svartevarg Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 9 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε Ποτε ειπαμε κυκλοφορησε? 3 κινητα εχω αλλαξει και σε ολα δεν ηταν "διαθεσιμη η εφαρμογη". 😀 Ήτανε αθόρυβη εφαρμογή. Ψηφιακή βοηθός σε κατάσταση απεργίας. 😀
ooaris Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 19 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Ένας τεράστιος παράγοντας είναι και η γλώσσα. Μικρή αγορά, δύσκολη γλώσσα. Πάλι καλά να λέμε. 100 χρόνια πίσω, σίγουρα δεν είμαστε, αλλά κάνα 15αρι... Άνετα.
Kostasspil Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 19 hours ago, Thresh said: Δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα γιατί δεν υποστηρίζουν ελληνικά στις φωνητικές εντολές. Και δεν είμαι και αισιόδοξος ότι αυτό κάποτε θα αλλάξει. Google Assistant πάντως βολεύει κάποιες φορές 4 minutes ago, ooaris said: δύσκολη γλώσσα. Υπάρχουν πολύ δυσκολότερες. Ο κυριότερος παράγοντας, είναι η μικρή αγορά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 1 minute ago, Kostasspil said: Και δεν είμαι και αισιόδοξος ότι αυτό κάποτε θα αλλάξει. Αν δεν κάνω λάθος έχουμε δει είδηση για Siri.
Kostasspil Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 4 minutes ago, Thresh said: Αν δεν κάνω λάθος έχουμε δει είδηση για Siri. Εχεις δικιο, δεν την ειχα δει. Μακαρι ν ακολουθησουν και οι υπολοιποι 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 2 minutes ago, Kostasspil said: Εχεις δικιο, δεν την ειχα δει. Μακαρι ν ακολουθησουν και οι υπολοιποι Θεωρητικά, με την λογική ότι ακούγονται φήμες για Amazon στην Ελλάδα, κάποτε, θα ακολουθήσει κι η Alexa.
agent_smith Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Αυτό είναι από τα πρώτα πράγματα που κάνω disable όποτε τύχει να σετάρω ένα μηχ/μα με windows xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα