tonyduke Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Η επισημη απαντηση της Εθνικης τραπεζας ηρθε σημερα και λεει: Σας ενημερώνουμε πως τα Public MediaMarkt είναι δύο φυσικά καταστήματα των συνεργαζόμενων εταιρειών. Βρίσκονται στην Αθήνα στην οδό Συγγρού και στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Συμμετείχαν στην ενέργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mute_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Innersense είπε 05/04/2021 ΑΓΟΡΑ 05/04/2021 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ LG 23/04/2021 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΡΤΑΣ LG Όλα βαίνουν καλώς. Λίγο πακέτο η διαδικασία της ενεργοποίησης αλλά θα γίνει ελπίζω. Επισυνάπτω και το χαρτί που υπογράψαμε, γιατί εκείνη την ώρα περίμενε ο άνθρωπος και δεν διάβασα καν τι έγραφε. Αυτό το χαρτί πρέπει να συμπλξρωθει και να σταλεί πίσω; Εγώ το πήρα και έφυγα από την εταιρία κουριερ Επεξ/σία 23 Απριλίου 2021 από Mute_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, Mute_ είπε Αυτό το χαρτί πρέπει να συμπλξρωθει και να σταλεί πίσω; Εγώ το πήρα και έφυγα από την εταιρία κουριερ Το συμπληρώνεις επι τόπου και το παίρνει ο courier πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mute_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Innersense είπε Το συμπληρώνεις επι τόπου και το παίρνει ο courier πίσω. Δεν το γνώριζα και κανένας δεν μου είπε τίποτα. Παρόλα αυτά η κάρτα έχει ενεργοποιηθεί. Πρέπει να ξαναγυρίσω και να το στείλω ή τσάμπα κόπος; Επίσης την ημερομηνία γέννησης βάλτε την στο αμερικανικό προτυπο Επεξ/σία 23 Απριλίου 2021 από Mute_ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Φάε τα λεφτά... μάλλον για να σου στέλνουν διαφημιστικά είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 47 minutes ago, tonyduke said: Η επισημη απαντηση της Εθνικης τραπεζας ηρθε σημερα και λεει: Σας ενημερώνουμε πως τα Public MediaMarkt είναι δύο φυσικά καταστήματα των συνεργαζόμενων εταιρειών. Βρίσκονται στην Αθήνα στην οδό Συγγρού και στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Συμμετείχαν στην ενέργεια. Λίγο αργά απάντησαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touristas1985 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Μου ήρθε και εμένα μολις. Είχα ολοκληρώσει την διαδικασία 10/04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mute_ Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Φυσικά η MM για τη δωροεπιταγή όλο στο περίμενε... το παιδί μόλις έφυγε φάση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GEOZN8 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Στις 22/4/2021 στις 5:39 ΜΜ, totomis είπε ήρθε και σε εμένα η κάρτα το πρωί. αγορά tv 02/04 παραλαβή tv - ολοκλήρωση διαδικασίας έκδοσης της κάρτας 07/04 παραλαβή κάρτας 22/04 Αθήνα μένω. η κάρτα ενεργοποιήθηκε μέσω τηλεφώνου, αλλά έχω πρόβλημα με την εφαρμογή: στο τελευταίο βήμα δημιουργίας λογαριασμού, μου βγάζει πρόβλημα πως δεν έχω σύνδεση στο internet... αντιμετώπησε κανέις παρόμοιο θέμα; Καλησπέρα. Τελικά μου ήρθε και εμένα το πρωί και θέλω να σας πω 2 σημεία. 1ον δεν μου έπαιρνε τον έξτρα κωδικό ημερομηνίας γέννησης γιατί είχε δώσει λάθος η LG οπότε σε όσους δεν το παίρνουν ολογράφως π.χ 02061981 ας μιλήσουν με την LG. 2ον και εμένα Μέσο app έβγαζε δεν έχει δίκτυο αλλά την ενεργοποίησα από τον υπολογιστή και μετά κατευθείαν στην εφαρμογή του κινητού και όλα οκ. Λογικά θα την δέχεται παντού. Πάω να την τεστάρω τώρα το απόγευμα να αγοράσω κάτι γυαλιά. Χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
