polemikos Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Η εφαρμογή του ψηφιακού βοηθού της Microsoft, Cortana, «αποχωρεί» πλέον από το iPhone και τα Android smartphones. Έχοντας ανακοινώσει το τέλος υποστήριξης του ψηφιακού βοηθού της από τον περασμένο Ιούλιο, η «ζωή» του Cortana app τελείωσε χθες, με τους χρήστες να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο που είχαν δημιουργήσει όπως λίστες και υπενθυμίσεις. Αυτό είναι δυνατό μόνο μέσω της έκδοσης για Windows η οποία παραμένει ενεργή ενώ υπάρχει και η δυνατότητα συγχρονισμού των δεδομένων με την εφαρμογή Microsoft To Do που κυκλοφορεί στα App Store και το Play Store. Το τέλος υποστήριξης του Cortana app στις mobile πλατφόρμες, αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την ολοκληρωτική αλλαγή της ψηφιακού βοηθού της Microsoft σε μια «εμπειρία τεχνητής νοημοσύνης στην πλατφόρμα Microsoft 365». Τον περασμένο μήνα, η Harman Kardon αφαίρεσε τη ψηφιακή βοηθό από το έξυπνο ηχείο που κατασκευάζει, το μοναδικό μέχρι σήμερα που υποστήριζε την πρόταση της Microsoft ενώ στην αγορά κυριαρχούν απόλυτα τα Google Assistant και Alexa της Amazon. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
TheoAlex50 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Ποτε ειπαμε κυκλοφορησε? 3 κινητα εχω αλλαξει και σε ολα δεν ηταν "διαθεσιμη η εφαρμογη". 😀 1
amav Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Ο πόλεμος των γυναικών, Cortana εναντίον Alexa εναντίον Siri. Κάτι μου λέει ότι θα κερδίσει ο Google Assistant 1
nikos9595 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Και γω με ποια θα μιλάω τότε ? Η σιριο είναι δυσκολη προτειμο εύκολη λεία
pao13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 τι είναι πάλι η cortana η ουκρανέζα της μικρομαλακης ούτε καν την ήξερα σε ποιον θα λείψει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 1 hour ago, amav said: Ο πόλεμος των γυναικών, Cortana εναντίον Alexa εναντίον Siri. Κάτι μου λέει ότι θα κερδίσει ο Google Assistant Για Smart Home πάντως, λογικά η Alexa. 1
Neural_handshake Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 χρησιμοποιει κανεις σας καποιον απο αυτους τους βοηθους; 3
chrisaxa Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Νομίζω οι περισσότεροι είχαμε ήδη ξεχάσει την ύπαρξη της..
TheoAlex50 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 17 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε χρησιμοποιει κανεις σας καποιον απο αυτους τους βοηθους; Εδω ακομα και σε windows phone που ειχα εγω καποια στιγμη δεν ειχαν ενδιαφερθει να την βαλουν... Αρα αφου δεν ενδιαφερετεαι η ιδια η Microsoft γιατι να ενδιαφερθει ο πελατης?
Tetrabitos Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Κρίμα γιατί το χρησιμοποιούσα κάθε μέρα, ξυπνούσα και έλεγα: "Καλημέρα Cortana". ...NOT
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Neural_handshake είπε χρησιμοποιει κανεις σας καποιον απο αυτους τους βοηθους; εγω Google Assistant κατα κυριο λόγο για το Smart home αλλα γενικη η Ελλαδα δεν ειναι αντιπροσωπευτικό δειγμα για τεχνολογικα πραγματα γιατι ειμαστε 100 χρονια πισω σε ολα
Vasilisxd Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 16 λεπτά πριν, Spect~ είπε εγω Google Assistant κατα κυριο λόγο για το Smart home αλλα γενικη η Ελλαδα δεν ειναι αντιπροσωπευτικό δειγμα για τεχνολογικα πραγματα γιατι ειμαστε 100 χρονια πισω σε ολα Ένας τεράστιος παράγοντας είναι και η γλώσσα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 17 minutes ago, Spect~ said: εγω Google Assistant κατα κυριο λόγο για το Smart home αλλα γενικη η Ελλαδα δεν ειναι αντιπροσωπευτικό δειγμα για τεχνολογικα πραγματα γιατι ειμαστε 100 χρονια πισω σε ολα Δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα γιατί δεν υποστηρίζουν ελληνικά στις φωνητικές εντολές. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα