xxatziva Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 δινεις την ψιλη κυριοτητα στον εγγονο και επικαρπια στον πατερα του. ετσι εκμεταλευση-ιδιοκατοικιση-ενοικιαση εχει ο επικαρπωτης μεχρι τον θανατο του. μετα γινεται ενωση και γινεται πληρη κυριοτητα στον εγγονο. βεβαια θα πληρωσεις καποιον φορο για αυτη την μεταβιβαση. ετσι στο μελλον ο εγγονος δεν θα πληρωσει κατι αφου θα γινει συνενωση δικαιωματων.
gianniz_k Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 27 λεπτά πριν, Bitbit είπε ναι ρε τι μόδα είναι και αυτή που έχουν τα μικρά Η κάθε ηλιθιότητα περνιέται για cool. Τι να κάνς...
Joshua21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 45 λεπτά πριν, gianniz_k είπε Το ότι γράφει σαν δεκαπεντάχρονο,που κόβει τις λέξεις,δεν το πρόσεξε κανείς; Να το έκαναν μόνο 15χρονα καλά θα ήταν, το κάνουν και πολύ μεγαλύτεροι.
Dynamics Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 συνηθως αυτα τα τοπικ τα ανοιγουν κυριακες..δεν μπορουσες να κανεις υπομονη εως την κυριακη?
bill987 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Να σας πω την αλήθεια δεν τον κόβω για τρολ, θεωρώ ότι απλά μπήκε για να πει τον πόνο του ... Έχουμε ακούσει και δει τα άπειρα, τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση πλέον ! 1
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, Bitbit είπε τώρα γιατί εμένα μου κάνει για τρολ; Παρόλό αυτά ξέρω παρόμοια περίπτωση αληθινή, όπου δόθηκε το σπίτι από τους γονείς της κοπέλας. Δυστυχώς η κοπέλα πέθανε και προσπαθούσαν τώρα οι γονείς της να πάρουν πίσω το σπίτι διότι δε γούσταραν που ο γαμπρός τους προφανώς θα έβρισκε κάποια άλλη και θα μένανε μέσα στο σπίτι τους. Για αυτό θέλουν προσοχή οι δωρεες. Αν θες να δώσεις ακίνητο για κάτι τέτοιο στο παιδί σου τότε καλύτερα η δωρεάν παραχώρηση. Βέβαια αν θα υπάρχει ο εγγονός ο οποίος θα μένει με την μάνα του εκεί τότε καλύτερα να αφήσει το σπίτι ως έχει για την διαμονή του εγγονού.
kage Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Μα έτσι κ αλλιώς ο γιος σου θα πλήρωσει διατροφή και ενοίκιο αν δεν είχε σπιτι..τώρα π άφησες το σπίτι δεν θα πληρώνει "ενοίκιο".εν ολίγης τον γλύτωσες απο κατι.. Εφόσον είναι ανήλικο σε αυτές τις περιπτώσεις τεκμήρια φορολογία σε ποιον πάνε? Επεξ/σία 2 Απριλίου 2021 από kage
StamTheMan Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 7 ώρες πριν, bill987 είπε θεωρώ ότι απλά μπήκε για να πει τον πόνο του ... Αυτο εχει γινει,ψαχνει να πει τον πονο του/της ( δεν ξερω αλλα μου κανει για γυναικα ) και να ακουσει απο καποιον κατι εμψυχωτικο. Ευτυχως μπηκε στο ινσομνια,γνωστο και ως "Μεγαλη Αγκαλια".
Προτεινόμενες αναρτήσεις