Aduatiques Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, 26ska είπε Αυτό λέω επειδή τα πάντα είναι συνδεδεμένα στον ενισχυτή και αυτός με arc στην τηλεόραση,δεν θα παίζει από τον ενισχυτή dts;Σορυ,αλλά μπερδεύομαι... Αν παίξεις αρχείο από τον media player της τηλεόρασης no audio. Όπως και σε lossless audio(αυτό βέβαια νομίζω δεν το υποστηρίζει καμία τηλεόραση). Μόλις τώρα, coyote2 είπε εννοείς να κατεβάσεις άλλο media player αν κατεβάσεις παράδειγμα ταινία που είναι dd την παίζει; Αν κατεβάσεις ταινία με ήχο Dolby παίζει τον ήχο ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Διάβασα δεν έχει timeshift ή αυτό σώζεται; Δε γράφεις σε usb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 13 minutes ago, coyote2 said: εννοείς να κατεβάσεις άλλο media player αν κατεβάσεις παράδειγμα ταινία που είναι dd την παίζει; Εννοεί ότι αν δεν παίξεις την ταινία από την usb port της LG και χρησιμοποιήσεις άλλη συσκευή (πχ Xiaomi Mi Box S ή Nvidia Shield ή HTPC κτλπ), θα παίξει DTS. Με το usb port της LG (ή των Samsung) DTS=βουβός κινηματογράφος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, Thresh είπε Εννοεί ότι αν δεν παίξεις την ταινία από την usb port της LG και χρησιμοποιείς άλλη συσκευή (πχ Xiaomi Mi Box S ή Nvidia Shield ή HTPC), θα παίξει το DTS. Αυτό εννοείται, είναι άλλη συσκευή, ΤΕΣΠΑ dts δε κατεβάζω νομίζω βασικά dd+ είναι τα περισσότερα Το timeshift θέλω να δω αν έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achisael Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 8 λεπτά πριν, coyote2 είπε Διάβασα δεν έχει timeshift ή αυτό σώζεται; Δε γράφεις σε usb? Ισχύει αυτό? Γνωριζει κάποιος αν έχει pip ? Όπως η q70 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, achisael είπε Ισχύει αυτό? Γνωριζει κάποιος αν έχει pip ? Όπως η q70 ? Στο skroutz γραφανε κάτι ότι δε κάνει timeshift Επεξ/σία 1 Απριλίου 2021 από coyote2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aduatiques Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Να ενημερώσω ότι η δωροεπιταγή από τα media 100 ευρώ ήταν μέχρι 31-03 όποτε αυτή η προσφορά έληξε και εμμέσως πλέον είναι 639. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
26ska Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Από eurobank επιστροφή έχει δώσει με την τηλεόραση κανένα κατάστημα;Θα παίξει προσεχώς μήπως;Γιατι μόνο eurobank έχω πιστωτική... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 14 λεπτά πριν, Aduatiques είπε Να ενημερώσω ότι η δωροεπιταγή από τα media 100 ευρώ ήταν μέχρι 31-03 όποτε αυτή η προσφορά έληξε και εμμέσως πλέον είναι 639. Θα το φτιαξω και στο #1 μιας και ηταν για λιγες ωρες το 100αρικο(150 στην 65αρα) στο τοπικ και δεν αναφερεται στο #1 η διαρκεια ισχυος του, μην την "πατησει" κανεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aduatiques Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, 26ska είπε Από eurobank επιστροφή έχει δώσει με την τηλεόραση κανένα κατάστημα;Θα παίξει προσεχώς μήπως;Γιατι μόνο eurobank έχω πιστωτική... Το πλαίσιο συνήθως κάνει προωθητικές με την eurobank αλλά αν θα παίξει προσεχώς κάτι δεν μπορούμε να ξέρουμε δυστυχώς. Άλλες φορές κάνουν match τις προσφορές άλλες όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Πάντως η εθνική το έχει πάρει σερί αυτό ήταν και στο Γερμανό νομίζω το ίδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aduatiques Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, coyote2 είπε Πάντως η εθνική το έχει πάρει σερί αυτό ήταν και στο Γερμανό νομίζω το ίδιο Πραγματικά τόσα χρόνια που την έχω την κάρτα έχει βάλει περισσότερες προσφορές αυτό το τρίμηνο από ότι τα τελευταία τρία χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 https://www.plaisio.gr/tileoraseis/tvs/lg-oled-tv-oled55bx6-55-4k-ultra-hd_3559092 Εδώ λέει έχει timeshift Για να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achisael Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Για το pip γνωρίζει κάποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 17 λεπτά πριν, achisael είπε Για το pip γνωρίζει κάποιος? Δεν εχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις