αν θέλεις 37000+ για υβριδικό Nissan Qasqai τότε το Civic φαίνεται λουκούμι , μάλλον κάνουμε το λάθος και το συγκρίνουμε με τα απλά θερμικά και τις τιμές του τώρα

• Like 1

1 ώρα πριν, tsofras είπε

αυτό που το βγάζουν review

Από τους donuts ο θεός να το κάνει review. Επειδή έχουν 6 μύρια συνδρομητές τους το πασάρανε. Αυτός εδώ τα λέει καλύτερα

• Like 2

40 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Από τους donuts ο θεός να το κάνει review. Επειδή έχουν 6 μύρια συνδρομητές τους το πασάρανε. Αυτός εδώ τα λέει καλύτερα

Πολύ ανώτερο review και εντυπωσιάστηκα με τις αναφορές για track days σε σχέση με το αμάξι, δεν νομίζω να το έχω πετύχει ξανά σε κάποιο βιντεο

• Like 2

• Δημιουργία νέου...