coyote2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 θα την χαρίσουν... στο τέλος... Θα πηγαίνουμε σε φίλους και θα έχουμε όλη την ίδια TV.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacestar Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 αν κόψεις και τιμολόγιο, και με τους πόντους και την prepaid πάλι τιμολόγιο, θα βγεί κανα 300άρι στο τέλος 😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr V Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ακύρωσα την 55´ κ πήρα την 65.... νομίζω η προσφορά της 5ετιας.... Αν δεν μπουν οι πόντοι και δεν έρθει και η prepaid δεν την ανοίγω....μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό... Επεξ/σία 5 Απριλίου 2021 από Mr V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstone Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, Mr V είπε Ακύρωσα την 55´ κ πήρα την 65.... νομίζω η προσφορά της 5ετιας.... Και εγώ το ίδιο..μου βγήκε σε καλό το οτι ειχαν αργήσει να μου την στείλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimg19 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 To θέμα είναι να πιστωθούν κανονικά οι πόντοι και να σωθούν οι perepaid... Mην αρχίσουν τα μα μου.... Για αγορά σε κατάστημα πρέπει οπωσδήποτε να γίνει σε pos της εθνική η πληρωμή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, Mr V είπε Ακύρωσα την 55´ κ πήρα την 65.... νομίζω η προσφορά της 5ετιας.... Αν δεν μπουν οι πόντοι και δεν έρθει και η prepaid δεν την ανοίγω....μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό... αρα σε λίγο θα βγούν 55αρες στο site κάτω από 500. Μπράβο σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr V Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 35 λεπτά πριν, spacestar είπε αν κόψεις και τιμολόγιο, και με τους πόντους και την prepaid πάλι τιμολόγιο, θα βγεί κανα 300άρι στο τέλος 😄 Αν την κόψεις τιμολόγιο βγαίνει 434 η 65αρα ενώ η 55αρα έβγαινε 407 με την παλιά τιμή και 290 τώρα αν βρεθεί απόθεμα... Μακαρι να φτάσει στα χέρια μας με όλες αυτές τις επιστροφές...και να μην έχουμε κανένα απρόοπτο από εθνική ή LG 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 στο τιμολόγιο ειναι και το κέδρος από το φόρο που δε πληρώνεις Τσάμπα δηλαδη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacestar Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) θα με χωρίσει η γυναίκα αν πάρω την 65άρα στα 2.5μ αποσταση παλεύεται? Επεξ/σία 5 Απριλίου 2021 από spacestar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 από την πεθερά σου ή από την τηλεόραση? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) H 55 CX στα 845 (έμμεσα)!! Να ακυρώσω την ΒΧ που μου βγαίνει 539 έμμεσα; (αν και έχει αποσταλλεί,δεν την έχω παραλάβει) αξίζει το 300αρι διαφορά λέτε; Επεξ/σία 5 Απριλίου 2021 από Ίων Δραγούμης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas123pao Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Την πηρε κανείς στα 966€??? Έχω την εντύπωση οτι την βάλαν τόσο μονο κ μόνο για να ματσαρουν την τιμή με κωτσοβολο και πλαίσιο, χωρίς φυσικά να την δώσουν σε κανέναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, kostas123pao είπε Την πηρε κανείς στα 966€??? Έχω την εντύπωση οτι την βάλαν τόσο μονο κ μόνο για να ματσαρουν την τιμή με κωτσοβολο και πλαίσιο, χωρίς φυσικά να την δώσουν σε κανέναν. Πρώτα την έβγαλαν εκτός αποθέματος, και μετά από καμιά ώρα άλλαξαν την τιμή. Το αστείο είναι ότι στο public σου δίνει δυνατότητα να το πάρεις από Mediamarkt μέσω Marketplace στην προηγούμενη τιμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Joined late the club παιδια! Μιλαμε για αυτην ; https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/4k-uhd-tv/lg-oled-65-bx6lb/1565789 την 65αρα; Η οποία τι τελική τιμή βγαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, thephotoshoped είπε Joined late the club παιδια! Μιλαμε για αυτην ; https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/4k-uhd-tv/lg-oled-65-bx6lb/1565789 την 65αρα; Η οποία τι τελική τιμή βγαίνει; Πληρώνεις 1450€ Παίρνεις 435€ σε πόντους go4more και 300€ prepaid από LG 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις