HERTHAN Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 17 λεπτά πριν, exitpc είπε Δεν προκειται να εχεις κατι αλλο εκτος το email αυτο.Απλα θα σου ερθει στην πορτα σου.Οπως και εμενα Δεν στελνουν δηλαδη ενα email οτι η παραγγελια εχει σταλει με την ταδε courier και με τον συγκεκριμενο αριθμο για να ξερουμε που βρισκεται η παραγγελια μας? 1 ώρα πριν, exitpc είπε Παρελαβα μολις Ολα εφτασαν τακτοποιημενα σε μεγαλη κουτα. Με ποια μεταφορικη σου τα εστειλαν?
giorgosiraklio Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Παιδιά παρέλαβα σήμερα στο σπίτι μου Ηράκλειο Κρητης από Acs χωρίς καμία ειδοποιηση. Η παραγγελία δόθηκε την Παρασκευή. 1 1
Apos74 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Εδω Θεσσαλονικη τιποτα ακομα. Ειμεθα σε αναμονη για παραλαβη! Ελπιζω αυριο να παραλαβω τα καλουδια! 1
exitpc Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Με ποια μεταφορικη σου τα εστειλαν? Acs 58 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Δεν στελνουν δηλαδη ενα email οτι η παραγγελια εχει σταλει με την ταδε courier και με τον συγκεκριμενο αριθμο για να ξερουμε που βρισκεται η παραγγελια μας? OXI 😛 Επεξ/σία 5 Απριλίου 2021 από exitpc 1
pankostas Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Το συγκεκριμένο site δεν στέλνει email αποστολής. Όποιος θέλει να μάθει, ας πάρει τηλέφωνο. Άραγε ποσό δύσκολο είναι να μας ενημερώνουν??? Σε αυτό υστερούν! 3
Talixx Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 εδω ρεθυμνο σημερα μου ηρθανε με acs ολα κομπλε! 1
Aurumnus Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, giorgosiraklio είπε Παιδιά παρέλαβα σήμερα στο σπίτι μου Ηράκλειο Κρητης από Acs χωρίς καμία ειδοποιηση. Η παραγγελία δόθηκε την Παρασκευή. 1 ώρα πριν, Talixx είπε εδω ρεθυμνο σημερα μου ηρθανε με acs ολα κομπλε! Η ACS στην Κρήτη φαίνεται ότι δεν κάνει τα κολπάκια που κάνει σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Ε ρε τι σου κάνουν τα κουμπούρια... Επεξ/σία 5 Απριλίου 2021 από Aurumnus 2 1
foniki_melitzana Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Μου παρέδωσαν, σήμερα, με βανάκι της ΕΛΜΑ Βόρειος Τομέας Αθηνώνε 2
Gulik Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Μόλις παρέλαβα κι εγώ από την ACS (το έφεραν σπίτι κιόλας), σε άψογη συσκευασία! Φωτογραφία του πακέτου, μόλις το άνοιξα: Spoiler 5
taftaf Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Σε μένα μάλλον θα έρθουν δύο τρία κουτιά... Ίσως το παράκανα...
HERTHAN Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Σημερα παρελαβα κι εγω. Οπως αναφερθηκε και παραπανω η συσκευασια των προιοντων ηταν αψογη.
nikos16717 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 offtopic: δεν αγόρασα τίποτα από τη συγκεκριμένη προσφορά, αλλά μπαίνω κάθε μέρα για να δω αν είναι ευχαριστημένοι όσοι έκαναν παραγγελία και σαν μαστιχοπαραγωγός χαίρομαι απίστευτα όταν διαβάζω θετικά σχόλια για αυτά τα προϊόντα 15 1
tarantules Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Ήρθαν και σε εμένα (Άργος με ACS).Σχεδόν τα καθάρισα.....
Aurumnus Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, nikos16717 είπε offtopic: δεν αγόρασα τίποτα από τη συγκεκριμένη προσφορά, αλλά μπαίνω κάθε μέρα για να δω αν είναι ευχαριστημένοι όσοι έκαναν παραγγελία και σαν μαστιχοπαραγωγός χαίρομαι απίστευτα όταν διαβάζω θετικά σχόλια για αυτά τα προϊόντα Η ΜΑΣΤΙΧΑ απλά ΤΑ-ΣΠΑ-ΕΙ! 😍😋 3
akollias Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Απο Αθήνα εχετε παραλάβει όλοι? Εγώ ακομα.....☹️ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις