svach Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Και μένα μπήκαν σήμερα, είχα στείλει fb χτες, δεν ξέρω αν αυτό ήταν που βοήθησε, Τέλος καλό, όλα καλά, εύχομαι και στους υπόλοιπους να μπουν γρήγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 13 λεπτά πριν, svach είπε Και μένα μπήκαν σήμερα, είχα στείλει fb χτες, δεν ξέρω αν αυτό ήταν που βοήθησε, Τέλος καλό, όλα καλά, εύχομαι και στους υπόλοιπους να μπουν γρήγορα Αυτο ειναι φιλε μου. Εχω περιπου 10 ημερες που εστειλα email και τιποτα. Μολις εστειλα στο fb την αλλη μέρα μπηκαν. Οποτε μαλλον ήταν θεμα της τραπεζας και οχι των media markt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
empire21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Σήμερα μπήκαν και σε εμένα μετά από επικοινωνία μέσω messenger. Η εξαργύρωση πόντων γίνεται μόνο στα συνεργαζόμενα καταστήματα που γράφει στο site σωστά; Ήθελα να κάνω μια ακριβούτσικη αγορά από vodafone αλλά δυστυχώς δεν είναι μέσα σε αυτές που αναφέρονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Darthvader είπε 1450 ήταν η τιμή - 435 -300 = 715 Ωπ, σωστά, έχεις δίκιο, λάθος μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noble Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Και σε μένα μπήκαν κάποια στιγμή σήμερα, μετά από email πριν 10 μέρες και messenger χθες... Επεξ/σία 26 Μαΐου 2021 από noble Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flimgkis Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Επιβεβαιώνω ότι μπήκαν σήμερα οι χρωστούμενοι πόντοι, με επικοινωνία διάμεσο e-mail και της φόρμας επικοινωνίας της Εθνικής, στην οποία εχθές έλαβα τυπική απάντηση "γνωρίζουμε το θέμα σας και εργαζόμαστε σκληρά για την επίλυση του." Απλώς να σημειώσω το ότι τελικώς έπραξαν τα αυτονόητα δεν αναιρεί με μονοκοντυλιά την κάκιστη εντύπωση που δημιουργήθηκε με το εν λόγω ζήτημα. Προσωπικά θα το σκεφτώ δύο φορές στην αξιοποίηση προσφορών go4more μεγάλων αγορών έναντι αντίστοιχων προωθητικών ενεργειών άλλων τραπεζών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Και σε εμένα μπήκαν, χωρίς να χρειαστεί να επικοινωνήσω μαζί τους. Άρα μήπως πρέπει να αλλάξει ο τίτλος, εκτός αν χρωστάνε ακόμα σε κανέναν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POUARO Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, k_dinos είπε Και σε εμένα μπήκαν, χωρίς να χρειαστεί να επικοινωνήσω μαζί τους. Άρα μήπως πρέπει να αλλάξει ο τίτλος, εκτός αν χρωστάνε ακόμα σε κανέναν Χρωστάνε.. ψυχική οδύνη!!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μου εστειλαν αυτο: Καλημέρα σας, Σε απάντηση σχετικού αιτήματός σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, η πίστωση πόντων go4more από ενέργειες που αφορούν σε επιβράβευση συγκεκριμένων προϊόντων, πραγματοποιείται κατόπιν παραλαβής αρχείου που μας προωθεί η συνεργαζόμενη επιχείρηση (εν προκειμένω η Media Markt) και το οποίο περιλαμβάνει τις συναλλαγές προς επιβράβευση. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με την επιχείρηση για να διευκρινίσουμε τον λόγο που δεν συμπεριλήφθηκε η συγκεκριμένη συναλλαγή σας στο αρχείο που λάβαμε. Ωστόσο, και καθώς επιβεβαιώσαμε ότι δικαιούστε τους επιπλέον πόντους, σας αποδόθηκαν ήδη στον go4more λογαριασμό σας. Μπορείτε να δείτε το νέο σας διαθέσιμο υπόλοιπο καθώς και αναλυτικά το ιστορικό των συναλλαγών σας μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος www.go4more.gr ή και μέσω της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα go4more app. Λυπούμαστε για την αναστάτωση και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Με εκτίμηση, η ομάδα του go4more. Αρα φταίνε τα mediamrkt τελικά? Γιατί δεν λένε οτι φταίει ο ΟΤΕ να τελειώνουμε? 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timewalker Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 και σε μένα "Σε απάντηση σχετικού αιτήματός σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, η πίστωση πόντων go4more από ενέργειες που αφορούν σε επιβράβευση συγκεκριμένων προϊόντων, πραγματοποιείται κατόπιν παραλαβής αρχείου που μας προωθεί η συνεργαζόμενη επιχείρηση (εν προκειμένω η Media Markt) και το οποίο περιλαμβάνει τις συναλλαγές προς επιβράβευση. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με την επιχείρηση για να διευκρινίσουμε τον λόγο που δεν συμπεριλήφθηκε η συγκεκριμένη συναλλαγή σας στο αρχείο που λάβαμε. Ωστόσο, και καθώς επιβεβαιώσαμε ότι δικαιούστε τους επιπλέον πόντους, σας αποδόθηκαν ήδη στον go4more λογαριασμό σας. Μπορείτε να δείτε το νέο σας διαθέσιμο υπόλοιπο καθώς και αναλυτικά το ιστορικό των συναλλαγών σας μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος www.go4more.gr ή και μέσω της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα go4more app. Λυπούμαστε για την αναστάτωση και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Με εκτίμηση, η ομάδα του go4more" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μα τι αρχείο και ιστορίες εν έτη 2021? Κανονικά αυτό θα έπρεπε να γίνεται αυτόματα, αν φυσικά πληρώσει κάποιος για να ενωθούν τα συστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Insead Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Ακόμη περιμένω να πιστωθούν οι πόντοι................αξίας €600+, μετά απο αγορά στο κατάστημα με χρεωστική κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beamex Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Insead είπε Ακόμη περιμένω να πιστωθούν οι πόντοι................αξίας €600+, μετά απο αγορά στο κατάστημα με χρεωστική κάρτα. Κάπου είχα διαβάσει οτι υπάρχει όριο 500€ αν θυμάμαι καλά. Διορθώστε με αν κάνω λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chocorello Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Και εδώ μπήκαν οι πόντοι, δεν έκανα απολύτως τίποτα. Όλα οκ ευτυχώς γλίτωσα τη ταλαιπωρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις