adi32 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Κάθε πότε βάζει πακέτο με ομιλία και έστω λίγα mb? Μου λήγει το κονε και θέλω να έχω έστω και λίγα data για όταν είμαι έξω. Καλά τη βγάλαμε μέχρι τώρα με 3€ το μήνα
npil Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, adi32 είπε Κάθε πότε βάζει πακέτο με ομιλία και έστω λίγα mb? Μου λήγει το κονε και θέλω να έχω έστω και λίγα data για όταν είμαι έξω. Καλά τη βγάλαμε μέχρι τώρα με 3€ το μήνα σημερα μου ηρθε προσφορα 500λ σε ολους και 2gb με ανανεωση 10ε 1
giorginho Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, adi32 είπε Κάθε πότε βάζει πακέτο με ομιλία και έστω λίγα mb? Μου λήγει το κονε και θέλω να έχω έστω και λίγα data για όταν είμαι έξω. Καλά τη βγάλαμε μέχρι τώρα με 3€ το μήνα Νομίζω όλοι το ίδιο θέμα έχουμε, δες μερικές σελίδες πιο πίσω ποσταρε ένας συμφορουμιτης ένα ωραίο αρχείο καταγραφής τέτοιων countdown offers. Στο "καλό" σενάριο μπαίνει τέτοιο πακέτο 1 φορά τη βδομάδα, αρκετές φορές μπαίνει ανά 10 μέρες και μερικές φορές κάνει και 2+ βδομάδες (όπως τώρα) να ξαναμπεί.
giorginho Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ συνήθως κανω πλέον απλά υπομονή. Στη χειρότερη μένω 3-4 μέρες χωρίς χρήση κινητού εκτός WiFi και μετά έχει πάλι κάποιο πακέτο, αν τυχόν την εβδομάδα πριν τη λήξη του πακέτου ομιλίας + δεδομένων δε βγάλει αντίστοιχο στο countdown. 1-2 φορές που υπήρξε ανάγκη έβαλα το αππ πακ (που μια φορά κι έναν καιρό ήταν αυτό που έβαζα μονιμα, καθώς είχε 3€), γιατί την τελευταία φορά που είχα 5-6 ευρώ μέσα και πήρα χωρίς πακέτο ένα τηλέφωνο, στα 5 λεπτά μου μηδενισε το υπόλοιπο (και μετά άρχισα να σιχτιριζω την εεττ που έχει επιτρέψει χρεώσεις 1€ το λεπτό εκτός πακέτων όταν στον πολιτισμένο κόσμο, κάποτε και εδώ, το λεπτό σε φάση pay as you go κοστίζει από 7-8 μέχρι 20 σεντς).
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Και το κουφό της υπόθεσης είναι ότι οι κλήσεις προς ΕΕ είναι 0,25€/1' αλλά η Ελλάδα δεν ανήκει στην ΕΕ. Που να δεις πόσο κοστίζει το ΣΜΣ εκτός πακέτων. Για όλους τους παρόχους. Ξέρω ανθρώπους που βάζουν 4-5 κάρτες τον μήνα για να λένε 5 κουβέντα στο κινητό.
giorginho Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2021 Αξιζε τελικά η αναμονή... Ισχύει ως αύριο απόγευμα. 1
PedroG Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Ισχύει για περιαγωγή ομιλίας στο εξωτερικό η προσφορά αυτή; Ευρωπαϊκή Ένωση
giorginho Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 7/10/2021 στις 10:02 ΠΜ, Kostas Savvidis είπε Παρασκευή απόγευμα τελειώνει Στην εφαρμογή πάλι ό,τι να ναι 🤣 @PedroG πολυσυζητημενο και ζόρικο θέμα αυτό. Πολλές φορές η απάντηση είναι ναι, άλλοτε όχι. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από giorginho
PedroG Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Το ξέρω...αλλά λένε στο chat .....αλλά στη τηλεφωνική επικοινωνία και άλλα χρεώνουν τελικά.....αναξιόπιστη εταιρεία για Εξωτερικο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις