IoannisSM Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Εκανα ενα ελεγχο τυχαια στον ssd μου και μου βγαζει αυτο. Τι σημαινει? Να κανω αμεσα back up???
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Για SSD προτιμούμε το software του κατασκευαστή για να δούμε φθορές κλπ.
V.I.Smirnov Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Τι θα πει να κάνεις άμεσα ; Έπρεπε να έχεις backup ούτως ή άλλως, ανεξάρτητα από το μήνυμα του διαγνωστικού. - 3 1
Τέρης Α. Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 23 ώρες πριν, V.I.Smirnov είπε Τι θα πει να κάνεις άμεσα ; Για τους περισσότερους (ή όλους πλην μερικούς) backup είναι παίνω τα αρχεία από το δίσκο του PC/ Laptop και τα περνώ στον εξωτερικό δίσκο.
V.I.Smirnov Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Μα κι εγώ αυτό εννοώ. Όχι κατ' ανάγκην image... Όλα τα σημαντικά αρχεία, εκτός από της πολύ πρόσφατης δουλειάς, πρέπει να είναι αποθηκευμένα και αλλού, ανεξάρτητα από την κατάσταση του δίσκου. Όχι να περιμένεις να εμφανίσει ο δίσκος δυσλειτουργίες για να τα μεταφέρεις.... - Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2021 από V.I.Smirnov
Basilhs23___ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Στις 30/3/2021 στις 3:55 ΜΜ, Dragonlordcv2002 είπε Για SSD προτιμούμε το software του κατασκευαστή για να δούμε φθορές κλπ. Δηλαδη ο κάθε κατασκευαστής ssd έχει δικό του λογισμικό για έλεγχο; Αυτό δεν το γνώριζα, θα ψάξω να δω τι έχει ο δικός μου.
Τέρης Α. Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Δηλαδη ο κάθε κατασκευαστής ssd έχει δικό του λογισμικό για έλεγχο; Η WD και η Seagate έχουν χρόνια δικά τους!
IoannisSM Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Αυτό εννοώ. Εννοείται έχω back up. Απλα δεν έχω τα πολύ πρόσφατα. Και η ερώτηση πάει στην πιθανότητα να χτυπήσει άμεσα ο δίσκος βάσει του αποτελέσματος.
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Προσωπικά για ssd εμπιστεύομαι μόνο το software του κατασκευαστή. Το HD sentinel δεν θα το εμπιστευόμουν πόσο μάλλον να τεστάρω ssd μ αυτό... (κοιτάει κυρίως SMART και πιστεύω ότι δεν μπορεί να καλύψει όλα τα στάδια wear του ssd) οι κλασικοί σκληροί είναι άλλη περίπτωση, υπάρχουν χρόνια και το SMART τους θεωρώ "κοινό". Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και σε hdd κοιτάω διπλά πάντα HD sentinel και το software που παρέχει ο κατασκευαστής του δίσκου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα