kallair Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Παιδες μια ερωτησουλα γιατι εχω μπερδευτει. Λογικα σμρ εκτος απροοπτου θα αγορασω μια LG που εχει 644€. Ποσους ποντους θα πρεπει να μου βάλουν; πώς υπολογιζονται οι πόντοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 13 λεπτά πριν, kallair είπε Παιδες μια ερωτησουλα γιατι εχω μπερδευτει. Λογικα σμρ εκτος απροοπτου θα αγορασω μια LG που εχει 644€. Ποσους ποντους θα πρεπει να μου βάλουν; πώς υπολογιζονται οι πόντοι; Με το Go4more 30% είναι 120πόντοι/ευρώ. Αν καταβάσεις το app στο κινητό έχει μια επιλογή "εξαργύρωση πόντων" όπου βάζεις τους πόντους και σου βγάζει πόσο είναι το ποσό ακριβώς. Εσύ δηλαδή θα βάλεις 77.280 πόντους. 52 λεπτά πριν, 26ska είπε Σε περίπτωση στραβης καλό είναι να κρατήσουμε το κουτί.Που το βάζουμε όμως τέτοιο πράγμα; Τώρα που το λες χώρο για την τηλεόραση έχω, για το κουτί της δεν έχω!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Darthvader είπε Μόλις παρέλαβα και εγώ. Οι διαστάσεις είναι 1449 x 869 x 246. Το θεμα είναι πως λόγω μεγέθους θέλει 2 ατομα για την τοποθέτηση. Το βιδωμα της βάσης και το σήκωμα όλης της τηλεόρασης είναι το δύσκολο. Νομίζεις ότι θα σπάσει. Προσοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 την βάζεις σε καναπέ πάνω από μαξιλάρια και μετά βιδώνεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, coyote2 είπε την βάζεις σε καναπέ πάνω από μαξιλάρια και μετά βιδώνεις Ναι για σήκωσε τη μετά στο όρθιο. Μιλάμε για την 65αρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 δύο άτομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 14 λεπτά πριν, coyote2 είπε δύο άτομα... Για δύο μιλάω κια εγώ. Δεν ξέρεις από που να την πιάσεις για να μη σπάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Armoral είπε Για δύο μιλάω κια εγώ. Δεν ξέρεις από που να την πιάσεις για να μη σπάσει. από κάτω που ειναι χοντρή και από πάνω που σπρώχνεις έχει και τα μαξιλάρια στην αρχή Επεξ/σία 7 Απριλίου 2021 από coyote2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
n4sleep Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Αν θελει κανεις την 55αρα, από Αθήνα, μπορεί να πάει από Αγια ΠΑρασκευή που έχει 1 και Περιστέρι που έχει 2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 29 λεπτά πριν, coyote2 είπε από κάτω που ειναι χοντρή και από πάνω που σπρώχνεις έχει και τα μαξιλάρια στην αρχή Άστα, φόβος και τρόμος. Παλευαμε να τη σηκώσουμε μην κάνουμε ζημιά στο επάνω μέρος που είναι πολύ λεπτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 38 λεπτά πριν, n4sleep είπε Αν θελει κανεις την 55αρα, από Αθήνα, μπορεί να πάει από Αγια ΠΑρασκευή που έχει 1 και Περιστέρι που έχει 2. σε ποιο κατάστημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Μόλις παρέλαβα παιδιά και ολοκλήρωσα την διαδικασία με την LG για την Prepaid. Εξυπηρετικότατοι, όλα βαίνουν καλώς προς το παρόν. Το κουτί είναι πραγματικά ΣΟΚ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 46 λεπτά πριν, n4sleep είπε Αν θελει κανεις την 55αρα, από Αθήνα, μπορεί να πάει από Αγια ΠΑρασκευή που έχει 1 και Περιστέρι που έχει 2. Εγώ τη θέλω!! Πως την έχει, που? στο site δεν εμφανίζει τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
n4sleep Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 7 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε σε ποιο κατάστημα ? Νομίζω μόνο 1 media έχει η κάθε περιοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimg19 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Armoral είπε Άστα, φόβος και τρόμος. Παλευαμε να τη σηκώσουμε μην κάνουμε ζημιά στο επάνω μέρος που είναι πολύ λεπτό. H γυναίκα τρομοκρατημένη. Κράτα της έλεγα, κρατάω γερά απαντούσε... 😂😂😂 Επεξ/σία 7 Απριλίου 2021 από Dimg19 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις