leonidas1269 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Μόλις μπήκαν σε μένα όλοι οι πόντοι στο go for more από αγορά τηλεόρασης από media market . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qbalaskas Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 21 λεπτά πριν, leonidas1269 είπε Μόλις μπήκαν σε μένα όλοι οι πόντοι στο go for more από αγορά τηλεόρασης από media market . Το επιβεβαιώνω και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POUARO Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, leonidas1269 είπε Μόλις μπήκαν σε μένα όλοι οι πόντοι στο go for more από αγορά τηλεόρασης από media market . Εμένα οχι.. Ταυτόχρονα δεν έπρεπε να προστεθούνε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lefteris235 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Μπήκαν και σε μένα επιβεβαιώνω, αλλά μπήκανε Χ2. Πήρα και για την ακυρωμένη συναλλαγή πόντους. Θα αφαιρεθούν αυτοί ή απλά πήρα την τηλεόραση ακόμα φτηνότερα? 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, POUARO είπε Εμένα οχι.. Ταυτόχρονα δεν έπρεπε να προστεθούνε? ούτε εμένα (αγορά 31/03) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chocorello Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Αφήστε με να μαντέψω: Πρέπει να μπήκαν οι πόντοι σε αυτούς που πλήρωσαν στο κατάστημα και δεν έχουνε μπει ακόμα σε αυτούς που πλήρωσαν online. Επιβεβαιώστε (έτσι έγινε σε 2 περιπτώσεις που γνωρίζω). Επεξ/σία 7 Μαΐου 2021 από chocorello Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lefteris235 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Online πλήρωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ezioioannis Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Σήμερα ήρθε ο κουριερ με τη δώροκαρτα spendeo. Το παρέλαβε η σύζυγος κ ενώ την ενημέρωσε ότι σε περίπτωση που λείπω, πρέπει να υπογράφουν κάποια χαρτιά κ να τα πάρει πίσω ο courier... Τον ρώτησε κ αυτός δεν ήξερε τπτ, τα άφησε κ έφυγε. Άνοιξα το φάκελο κ είδα μέσα τα έντυπα που ήθελαν συμπλήρωση. Πρέπει να πάρω τηλέφωνο την LG να την ρωτήσω?? Τι λέτε είναι κάτι σημαντικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POUARO Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Εγω πληρωσα Online με χρεωστικη. Δεν εχουν αποδοθει οι επιπλεον ποντοι ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achisael Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Και εμενα μόλις μπήκαν οι πόντοι. Αγορ από σαιτ και πληρωμή οπως και παραλαβη από mediamarkt Λάρισας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POUARO Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, achisael είπε Και εμενα μόλις μπήκαν οι πόντοι. Αγορ από σαιτ και πληρωμή οπως και παραλαβη από mediamarkt Λάρισας Δουλευουν και το βραδυ??? Μπραβο... θα κοιταζω συνεχεια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, Lefteris235 είπε Μπήκαν και σε μένα επιβεβαιώνω, αλλά μπήκανε Χ2. Πήρα και για την ακυρωμένη συναλλαγή πόντους. Θα αφαιρεθούν αυτοί ή απλά πήρα την τηλεόραση ακόμα φτηνότερα? 😂 Πήγαινε φάτους 4 ώρες πριν, k_dinos είπε ούτε εμένα (αγορά 31/03) Ούτε εμένα 31.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Επιβεβαιωνω και εγώ οτι μολις τσεκαρα κ εχουν μπει οι ποντοι ολοι. Παραγγελια μεσω ιντερνετ και παραλαβη/πληρωμη σε κατάστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisrethymno Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Καλησπέρα στην παρέα, πήρα τηλέφωνο χθες και μου είπαν να στείλω εμειλ να μου βάλουν τους πόντους. Είχατε τέτοιο θέμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Ούτε εμένα έχουν μπει οι πόντοι και καμιά ενημέρωση από MM για το δωροκουπόνι. (31.03) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις