DiamadisT Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Ηλεκτρονικά έγινε, οπότε μάλλον άδικα ανησύχησα. Σε ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POUARO Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, DiamadisT είπε Ηλεκτρονικά έγινε, οπότε μάλλον άδικα ανησύχησα. Σε ευχαριστώ! Και σε μενα τιποτε ακομα(ηλεκτρονικα με χρεωστικη καρτα). Εστειλα και email στην Εθνικη αλλα δεν μου εχουν απαντησει ακομα!!! σιγα μην!!!! Προσπαθησα να συγχρονισω το remote control της lg(55) με αυτο του δορυφορικου δεκτη της cosmote (KAON NS1110H) αλλα δεν πετυχε . Το εχει δοκιμασει καποιος?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, DiamadisT είπε Εχουν μπει σε κάνεναν οι αρχικοί go4more πόντοι από την αγορά; (όχι του promo). Εγώ με αγορά 6 Απριλίου με χρεωστική δεν έχω δει ακόμα κάτι. Το είπαμε πιο πίσω, ναι μόλις γίνεται η χρέωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Αν γίνει η αγορά Κυριακή βράδυ 23:30 πχ, θα περαστούν οι πόντοι φαντάζομαι, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 34 λεπτά πριν, d_gkal είπε Αν γίνει η αγορά Κυριακή βράδυ 23:30 πχ, θα περαστούν οι πόντοι φαντάζομαι, σωστά; Αν εννοείς την Κυριακή που έρχεται τότε η απάντηση είναι αρνητική. Η προσφορά ισχύει έως 10/4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 4 minutes ago, k_dinos said: Αν εννοείς την Κυριακή που έρχεται τότε η απάντηση είναι αρνητική. Η προσφορά ισχύει έως 10/4 Μπερδεύτηκα, Σάββατο ήθελα να πω (τελευταία ημέρα και ώρα της προσφοράς δηλαδή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lefteris235 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 29 λεπτά πριν, d_gkal είπε Μπερδεύτηκα, Σάββατο ήθελα να πω (τελευταία ημέρα και ώρα της προσφοράς δηλαδή) Δοκίμασε το να μας πεις 🙃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 22 minutes ago, Lefteris235 said: Δοκίμασε το να μας πεις 🙃 Δύσκολα... Αν ήταν να πάρω θα είχα πάρει την bx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timewalker Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) (offtopic) Δωρεάν εργαλεία , μιας και δεν υποστηρίζεται το DTS , audioconverter ( https://www.mediahuman.com/?mh_product=audio-converter^&mh_version=1.9.8 ) μετατρέπει κατευθείαν τον ήχο από το mkv ή άλλο container , ( https://mkvtoolnix.download/ ) για δημιουργία νέου mkv. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2021 από Timewalker 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Εχω συμφωνησει με media να μου φερουν 65αρα BX με παραγγελια, και να παω αυριο να την πληρωσω χωρις να παραλαβω ωστε να ειμαι εντος του χρονικου πεδιου της προσφορας. Εχω 2 ερωτησεις αν μπορει καποιος να με βοηθησει : 1) Στα media αναγραφουν στην αποδειξη το serial number οπως σε αλλα καταστηματα? Αν ναι τι θα γινει με τη δικη μου αφου δε υα παραλαμβανω αμεσα? 2) Με εχουν πρηξει να βαλω και 5ετη εγγυηση. 166 η κανονικη, 197 με καλυψη σπασιματος τον 1ο χρονο και αλλαγης του remote. Γενικα ποτε δεν κανω τετοιες επεκτασεις, αλλα λογω πιθανοτητας burnin το σκεφτομαι. Το θεμα ειναι, συμφερει αυτη του media η της LG? Και αραγε καλυπτουν burn-in? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achisael Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Thrylos7 είπε Εχω συμφωνησει με media να μου φερουν 65αρα BX με παραγγελια, και να παω αυριο να την πληρωσω χωρις να παραλαβω ωστε να ειμαι εντος του χρονικου πεδιου της προσφορας. Εχω 2 ερωτησεις αν μπορει καποιος να με βοηθησει : 1) Στα media αναγραφουν στην αποδειξη το serial number οπως σε αλλα καταστηματα? Αν ναι τι θα γινει με τη δικη μου αφου δε υα παραλαμβανω αμεσα? 2) Με εχουν πρηξει να βαλω και 5ετη εγγυηση. 166 η κανονικη, 197 με καλυψη σπασιματος τον 1ο χρονο και αλλαγης του remote. Γενικα ποτε δεν κανω τετοιες επεκτασεις, αλλα λογω πιθανοτητας burnin το σκεφτομαι. Το θεμα ειναι, συμφερει αυτη του media η της LG? Και αραγε καλυπτουν burn-in? Για το 2 θα πρότεινα της lg αλλά δεν αναφέρει κάπου στην lg για πόσα χρόνια ισχύει για σπάσιμο. Γράφει για 3 χρονια αλλά και στην media για 5 σου λένε αλλά για σπάσιμο τον 1οχρονο μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Έχει κανείς ιδέα για σύγκριση μεταξύ αυτων των 2? Εχουν καμια σπούδαια διαφορα? https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/lg-65-nano796-ne/1565786 https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/lg-65un74006lb/1558478 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POUARO Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Σημερα εμφανιστηκανε 4.756 go4more ποντοι . Τιμη αγορας 1.189 €. Οι υπολοιποι που ειναι??????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, POUARO είπε Σημερα εμφανιστηκανε 4.756 go4more ποντοι . Τιμη αγορας 1.189 €. Οι υπολοιποι που ειναι??????? Τους όρους της προσφοράς τους διάβασες? https://www.nbg.gr/greek/go4more/Documents/oroi_energeias_media_markt_tvs_april_2021.pdf Επεξ/σία 9 Απριλίου 2021 από sphinxgr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 8 ώρες πριν, Thrylos7 είπε Εχω συμφωνησει με media να μου φερουν 65αρα BX με παραγγελια, και να παω αυριο να την πληρωσω χωρις να παραλαβω ωστε να ειμαι εντος του χρονικου πεδιου της προσφορας. Εχω 2 ερωτησεις αν μπορει καποιος να με βοηθησει : 1) Στα media αναγραφουν στην αποδειξη το serial number οπως σε αλλα καταστηματα? Αν ναι τι θα γινει με τη δικη μου αφου δε υα παραλαμβανω αμεσα? 2) Με εχουν πρηξει να βαλω και 5ετη εγγυηση. 166 η κανονικη, 197 με καλυψη σπασιματος τον 1ο χρονο και αλλαγης του remote. Γενικα ποτε δεν κανω τετοιες επεκτασεις, αλλα λογω πιθανοτητας burnin το σκεφτομαι. Το θεμα ειναι, συμφερει αυτη του media η της LG? Και αραγε καλυπτουν burn-in? Φυσικό είναι να σε έχουν πρήξει αφού είναι κατά 99% καθαρό έσοδο για αυτούς του οποίου μάλλον δε θα κάνεις χρήση. Τώρα όσον αφορά τις εγγυήσεις, έχεις να επιλέξεις μεταξύ ενός καταστήματος με ομολογουμένως κακή υποστήριξη με βάση τα reviews πάντα και της κατασκευάστριας εταιρίας της οποίας το τμήμα service είναι κορυφαίο. Νομίζω η επιλογή είναι ξεκάθαρη. 12 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Έχει κανείς ιδέα για σύγκριση μεταξύ αυτων των 2? Εχουν καμια σπούδαια διαφορα? https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/lg-65-nano796-ne/1565786 https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/lg-65un74006lb/1558478 UN 7000 Review Rtings Nano 80 Review Rtings το κοντινότερο σε Nano 70. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις