Gorditto Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Γεια χαρα παιδες ! Θελω να κανω trimming , να πειραξω brightness, να ζουμαρω, και να γραψω σχολια πανω σε συγκεκριμενο καρε του βιντεο. Κατεβασα το VideoPadEditor αλλα μετα απο 6-7 επεξεργασιες μου εβγαλε να πληρωσω... To Bandicut με εξυπηρετησε στο trimm-αρισμα αλλα σε καθε τελος του βιντεο μου κοτσαρισε 4-5 secs με διαφημιση του προγραμματος... ( Πανε 2 ωρες τσαμπα κοψε-ραψε ) To Ηιtfilm δε καταφερα να το εγκαταστησω καθως ζηταει Driver update της καρτας γραφικων. Δε μπορω να κανω Update γιατι εχω θεματα με τον ηχο εαν αλλαξω αυτους που εχω τωρα. Γνωριζετε καποιο εντελως free προγραμμα που να μην μου επηρεαζει καθολου το τελικο αποτελεσμα οπως στη περιπτωση του Bandicut? Οι γνωστες ας ριξουν τα φωτα τους παρακαλω !!! Βοηθηστε ωρε !!!! Ευχαριστω εκ των προτερων !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuz10n Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 vsdc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorditto Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Ευχαριστω Fusion ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 15 minutes ago, Gorditto said: Γεια χαρα παιδες ! Θελω να κανω trimming , να πειραξω brightness, να ζουμαρω, και να γραψω σχολια πανω σε συγκεκριμενο καρε του βιντεο. Κατεβασα το VideoPadEditor αλλα μετα απο 6-7 επεξεργασιες μου εβγαλε να πληρωσω... To Bandicut με εξυπηρετησε στο trimm-αρισμα αλλα σε καθε τελος του βιντεο μου κοτσαρισε 4-5 secs με διαφημιση του προγραμματος... ( Πανε 2 ωρες τσαμπα κοψε-ραψε ) To Ηιtfilm δε καταφερα να το εγκαταστησω καθως ζηταει Driver update της καρτας γραφικων. Δε μπορω να κανω Update γιατι εχω θεματα με τον ηχο εαν αλλαξω αυτους που εχω τωρα. Γνωριζετε καποιο εντελως free προγραμμα που να μην μου επηρεαζει καθολου το τελικο αποτελεσμα οπως στη περιπτωση του Bandicut? Οι γνωστες ας ριξουν τα φωτα τους παρακαλω !!! Βοηθηστε ωρε !!!! Ευχαριστω εκ των προτερων !!!! Τι hardware έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorditto Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 10ετιας! 8πυρηνο 7Gb Ram Geforce GT 220 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Πολλοί βλέπω χρησιμοποιούν το Sony Vegas. Κοίτα αν υπάρχει καμιά free έκδοση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorditto Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Στις 30/3/2021 στις 9:58 ΜΜ, fuz10n είπε vsdc Δυσκολο για εμενα τελικα . χρησιμοποιω το slow motion και το τελικο αποτελεσμα laggarei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fuz10n Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 περιεργο. και εγω παλιο συστημα εχω (3570Κ-8gb ram-7970) αλλα ολα δουλευουν καλα. δοιμασες πολλα διαφορετικα προφιλ στο export? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorditto Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Θα το ψάξω με τα export. Αλλά μάλλον φταίει ότι είμαι άσχετος 🐸 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alaya Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 ProShow Producer 7, υπάρχει έκδοση Portable, σαν free. Wondershare Filmora, εύκολο και βολικό, αλλά χρειάζεστε λίγη μαγεία . Δες σε κάποιο torrent! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saleas89 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 εγω χρησιμοποιω το HIT FILM EXPRESS 16 ξερει μηπως καποιος να μου πει πως ρυθμiζουμε ωστε να δουλευει κ η καρτα γραφηκων(SAPPHIRE Radeon rx 590 8gb nitro+) γιατι οταν βαζω πολλα effect γονατιζει to pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos12343 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 On 30/03/2021 at 21:54, Gorditto said: Γεια χαρα παιδες ! Θελω να κανω trimming , να πειραξω brightness, να ζουμαρω, και να γραψω σχολια πανω σε συγκεκριμενο καρε του βιντεο. Κατεβασα το VideoPadEditor αλλα μετα απο 6-7 επεξεργασιες μου εβγαλε να πληρωσω... To Bandicut με εξυπηρετησε στο trimm-αρισμα αλλα σε καθε τελος του βιντεο μου κοτσαρισε 4-5 secs με διαφημιση του προγραμματος... ( Πανε 2 ωρες τσαμπα κοψε-ραψε ) To Ηιtfilm δε καταφερα να το εγκαταστησω καθως ζηταει Driver update της καρτας γραφικων. Δε μπορω να κανω Update γιατι εχω θεματα με τον ηχο εαν αλλαξω αυτους που εχω τωρα. Γνωριζετε καποιο εντελως free προγραμμα που να μην μου επηρεαζει καθολου το τελικο αποτελεσμα οπως στη περιπτωση του Bandicut? Οι γνωστες ας ριξουν τα φωτα τους παρακαλω !!! Βοηθηστε ωρε !!!! Ευχαριστω εκ των προτερων !!!! Εγω χρησιμοποιώ το davinci resolve είναι δωρεάν χωρίς να χρειάζετααι κρακαρισμα και κάνει τα πάντα.Εχω 4πυρινο ryzen 3400g και δουλεύει ρολόι στα 1080p ακόμα και λίγο σε 4k άμα βάλεις optimised media 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SMF Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Το Cyberlink powerdirectorX που γράφουν στο site τους ότι είναι free...ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα