Mathews Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Γνωρίζει κάποιος από πού μπορώ να αγοράσω το early bird δλδ 300 το poco f3 λογικά δεν θα έχει ξεκινήσει ακόμα στις ευρωπαϊκές χώρες κάτι έχω διαβάσει ότι σήμερα σε κάποιες χώρες ξεκινάει αλλά μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι καλύτερα και αν θα έχουμε την τιμή 300 στην Ελλάδα ως pre order ?
infamous2456 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ξεκίνησαν στις 2 ώρα Ελλάδας οι πωλήσεις σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Στα Amazon που κοίταξα έπαιζε για κάποιο λόγο μόνο το μοντέλο 256+8γβ στα 350 και πρόλαβα και το πήρα από Γερμανία. Γενικά το στοκ έφυγε πολύ γρήγορα. Ίσως το βρεις ακόμη διαθέσιμο σεAaron Γαλλίας ή Ιταλίας . Επίσης υπάρχει στο goboo διαθέσιμο πριν κανένα δεκάλεπτο που κοίταξα στα 299 Εγω επειδή χρησιμοποιώ εταιρικό αφμ που κόβει το φπα το Αμαζον όποτε γι αυτό ήθελα μόνο από εκεί, μου βγήκε ίδια η τιμή δλδ. Αλλιώς θα έπαιρνα από goboo αν και δεν είμαι σίγουρος τι συμβαίνει με θέματα εγγύησης εκεί Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2021 από infamous2456
Petros_Petrakis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Το goboo ειναι αξιοπιστο; Απο aliexpress προλαβαινεις να το παρεις στο drop;
Dimitriss21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Υπάρχει περίπτωση να το βγάλει κάποιο γνωστό μαγαζί όπως banggood; Μέχρι τώρα δεν το έχω δει εκεί , μόνο το x3pro έχει για προπαραγγελια.
nikoss_pr Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εκτός από ali express δεν μπορούμε να το βρούμε? γιατί δεν πολύ είναι έμπιστο και το ψιλοφοβαμαι... Επεξ/σία 14 Απριλίου 2021 από nikoss_pr
intruder99 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 Δημοσ. 14 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, nikoss_pr είπε Εκτός από ali express δεν μπορούμε να το βρούμε? γιατί δεν πολύ είναι έμπιστο και το ψιλοφοβαμαι... Μπορείς να το βρεις στο amazon.fr αλλά βγαίνει σχεδόν 40€ παραπάνω από το goboo. https://www.amazon.fr/POCO-F3-Smartphone-DotDisplay-Snapdragon/dp/B08XYFJDN5 Στο amazon.es έχει 365.89€ τελική τιμή. https://www.amazon.es/POCO-Smartphone-DotDisplay-Snapdragon-auriculares/dp/B08XYFJDN5 Επεξ/σία 14 Απριλίου 2021 από intruder99
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα