Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, iameden είπε

Δεν είμαι πολύ σίγουρος για το πού βρήκες αυτήν την πληροφορία. Στο κουτί του superlight μου το powerplay είναι ξεκάθαρο feature.

Ναι τελικά το έχει.

Overall για τη τιμή αυτή είναι οκ για 150$ MSRP ; f*uck no.

Το κουλό που έχουν κάνει όμως είναι ότι δεν έχει της προκοπής on board memory πέρα από μια ρύθμιση / dpi switch. Δηλαδή πχ το σεταρεις και μένει εκεί. On the fly ας πούμε ότι θέλω να εκτελέσω κάτι στα γρήγορα μπουμ δε γίνεται. Ας πούμε στο CoD, cruise missile, επειδή είναι αργό το movement επίτηδες στο killstreak έχω βάλει 3ο προφίλ 1200 dpi για μερικά δευτερόλεπτα και μπουμ κλικ πίσω στα 800. Εδώ δεν γίνεται. 

Έπρεπε να είχαν αφήσει 1ον ένα dpi separate κουμπάκι ( πόσο να έτρωγε; 2 γραμμάρια; ) - να είχαν κάνει λίγο καλύτερη δουλειά στο coating ( για ποντίκι των 149$ MSRP έχει μέτριο προς κακό coating ) καθώς και στα main buttons να είχε γίνει μελέτη για αποφυγή του sideplay που δίνει δυνατά το παρόν. 

Καλή χρυσή η Logitech αλλά πλέον δε παίζει μόνη στο χώρο.. Υπάρχουν περισσότερες προτάσεις από ποτέ. 1 βήμα μπρος δύο πίσω. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Ποια είναι έστω κοντά στη Logitech? Να πούμε η Corsair? Να πούμε και τη Steelseries? Τέλος.

Δεν υπάρχει καν κοντά άλλη εταιρεία. Και απ αυτές τις δύο απέχει και πάλι αρκετά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Ποια είναι έστω κοντά στη Logitech? Να πούμε η Corsair? Να πούμε και τη Steelseries? Τέλος.

Δεν υπάρχει καν κοντά άλλη εταιρεία. Και απ αυτές τις δύο απέχει και πάλι αρκετά.

Razer, ειδικά το Viper είναι λουκούμι

Δημοσ.

Καμία εταιρεία δεν έχει τοπ ποιότητα πλέον. Και κανένα ποντίκι δεν αξίζει τα λεφτά του σε αυτή τη κατηγορία τιμής λανσαρισματος. Τώρα στα 90, τρώγεται. Τα ίδια πάνω κάτω οι περισσότερες γνωστές του χώρου. Μια ματιά ρίξτε στο mousereview ( reddit ) που γράφουν απόψεις χιλιάδες άτομα ή δείτε στο YT άτομα που δεν χρηματίζονται. 

3 ώρες πριν, SakafliaC είπε

Η steelseries; Σκιά του παλιού ενδόξου παρελθόντος της.

Corsair? Πίσω έχει μείνει. Κάτι είδα τώρα με το Katar Pro.XT ότι τα πήγε πολύ καλά. 

Δεν θα κάνετε το λάθος να θεωρείτε ότι αφού είναι Χ εταιρείας θα είναι τοπ στα πάντα. Μεμονωμένα θα κοιτάτε. Ας πούμε από Razer τίμια είναι τα εξής: Viper Mini ΕΑΝ το βρείτε κάτω από 40 ευρώ ( όσο παίζει εκτός Ελλάδας ), Viper Ultimate - όταν βρίσκεται σε προσφορά εκεί στα 80-85 ευρώ από αμαζον, και Deathadder V2 ~ 50€. Αυτά.

Δημοσ.

Σκέψου απλά ότι δεν υπάρχει καν αντιπρόταση στο G915, ενώ το έχει παρουσιάσει τόσο καιρό.

Προφανώς δε σημαίνει ότι όλα τα προιόντα της είναι καλά, αλλά απέχει πολύ απ τον δεύτερο, αυτό είπα απλά εγώ.

Τέσπα κουβέντα κάνουμε, μη χαλάμε και το θέμα της προσφοράς και αναλάβει ο matrixxx 😇

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

7:30 ρε παιδιά ήρθαν σε εμένα... Αμάν τρόμαξα. Πανάλαφρο ακόμα και σε σχέση με το gpw. Τα πατάκια σίγουρα θέλουν "σπάσιμο" εάν όχι αλλαγή σε καλύτερά. Το κυκλικό πατακι δίνει πολύ τριβή ίσως το δοκιμάσω μετά το "σπάσιμο". Τα κλικ του είναι σίγουρα διαφορετικα από το πρώτης βερσιόν g pro που έχω εγώ. 

Ευχαριστούμε OP. 

https://imgur.com/gallery/h6HrVZx

Επεξ/σία από mp44christos
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...