26ska Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 23 λεπτά πριν, s2117 είπε Αν βρείτε καποιο σετ ρυθμίσεων για παιχνίδια στο ps4 (sports) κυρίως θα παρακαλούσα να το μοιραστείτε γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα.καντε με quote αν μπορείτε σας παρακαλώ για να το δω.ευχαριστω εκ των προτέρων Γιατί φίλε ποιο είναι το προβλήμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 43 λεπτά πριν, k_dinos είπε Γενικά σε τέτοιες τηλεοράσεις, αξίζει να πληρώσει κανείς επαγγελματία για καλπμπράρισμα με ειδικά μηχανήματα. Βέβαια αυτό ισχύει όταν πάρεις μία τηλεόραση 2000€ να δώσεις άλλα 100 για τη ρύθμιση. τώρα αν την πήρες 600€, αναλογικά θα έρθει ακριβό το calibration. πάντως ίσως θα άξιζε όσοι θέλουν τα προχωρήσουν σε τέτοια κίνηση (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) να μαζευτούν να πάρουν καμία τιμή "πακέτο" από επαγγελματία Βρήκα και αυτό για όποιον έχει διάθεση να ασχοληθεί https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/3d-glasses-tv-components/170305-picture-perfect-calibration-tv-bluray-dvd https://www.skroutz.gr/s/17941826/Picture-Perfect-Calibration-TV-BluRay-DVD.html στο ιστορικό τιμής το είχε 7,50€ μέχρι πριν λίγο καιρό. https://www.amazon.co.uk/Picture-Perfect/dp/B00QQH3O1S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, sotiriadisc είπε επειδη στο android υπαρχει και η εφαρμογη του ΟΤΕ για αυτο το θελει ..εγω του προτεινα του θεματος παντος Και στην lg έχουμε cosmote tv app μια χαρά δουλεύει Επεξ/σία 4 Απριλίου 2021 από coyote2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 15 λεπτά πριν, 26ska είπε Γιατί φίλε ποιο είναι το προβλήμα; Με τη default ρύθμιση μου φαίνεται εντελώς χαλιά..χρώματα φωτεινότητα,όλα. Η παλιά OLED μου που ήταν fhd δείχνει πολύ καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimg19 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ενω πηρε εγκριση η συναλλαγη και αφαιρεθηκαν τα χρηματα απο την χρεωστικη μου εβγαλε αποτυχια πληρωμης το site... Oυτε email μου ηρθε ουτε φενεται η παραγγελια στο ιστορικο μου... lol απλα, πρωτη φορα μου τυχαινει Επεξ/σία 3 Απριλίου 2021 από Dimg19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, NoiSy MaN είπε Δεν ισχύει αυτό, ειδικά όταν συγκρίνουμε C8 με BX. Θα πρότεινα να την πάρει κυρίως για τα gaming features αν είναι φανατικός gamer κι έχει λεφτά για ξόδεμα και θα κρατούσα και τη C8 ως δεύτερη, για αντικατάσταση δε θα έμπαινα στον κόπο όπως έγραψε και ο άλλος συμφορουμίτης. Έχεις δίκιο εκτός από τα gaming features, το Earc και τα gaming χαρακτηριστικά η C8 overall είναι ανώτερης κατηγορίας μοντέλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POUARO Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 42 λεπτά πριν, Dimg19 είπε Ενω πηρε εγκριση η συναλλαγη και αφαιρεθηκαν τα χρηματα απο την χρεωστικη μου εβγαλε αποτυχια πληρωμης το site... Oυτε email μου ηρθε ουτε φενεται η παραγγελια στο ιστορικο μου... lol απλα, πρωτη φορα μου τυχαινει Εμενα μου ηρθε email , τα χρηματα ειναι σε δεσμευση, αλλα στο site της Mediamarkt δεν βλεπω την παραγγελια μου. Ισως γιατι οι τραπεζες εχουν αργια λογω καθολικου Πασχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 9 λεπτά πριν, POUARO είπε Εμενα μου ηρθε email , τα χρηματα ειναι σε δεσμευση, αλλα στο site της Mediamarkt δεν βλεπω την παραγγελια μου. Ισως γιατι οι τραπεζες εχουν αργια λογω καθολικου Πασχα. Μα εμείς είμεθα ορθόδοξοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POUARO Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, EvilEyes είπε Μα εμείς είμεθα ορθόδοξοι. Δεν εχει σημασια .. εχουμε τραπεζικη αργια και εμεις!!! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Παιζει κανενα κολπο με τους ποντους, δλδ να τους χασεις με καποιο τροπο; Μπορεις να τους εξαργυρωσεις σε οποιοδηποτε καταστημα; Φανταζομαι δεν ισχυουν για την ιδια την αγορα τηλεορασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POUARO Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, Lazostat είπε Παιζει κανενα κολπο με τους ποντους, δλδ να τους χασεις με καποιο τροπο; Μπορεις να τους εξαργυρωσεις σε οποιοδηποτε καταστημα; Φανταζομαι δεν ισχυουν για την ιδια την αγορα τηλεορασης. Θα παρεις τους ποντους και θα τους εξαργυρωσεις σε μελλοντικες αγορες , απο οπου εξαργυρωνονται!! εννοειται οτι δεν εξαργυρωνονται απο την αγορα που θα τους παρεις!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aduatiques Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, Lazostat είπε Παιζει κανενα κολπο με τους ποντους, δλδ να τους χασεις με καποιο τροπο; Μπορεις να τους εξαργυρωσεις σε οποιοδηποτε καταστημα; Φανταζομαι δεν ισχυουν για την ιδια την αγορα τηλεορασης. Λήγουν σε ένα χρόνο. Και επίσης θα περιμένεις λογικά μέχρι να μπούνε. Δεν θα είναι διαθέσιμοι αμέσως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aduatiques είπε Λήγουν σε ένα χρόνο. Και επίσης θα περιμένεις λογικά μέχρι να μπούνε. Δεν θα είναι διαθέσιμοι αμέσως. Ευχαριστω για τις πληροφοριες! Επεξ/σία 4 Απριλίου 2021 από Lazostat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ionlab Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 14 ώρες πριν, Dimg19 είπε Ενω πηρε εγκριση η συναλλαγη και αφαιρεθηκαν τα χρηματα απο την χρεωστικη μου εβγαλε αποτυχια πληρωμης το site... Oυτε email μου ηρθε ουτε φενεται η παραγγελια στο ιστορικο μου... lol απλα, πρωτη φορα μου τυχαινει Εισαι σίγουρος ότι αφαιρέθηκαν τα χρήματα από την χρεωστική! Γιατί κι εγώ πάθαινα το ίδιο. Έκανα την πληρωμή, ερχόταν το μήνυμα στο κινητό να αποδεχθώ την συναλλαγή και μετά αποτυχία.....Δοκίμασα ξανά και ξανά 5-6 φορές....Ούτε στην Mediamarkt φαινόταν η συναλλαγή, ούτε στην Εθνική.... Μέχρι που κοίταξα από την εφαρμογή (της Εθνικής) ποιό είναι το ημερήσιο όριο της κάρτας και το ανέβασα ώστε να καλύπτει το ποσό της συναλλαγής οπότε και πέρασε κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimg19 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Αρχικά αυτό ήταν το πρόβλημα και σε εμένα αλλά έπειτα ανέβασα το όριο και αφαιρέθηκαν. Μίλησα με εθνική και μου είπαν ότι δεσμεύτηκαν... Θα μιλήσω Δευτέρα με το media Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις