Προς το περιεχόμενο

LG 55BX MEDIA MARKT 1199 ( εμμέσως 639 με Go4More) [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ] [Ολες με 30% επιστροφη Εθνικης][UPD: ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ !!! ]

Aduatiques

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η επισημη απαντηση της Εθνικης τραπεζας ηρθε σημερα και λεει:

Σας ενημερώνουμε πως τα Public MediaMarkt είναι δύο φυσικά καταστήματα των συνεργαζόμενων εταιρειών. Βρίσκονται στην Αθήνα στην οδό Συγγρού  και στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Συμμετείχαν  στην ενέργεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Innersense είπε

05/04/2021 ΑΓΟΡΑ
05/04/2021 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ LG
23/04/2021 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΡΤΑΣ LG
Όλα βαίνουν καλώς. Λίγο πακέτο η διαδικασία της ενεργοποίησης αλλά θα γίνει ελπίζω.
Επισυνάπτω και το χαρτί που υπογράψαμε, γιατί εκείνη την ώρα περίμενε ο άνθρωπος και δεν διάβασα καν τι έγραφε.

20210423_122751 3.jpg

20210423_122754 3.jpg

Αυτό το χαρτί πρέπει να συμπλξρωθει και να σταλεί πίσω; Εγώ το πήρα και έφυγα από την εταιρία κουριερ

Επεξ/σία από Mute_

3 λεπτά πριν, Mute_ είπε

Αυτό το χαρτί πρέπει να συμπλξρωθει και να σταλεί πίσω; Εγώ το πήρα και έφυγα από την εταιρία κουριερ

Το συμπληρώνεις επι τόπου και το παίρνει ο courier πίσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Innersense είπε

Το συμπληρώνεις επι τόπου και το παίρνει ο courier πίσω.

Δεν το γνώριζα και κανένας δεν μου είπε τίποτα. Παρόλα αυτά η κάρτα έχει ενεργοποιηθεί. Πρέπει να ξαναγυρίσω και να το στείλω ή τσάμπα κόπος;

Επίσης την ημερομηνία γέννησης βάλτε την στο αμερικανικό προτυπο

Επεξ/σία από Mute_
  • Thanks 1

47 minutes ago, tonyduke said:

Η επισημη απαντηση της Εθνικης τραπεζας ηρθε σημερα και λεει:

Σας ενημερώνουμε πως τα Public MediaMarkt είναι δύο φυσικά καταστήματα των συνεργαζόμενων εταιρειών. Βρίσκονται στην Αθήνα στην οδό Συγγρού  και στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Συμμετείχαν  στην ενέργεια.

Λίγο αργά απάντησαν

• Like 1

Στις 22/4/2021 στις 5:39 ΜΜ, totomis είπε

ήρθε και σε εμένα η κάρτα το πρωί.

αγορά tv 02/04
παραλαβή tv - ολοκλήρωση διαδικασίας έκδοσης της κάρτας 07/04
παραλαβή κάρτας 22/04

Αθήνα μένω.

η κάρτα ενεργοποιήθηκε μέσω τηλεφώνου, αλλά έχω πρόβλημα με την εφαρμογή: στο τελευταίο βήμα δημιουργίας λογαριασμού, μου βγάζει πρόβλημα πως δεν έχω σύνδεση στο internet...
αντιμετώπησε κανέις παρόμοιο θέμα;

Καλησπέρα. Τελικά μου ήρθε και εμένα το πρωί και θέλω να σας πω 2 σημεία. 1ον δεν μου έπαιρνε τον έξτρα κωδικό ημερομηνίας γέννησης γιατί είχε δώσει λάθος η LG οπότε σε όσους δεν το παίρνουν ολογράφως π.χ 02061981 ας μιλήσουν με την LG. 2ον και εμένα Μέσο app έβγαζε δεν έχει δίκτυο αλλά την ενεργοποίησα από τον υπολογιστή και μετά κατευθείαν στην εφαρμογή του κινητού και όλα οκ. Λογικά θα την δέχεται παντού. Πάω να την τεστάρω τώρα το απόγευμα να αγοράσω κάτι γυαλιά. Χαχαχα 

• Thanks 1

5 λεπτά πριν, GEOZN8 είπε

Καλησπέρα. Τελικά μου ήρθε και εμένα το πρωί και θέλω να σας πω 2 σημεία. 1ον δεν μου έπαιρνε τον έξτρα κωδικό ημερομηνίας γέννησης γιατί είχε δώσει λάθος η LG οπότε σε όσους δεν το παίρνουν ολογράφως π.χ 02061981 ας μιλήσουν με την LG. 2ον και εμένα Μέσο app έβγαζε δεν έχει δίκτυο αλλά την ενεργοποίησα από τον υπολογιστή και μετά κατευθείαν στην εφαρμογή του κινητού και όλα οκ. Λογικά θα την δέχεται παντού. Πάω να την τεστάρω τώρα το απόγευμα να αγοράσω κάτι γυαλιά. Χαχαχα 

Αυτο με τον κωδικο το εκανε και εμενα με την ημερομηνια! Την εβαλα με το Αμερικανικο προτυπο οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω (ΜΜ/ΗΗ/ΕΕΕΕ) και επαιξε αμεσως.

35 λεπτά πριν, touristas1985 είπε

Αυτο με τον κωδικο το εκανε και εμενα με την ημερομηνια! Την εβαλα με το Αμερικανικο προτυπο οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω (ΜΜ/ΗΗ/ΕΕΕΕ) και επαιξε αμεσως.

εχω την ίδια μέρα με μήνα γενέθλια και δε το κατάλαβα

• Moderators

Μιας και βλεπουμε απο Τεταρτη, επι 3 ημερες μεσα στο θεμα, παραδοσεις δωροκαρτων της LG για τις ΒΧ OLED, αυτο σημαινει οτι παρελαβαν την δωροκαρτα 200/300€ ολοι οσοι τις περιμεναν με παραγγελιες των ημερων της προσφορας; 

Ή υπαρχουν ατομα που ΔΕΝ την παρελαβαν ακομα;

• Like 1

Κάτι δεν πάει καλά ρε γαμώτο... ενώ έφτιαξα account και μπαίνω και από την εφαρμογή στο κινητό και από web browser στο pc, δεν μου δέχεται να προσθέσω την κάρτα, βγάζει ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα...
Έλεος, γιατί να είναι όλα τόσο complicated...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Μιας και βλεπουμε απο Τεταρτη, επι 3 ημερες μεσα στο θεμα, παραδοσεις δωροκαρτων της LG για τις ΒΧ OLED, αυτο σημαινει οτι παρελαβαν την δωροκαρτα 200/300€ ολοι οσοι τις περιμεναν με παραγγελιες των ημερων της προσφορας; 

Ή υπαρχουν ατομα που ΔΕΝ την παρελαβαν ακομα;

Αν δεν δημιουργώ πρόβλημα, μπορούμε να παραθέσουμε με κάποιο τρόπο και πού έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε την κάρτα; Εγώ πχ. είχα ξεγράψει τα supermarket και από βενζινάδικα είδα να προωθούνται (και αυτά με επιφύλαξη) κάποια Coral από την εφαρμογή. Τελικά τι ισχύει; Γιατί μέσω της εφαρμογής απογοητεύτικα και πραγματικά θα ήταν καλό (για το συμφέρον όλων) και για την τρέχουσα προσφορά αλλά και μελλοντικές να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι, τί μπορούν να αγοράσουν με αυτές τις δωροκάρτες. Ευχαριστώ πολύ. (Παρέλαβα προχθές)

Επεξ/σία από noble

11 λεπτά πριν, noble είπε

Αν δεν δημιουργώ πρόβλημα, μπορούμε να παραθέσουμε με κάποιο τρόπο και πού έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε την κάρτα; Εγώ πχ. είχα ξεγράψει τα supermarket και από βενζινάδικα είδα να προωθούνται (και αυτά με επιφύλαξη) κάποια Coral από την εφαρμογή. Τελικά τι ισχύει; Γιατί μέσω της εφαρμογής απογοητεύτικα και πραγματικά θα ήταν καλό (για το συμφέρον όλων) και για την τρέχουσα προσφορά αλλά και μελλοντικές να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι, τί μπορούν να αγοράσουν με αυτές τις δωροκάρτες. Ευχαριστώ πολύ. (Παρέλαβα προχθές)

Χρησιμοποιειται παντου .. Επιβεβαιωμενο!! εκτος απο στοιχηματα και αναληψη μετρητων.. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...