Mr V Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 18 λεπτά πριν, totomis είπε εξαντλήθηκε στα ΜΜ, αλλά επιτέλους εμφανίστηκε στην καρτέλα πελάτη μου, καθώς από την παρασκευή που έκανα την παραγγελία, μόνο ένα email είχα λάβει... Το ίδιο και σε εμένα....
POUARO Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Και σε μενα σημερα εμφανιστηκε στις παραγγελιες . Ξερουμε αν στελνουν την αποδειξη με email? για να προλαβουμε την lg? Επεξ/σία 5 Απριλίου 2021 από POUARO
chriskourou Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Ξέρει κανείς να μου πει πως βγαίνει εμμέσως η 77άρα CX ;
Mr V Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, chriskourou είπε Ξέρει κανείς να μου πει πως βγαίνει εμμέσως η 77άρα CX ; 3399*0.7 =2379.3 1
dstone Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 28 λεπτά πριν, POUARO είπε Και σε μενα σημερα εμφανιστηκε στις παραγγελιες . Ξεουμε αν στελνουν την αποδειξη με email? για να προλαβουμε την lg? Εγώ είχα εκτελέσει την παραγγελία 31/03 και ακόμη είναι στο status "Ενημέρωση καταστήματος Οι άνθρωποί μας εργάζονται σκληρά για σένα και τα προϊόντα σου". Η αποστολή είναι για εντός Αττικής. Μέχρι πότε ισχύει από LG;
POUARO Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, dstone είπε Εγώ είχα εκτελέσει την παραγγελία 31/03 και ακόμη είναι στο status "Ενημέρωση καταστήματος Οι άνθρωποί μας εργάζονται σκληρά για σένα και τα προϊόντα σου". Η αποστολή είναι για εντός Αττικής. Μέχρι πότε ισχύει από LG; Η δικη μου εχει αυτο το status (εγινε 02/04/2021) Η παραγγελία σου ολοκληρώθηκε! Ο μεταφορέας μας έχει την παραγγελία σου, σύντομα θα λάβεις ενημέρωση για τον ακριβή χρόνο παράδοσης 1
sportime Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, dstone είπε Εγώ είχα εκτελέσει την παραγγελία 31/03 και ακόμη είναι στο status "Ενημέρωση καταστήματος Οι άνθρωποί μας εργάζονται σκληρά για σένα και τα προϊόντα σου". Η αποστολή είναι για εντός Αττικής. Μέχρι πότε ισχύει από LG; Στους όρους της προωθητικής της LG γραφει για αγορες "έως και την 18η Απριλίου 2021 ή μέχρι εξαντλήσεως των σχετικών αποθεμάτων, όποιο από τα δύο επέλθει πρώτο". Αλλα για δήλωση της αγοράς σου εως: "Έπειτα από την ολοκλήρωση της αγοράς και απαραιτήτως έως την 02/05/2021" Εδω οι όροι Επεξ/σία 5 Απριλίου 2021 από sportime
spacestar Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) μήπως έμαθε κάποιος αν ισχύει και στα public η επιστροφή? Στους όρους λέει μεν mediamarkt αλλά λέει ότι εμπίπτουν και οι αγορές από φυσικά καταστήματα με την εμπορική επωνυμία "Public MediaMarkt" Στην Εθνική που ρώτησα τηλεφωνικά, δεν ήξεραν. Αφενός δεν υπάρχει σχετικό μπανερ στο public.gr, αφετέρου όμως πρόκειται για την ίδια εταιρεία, όπως προαναφέρθηκε, οπότε μπορεί να "δουλέψει" 🤑 Επεξ/σία 5 Απριλίου 2021 από spacestar
POUARO Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, sportime είπε Στους όρους της προωθητικής της LG γραφει για αγορες εως 18η Απριλίου 2021. Αλλα για δήλωση της αγοράς σου εως: "Έπειτα από την ολοκλήρωση της αγοράς και απαραιτήτως έως την 02/05/2021" Εδω οι όροι Αλλα καπου λεει μεχρι ..εξαντλησεως !!!
k_dinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, spacestar είπε μήπως έμαθε κάποιος αν ισχύει και στα public η επιστροφή? Στους όρους λέει μεν mediamarkt αλλά λέει ότι εμπίπτουν και οι αγορές από φυσικά καταστήματα με την εμπορική επωνυμία "Public MediaMarkt" Στην Εθνική που ρώτησα τηλεφωνικά, δεν ήξεραν. Αφενός δεν υπάρχει σχετικό μπανερ στο public.gr, αφετέρου όμως πρόκειται για την ίδια εταιρεία, όπως προαναφέρθηκε, οπότε μπορεί να "δουλέψει" 🤑 Mακάρι, αλλά δεν το θεωρώ πιθανό. μετά την συγχώνευση κάποια καταστήματα Public έδιωξαν το στοκ από βιβλία, δίσκους κτλ και έγιναν Media, ίσως να έχουν κρατήσει στα χαρτιά και τις 2 ονομασίες. Αλλά απέξω φαίνεται μόνο media πλεον Επεξ/σία 5 Απριλίου 2021 από k_dinos
spacestar Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, k_dinos είπε Νακάρι, αλλά δεν το θεωρώ πιθανό. μετά την συγχώνευση κάποια καταστήματα Public έδιωξαν το στοκ από βιβλία, δίσκους κτλ και έγιναν Media, ίσως να έχουν κρατήσει στα χαρτιά και τις 2 ονομασίες. Αλλά απέξω φαίνεται μόνο media πλεον Θα την πάρω στα χέρια από το public και θα πώ "συγγνώμη, πάω να πληρώσω δίπλα στο ΜΜ" 😃
tonyduke Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) τωρα και το ΜΜ 966 ευρω τη δηλώνει παρ'ότι ειναι εξαντλημενη. https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/tileoraseis/4k-uhd-tv/lg-oled-55-bx6lb/1565788 Δηλαδη αν δεν παραλαβω από Public Συγγρου θα μεινει 1 τμχ στη σωστή τιμη διαθεσιμο στα ΜΜ... λολ Επεξ/σία 5 Απριλίου 2021 από tonyduke
vickjim Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 H 65ara στο ΜΜ στα 1449 υπάρχει.Νετ βγαίνει στα 714!!!!! 1 1
tonyduke Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Πιθανον και 549 ευρω αν αφαιρεσεις το κοστος της επεκτασης 165,9 ευρω των ΜΜ και την παραλαβεις απο public Συγγρού (αν ισχύει τελικα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις