coyote2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 1.4 την πήρα χτες 21.4 Είχα και παλιά τέτοια κάρτα και πηγαίναμε σούπερ μάρκετ Βλέπω σίγουρα και βενζινάδικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimg19 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 8/4 αίτηση ήρθε σήμερα με speedex (επαρχία). Άψογο το app της. Την χρησημοποιησα ήδη σε βενζινάδικο shell για βενζίνη. Ο φίλος που είχε πρόβλημα στο s/m μήπως δεν την ενεργοποίησε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 15 λεπτά πριν, Dimg19 είπε 8/4 αίτηση ήρθε σήμερα με speedex (επαρχία). Άψογο το app της. Την χρησημοποιησα ήδη σε βενζινάδικο shell για βενζίνη. Ο φίλος που είχε πρόβλημα στο s/m μήπως δεν την ενεργοποίησε? Τι app έχει? Είναι κάποιας τράπεζας ή γενικά της master card? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimg19 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ένα app της εταιρίας που την εκδίδει. Το αναφέρει στο έντυπο της καρτας το όνομα του. Βολεύει για να παρακολουθείς το υπόλοιπο. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2021 από Dimg19 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achisael Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Και εμενα μου ήρθε μόλις η επιταγή της LG Ποιςπ σας είπε ότι δνε περνάει σε σούπερ απλή Mastercard είναι περνάει Σκλαβενίτη πχ. Επίσης μετά από πολύ ζαλάδα στο κατάστημα της Λάρισας μου στείλανε την επιταγή των 100€ για αγορές έως 31.3 που σε όλους σχεδόν έδειξε 1.4 ... Συστημικαεδειχνε λάθος ημερομηνία. Αν πάρετε τηλέφωνο θα σας πουνε ότι ναι 31.3 εγινε. Ευγενέστατος ο διευθυντής του καταστήματος στην Λάρισα πήρε τηλέφωνα κτλ... και σήμερα μου την έστειλε με mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totomis Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) ήρθε και σε εμένα η κάρτα το πρωί. αγορά tv 02/04 παραλαβή tv - ολοκλήρωση διαδικασίας έκδοσης της κάρτας 07/04 παραλαβή κάρτας 22/04 Αθήνα μένω. η κάρτα ενεργοποιήθηκε μέσω τηλεφώνου, αλλά έχω πρόβλημα με την εφαρμογή: στο τελευταίο βήμα δημιουργίας λογαριασμού, μου βγάζει πρόβλημα πως δεν έχω σύνδεση στο internet... αντιμετώπησε κανέις παρόμοιο θέμα; Επεξ/σία 22 Απριλίου 2021 από totomis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vjshadow Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 1/4 παραγγελία τηλεόρασης. 8/4 παραλαβή και επικοινωνία με LG. 22/4 παραλαβή της κάρτας. Δεν την ενεργοποίησα σήμερα. Ελπίζω να μην έχω κάποιο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, achisael είπε Και εμενα μου ήρθε μόλις η επιταγή της LG Ποιςπ σας είπε ότι δνε περνάει σε σούπερ απλή Mastercard είναι περνάει Σκλαβενίτη πχ. Επίσης μετά από πολύ ζαλάδα στο κατάστημα της Λάρισας μου στείλανε την επιταγή των 100€ για αγορές έως 31.3 που σε όλους σχεδόν έδειξε 1.4 ... Συστημικαεδειχνε λάθος ημερομηνία. Αν πάρετε τηλέφωνο θα σας πουνε ότι ναι 31.3 εγινε. Ευγενέστατος ο διευθυντής του καταστήματος στην Λάρισα πήρε τηλέφωνα κτλ... και σήμερα μου την έστειλε με mail. Εγώ προσπαθώ ακόμη μέσω μεν θα μου την στείλουν λένε Θα το αφήσω για Δευτέρα.... Να ξαναπροσπαθήσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MinuStrike Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Για την ενεργοποίηση της κάρτας, εκτός από τον κωδικό της τι άλλο κωδικό σας δώσανε? Γιατί την ημερομηνία γέννησης δεν την πηρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimg19 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, MinuStrike είπε Για την ενεργοποίηση της κάρτας, εκτός από τον κωδικό της τι άλλο κωδικό σας δώσανε? Γιατί την ημερομηνία γέννησης δεν την πηρε H ημερομηνία πρεπει να εχει την μορφη ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ με μηδενικο σε περιπτωση μονοψηφιου αριθμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MinuStrike Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Θα ξαναδοκιμάσω σε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POUARO Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Η καρτα χρησιμοποιειται παντου οπου υπαρχει pos εκτος απο στοιχηματικες εταιριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achisael Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δοκίμασε με τον αμερικανικό τρόπο την γέννηση πχ εγώ είμαι 08.10.1985 και βαλανε 10.08.1985 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 14 λεπτά πριν, achisael είπε Δοκίμασε με τον αμερικανικό τρόπο την γέννηση πχ εγώ είμαι 08.10.1985 και βαλανε 10.08.1985 Σήμερα πέρασε στο LIDL όπως κάθε κάρτα ticket που μου έχουν δώσει. Κανονικά λειτουργεί 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 05/04/2021 ΑΓΟΡΑ 05/04/2021 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ LG 23/04/2021 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΡΤΑΣ LG Όλα βαίνουν καλώς. Λίγο πακέτο η διαδικασία της ενεργοποίησης αλλά θα γίνει ελπίζω. Επισυνάπτω και το χαρτί που υπογράψαμε, γιατί εκείνη την ώρα περίμενε ο άνθρωπος και δεν διάβασα καν τι έγραφε. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις