Patrin Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 8 ώρες πριν, titika1862 είπε Χιλια ευχαριστω για την απαντηση...Αυτο ψαχνω κ δεν το βρισκω πουθενα γι αυτο μπηκα στη διαδικασια να ρωτησω.Εχεις ιδεα πώς μπορω να το βρω;;;;;; Στο J5 κ το TAB A-2016 εβγαινε αυτοματα η επιλογη οταν βρισκομουν κοντα σε SMART TV...Εδω τιποτα...Εσυ το εχεις βρει καπου;;;; Καλημέρα! Σου απάντησα στο προηγούμενο post. Αν πας στα εικονίδια, εκεί που ενεργοποιείς το WiFi, Bluetooth, φακό, κλπ. θα το βρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
titika1862 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 το Wifi δεν το ενεργοποιω απο Εικονιδιο... Παω στις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ κ επιλεγω εκει που λεει "Συνδεσεις".Ετσι το ενεργοποιησα...Μηπως ειναι η επιλογη "Σαρωση κοντινων συσκευων;" Αυτο το εχω ΗΔΗ ενεργοποιησει, αλλα δε βρηκα κατι...Δεν πειραζει ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια σας να με βοηθησετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
titika1862 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Ξερει κανεις ποια ειναι η πιο οικονομικη αλλα καλη καρτα MICROSD 256GB που μπορω να παρω για το A52;;Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Στις 31/3/2021 στις 6:37 ΜΜ, hunter2000 είπε Θα πάρω δύο!!! Εγω θα βαλω στο J3 ενα αυτοκολλητο A52 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisalonica Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Εγώ το πήρα από μαγαζί με μεταχειρισμένα με εγγύηση 6μήνες 200ε οπότε αντί για poco f3 πήρα τον Κινέζο Sam 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα