tzot Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Μπορείτε να πείτε ότι έχει και spoilers... "Σινανάι γιάβρουμ σινανάι-νάι" --Ανώνυμη αοιδός στο κακόφημο λιμάνι της Σπάρτης "Θέλω να πιω όλο το Βόσπορο" --Ελένη "We're on a mission from God" --Οδυσσεύς επιχειρηματολογώντας στον Αχιλλέα "Γιατί δεν τελειώνεις πρώτα με το πτυχίο σου στη Λάρισα;" --Αθάνατη Μάνα! "Take it, take it!" --Ο ανδρειωμένος Σάκις σε πρόβα κοντά στα τείχη της Τροίας "Ορξ!" --Πάρις ατενίζοντας τον ορίζοντα πριν την απόβαση στη ραψωδία W "Τσσσσσσ!" --Αχιλλεύς σε άπταιστα αρχαία ελληνικά, που στα αγγλικά σημαίνει "do you feel Λάκη, punk?" "Great Balls Of Fire" --Έκτωρ στη ραψωδία Γάμμα "I have a cunning plan, m'lord" --Οδυσσεύς "So this is how you keep the seamen inside" --Η σύζυγος του προέδρου της εταιρίας Trojan "Συνεννοημένη με τη γυναίκα μου είσαι;!" --Επιθανάτιος ρόγχος του Αγαμέμνονα στη Βρισηίδα "Τι το'θελες κι εσύ το ξώφτερνο μωρή ξαδέρφη;" --Πάτροκλος στον Αχιλλέα περιμένοντας το πλοίο της γραμμής "Όμηρε σταμάτα να στριφογυρνάς" --J.R.R. Tolkien, χαλαρός "Δε μπογώ να του βάλω παγαπάνω από τγοία" --Ιάσων
astrolabos Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 Δημοσ. 22 Μαΐου 2004 χαχαχα, καλό. Όντως από ό,τ έχω ακούσει έχει πέσει σφάξιμο στη ταινία...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 einai pragmati gia ton peo
Nantia(R) Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Μπορείτε να πείτε ότι έχει και spoilers... "Ορξ!" --Πάρις ατενίζοντας τον ορίζοντα πριν την απόβαση στη ραψωδία W "Τσσσσσσ!" --Αχιλλεύς σε άπταιστα αρχαία ελληνικά' date=' που στα αγγλικά σημαίνει "do you feel Λάκη, punk?" [/quote'] χαχαχααχχααχχαχχα κορυφαια ολα αλλα ξεχωρισα τα 2 που παραθετω! ε καλα κλασσικα του Orlando Bloom του εμεινε κουσουρι απο τον αρχοντα!!! ασε που πιστευω οτι πρεπει να εχει καβατζωσει τη φαρετρα κ τα βελη! ΕΛΕΟΣ σε καθε ταινια τον τοξοβολο θα παριστανει? ΑΑΧΧΧ γιατι δεν ερχεται κ στους Ολυμπιακους Αγωνες?? και το σχολιο number two... ισως ο δωδεκαθειστης ( πως λεμε χριστιανος, καμια σχεση!!! ) να ξαλαφρωνει και ν'ακουγεται το τςςςςςςςςςςς Ή κ μια τριτη αποψη.. να ειναι ατςςςςςςςςςςς Σεφερλη τυπου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.