touristas1985 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, GEOZN8 είπε Καλησπέρα. Τελικά μου ήρθε και εμένα το πρωί και θέλω να σας πω 2 σημεία. 1ον δεν μου έπαιρνε τον έξτρα κωδικό ημερομηνίας γέννησης γιατί είχε δώσει λάθος η LG οπότε σε όσους δεν το παίρνουν ολογράφως π.χ 02061981 ας μιλήσουν με την LG. 2ον και εμένα Μέσο app έβγαζε δεν έχει δίκτυο αλλά την ενεργοποίησα από τον υπολογιστή και μετά κατευθείαν στην εφαρμογή του κινητού και όλα οκ. Λογικά θα την δέχεται παντού. Πάω να την τεστάρω τώρα το απόγευμα να αγοράσω κάτι γυαλιά. Χαχαχα Αυτο με τον κωδικο το εκανε και εμενα με την ημερομηνια! Την εβαλα με το Αμερικανικο προτυπο οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω (ΜΜ/ΗΗ/ΕΕΕΕ) και επαιξε αμεσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 35 λεπτά πριν, touristas1985 είπε Αυτο με τον κωδικο το εκανε και εμενα με την ημερομηνια! Την εβαλα με το Αμερικανικο προτυπο οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω (ΜΜ/ΗΗ/ΕΕΕΕ) και επαιξε αμεσως. εχω την ίδια μέρα με μήνα γενέθλια και δε το κατάλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Μιας και βλεπουμε απο Τεταρτη, επι 3 ημερες μεσα στο θεμα, παραδοσεις δωροκαρτων της LG για τις ΒΧ OLED, αυτο σημαινει οτι παρελαβαν την δωροκαρτα 200/300€ ολοι οσοι τις περιμεναν με παραγγελιες των ημερων της προσφορας; Ή υπαρχουν ατομα που ΔΕΝ την παρελαβαν ακομα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Κάτι δεν πάει καλά ρε γαμώτο... ενώ έφτιαξα account και μπαίνω και από την εφαρμογή στο κινητό και από web browser στο pc, δεν μου δέχεται να προσθέσω την κάρτα, βγάζει ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα... Έλεος, γιατί να είναι όλα τόσο complicated... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noble Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, matrixxx είπε Μιας και βλεπουμε απο Τεταρτη, επι 3 ημερες μεσα στο θεμα, παραδοσεις δωροκαρτων της LG για τις ΒΧ OLED, αυτο σημαινει οτι παρελαβαν την δωροκαρτα 200/300€ ολοι οσοι τις περιμεναν με παραγγελιες των ημερων της προσφορας; Ή υπαρχουν ατομα που ΔΕΝ την παρελαβαν ακομα; Αν δεν δημιουργώ πρόβλημα, μπορούμε να παραθέσουμε με κάποιο τρόπο και πού έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε την κάρτα; Εγώ πχ. είχα ξεγράψει τα supermarket και από βενζινάδικα είδα να προωθούνται (και αυτά με επιφύλαξη) κάποια Coral από την εφαρμογή. Τελικά τι ισχύει; Γιατί μέσω της εφαρμογής απογοητεύτικα και πραγματικά θα ήταν καλό (για το συμφέρον όλων) και για την τρέχουσα προσφορά αλλά και μελλοντικές να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι, τί μπορούν να αγοράσουν με αυτές τις δωροκάρτες. Ευχαριστώ πολύ. (Παρέλαβα προχθές) Επεξ/σία 23 Απριλίου 2021 από noble Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POUARO Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 11 λεπτά πριν, noble είπε Αν δεν δημιουργώ πρόβλημα, μπορούμε να παραθέσουμε με κάποιο τρόπο και πού έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε την κάρτα; Εγώ πχ. είχα ξεγράψει τα supermarket και από βενζινάδικα είδα να προωθούνται (και αυτά με επιφύλαξη) κάποια Coral από την εφαρμογή. Τελικά τι ισχύει; Γιατί μέσω της εφαρμογής απογοητεύτικα και πραγματικά θα ήταν καλό (για το συμφέρον όλων) και για την τρέχουσα προσφορά αλλά και μελλοντικές να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι, τί μπορούν να αγοράσουν με αυτές τις δωροκάρτες. Ευχαριστώ πολύ. (Παρέλαβα προχθές) Χρησιμοποιειται παντου .. Επιβεβαιωμενο!! εκτος απο στοιχηματα και αναληψη μετρητων.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις