giannis22k Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Εγινε αγορα για γνωστη μου το το https://ssl.www8.hp.com/gr/el/products/laptops/product-detail.html?oid=2100216029 οπου αναφερει οτι εχει IPS οθονη.Για τα δικα μου ματια δεν ειναι ips παντως.Κατεβασα το hwinfo και αναφερει για την οθονη αυτο
mphxths Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δεν καταλαβα , λεει καπου στο σκρινσοτ οτι δεν ειναι IPS ? Ή απλα δεν σου γεμιζει το ματι η μαρκα της οθονης και απλα πιστευεις οτι δεν ειναι? Γιατι αν η HP λεει οτι ειναι , και λεει ψεματα , τοτε καλη μηνυση Πρακτικα για να καταλαβεις αν ενα μονιτορ ειναι IPS ή οχι , τσεκαρεις τις γωνιες θεασης. Αν δεις οτι η εικονα "αλλοιωνεται" ή αλλαζει το contrast/brightness οταν κοιτας την οθονη υπο γωνια , τοτε μιλαμε για ΤΝ μονιτορ. Το IPS μονιτορ δεν "αλλοιωνει" την εικονα του υπο οποιαδηποτε γωνια ...
giannis22k Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Απλα δεν μου γεμιζει το ματι.Πχ αν την κοιταω απο πανω ξεθωριαζει η αν την κοιταω απο κατω προς τα πανω αλλοιωνεται.Την συγκρινω με την ΤΝ οθονη σε αλλο λαπτοπ που εχω
makhs5 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, giannis22k είπε Απλα δεν μου γεμιζει το ματι.Πχ αν την κοιταω απο πανω ξεθωριαζει η αν την κοιταω απο κατω προς τα πανω αλλοιωνεται.Την συγκρινω με την ΤΝ οθονη σε αλλο λαπτοπ που εχω H HP αποκλειεται να δηλωνει ψεμματα και να εχει αλλο Panel. Απλα δεν ειναι καλης ποιοτητας Ips, υπαρχουν ποιοτητες στα Panel σε πληροφορω. Πχ Υπαρχουν ποιοτικα Panel TN που ειναι πολυ καλυτερα απο Panel IPS . Η HP απλα βαζει πολυ "Φτηνιαρικα" Panel IPS στα οικονομικα της μοντελα
giannis22k Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 οκ συμφωνω να ειναι κατωτερης ποιοτητας ips αλλα δεν πρεπει να μου δειχνει κατι σαν οθονη οτι ειναι ips αλλα και να ειναι σχεδον ιδια με την tn acer 5750g που εχω; Ισως περιμενα κατι καλυτερο.Αυτο ηταν https://www.megasalapatas.gr/Eikona-Pliroforiki/laptops/laptop-macbook?product_id=14364
makhs5 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Το ξερω ποιο ειναι, το ειχα βρει απο πριν το μοντελο σου, ειναι αυτο https://www.skroutz.gr/s/26984088/HP-255-G8-Ryzen-3-3250U-8GB-256GB-FHD-No-OS.html Η οθονη που εχει το συγκεκριμενο μοντελο ειναι εντελως φτηνιαρικη IPS Δες και εδω σε αυτο το Video, ειναι το ιδιο Laptop με το δικο σου, και καπου μεσα στο Video λεει οτι η οθονη ειναι χαμηλη ποιοτητα IPS: Στο ξαναλεω, η οθονη που εχει το συγκεκριμενο μοντελο ειναι εντελως "φτηνιαρικη" IPS Επεξ/σία 3 Απριλίου 2021 από makhs5 1
makhs5 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Ακομη κι απ το video φαινεται ποσο, λυπαμαι που θα το πω, χαλια οθονη εχει, εγω εχω και ενα acer με tn οθονη κι ομως ειναι καλυτερη η οθονη του απο αυτη που βλεπω στο video
giannis22k Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Ναι και με το δικο acer αυτο που παρατηρησα ειναι οτι εχει λιγο καλυτερα χρωματα.Βεβαια με μια ρυθμιση απο το μενου γραφικων της ,vega εγιναν ποιο ζωντανα τα χρωματα στο hp.Οκ για 440€ μθα χαρα γενικα μου φενεται για την δουλεια που θελει η γνωστη μου. Επισης αναφερει και καποιος στο σκρουτζ οτι το πηρε με ips ο αλλα τελικα ηταν tn οθονη
makhs5 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 16 λεπτά πριν, giannis22k είπε Ναι και με το δικο acer αυτο που παρατηρησα ειναι οτι εχει λιγο καλυτερα χρωματα.Βεβαια με μια ρυθμιση απο το μενου γραφικων της ,vega εγιναν ποιο ζωντανα τα χρωματα στο hp.Οκ για 440€ μθα χαρα γενικα μου φενεται για την δουλεια που θελει η γνωστη μου. Επισης αναφερει και καποιος στο σκρουτζ οτι το πηρε με ips ο αλλα τελικα ηταν tn οθονη Εκει που φτασαν οι τιμες στα laptop ναι μια χαρα ειναι η τιμη του Αυτο που αναφερει ο αλλος στο σκρουτζ οτι εχει tn panel, απλα ξεγελαστηκε οπως εσυ επειδη η ποιοτητα της οθονης δεν ειναι καλη
giannis22k Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Μου εκανε εντυπωση πως ειδε αυτος ακριβως τον τυπο οθονη γιατι οροφανως πρεπει να ξυλωσεις τα πλαδτικα για να δεις
makhs5 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Μην δινεις απολυτη βαση και σε ολους οτι γραφουν. Πολλοι ειν αυτοι που γραφουν και οτι ναναι..
giannis22k Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Τελος παντων..σας ευχαριστω καλη συνεχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα