Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

θέλω να του γράψω σοβαρά....must resist!

Όλες οι συμβουλές και η κριτική είναι απολύτως δεκτά. Μη διστάσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, leontas3 είπε

να αλλάζω δουλειά πριν το καλοκαίρι και αυτή τη φορά θα έχω και τουλάχιστον 6 μήνες προυπηρεσία σε εναν μεγάλο αμερικάνικο όμιλο σαν όπλο στην φαρέτρα μου.

Είμαι της άποψης πως τα όνειρα σου πρέπει να τα κυνηγάς

Με φαρέτρα δεν κυνηγάς όνειρα, μόνο καμιά μπεκάτσα. 

Από Lazer και πάνω για όνειρα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, leontas3 είπε

Όλες οι συμβουλές και η κριτική είναι απολύτως δεκτά. Μη διστάσεις

τώρα με καθησύχασες...

Scared Dog GIF

Δημοσ.

Στα 33 πρωτη δουλειά, ασχετος με το αντικείμενο και θέλεις να ηγείσαι ομάδας, τρομάρα σου τρολάκι.. Τετοια χρήματα δεν παίρνουν πλέον ούτε σε πολυεθνικές με τζίρο δισεκατομμύρια στο Ελλαδιστάν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτος δεν ηταν σε εκεινο το θεμα με τους devops, επιδομα οθόνης και κατι τετοια που θυμαμαι ?????

Επεξ/σία από great
  • Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Konstantinos92 είπε

Θέλω άποψη για την ελληνική κοινωνία, κορονοϊού και εργασιακές συνθήκες 2021. 

Με τον ιο είναι γεγονός ότι οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες αυξήθηκαν.

Βλέπω πως οι μεγάλες εταιρείες επενδύουν πλέον στους υπαλλήλους τους.

Τώρα για τις ελληνικές εταιρείες τι να πει κανείς, εκει δεν υπήρχε σωτηρία και πριν τον ιο πόσο μάλλον μετά. Όταν διοικούν την επιχείρηση άσχετοι με MBA και βύσματα είναι το κοκτειλ της αποτυχίας.

Αυτοί που έχουν επενδύσει σε παραγωγή και διάθεση φραπέ φωνάζουν τώρα και λογικό είναι, τι τζίρο να κάνεις μονο με take away όταν πια για κάθε πολίτη αντιστοιχούν 2,5 καφετέρειες. 

Η ελλάδα σαν βραχυπρόθεσμη λύση θεωρώ πως θα έπρεπε να επενδύσει και να δώσει τα κατάλληλα κίνητρα σε νέους να γυρίσουν σε γεωργικές δουλειές στην πρωτογενή παραγωγή.

Δεν γίνεται απο τα 4 εκατομμύρια εργαζομένων στην Ελλάδα το 1,5 εκατ να δουλεύει στην εστίαση δεν βγαίνει και μαθηματικά παιδιά.

• Thanks 2
Δημοσ.
1 hour ago, leontas3 said:

Με βλέπω να αλλάζω δουλειά πριν το καλοκαίρι και αυτή τη φορά θα έχω και τουλάχιστον 6 μήνες προυπηρεσία σε εναν μεγάλο αμερικάνικο όμιλο σαν όπλο στην φαρέτρα μου.

Είμαι της άποψης πως τα όνειρα σου πρέπει να τα κυνηγάς

Pun intended I guess? :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1300 το μήνα + αμάξι + να γράφεις κώδικα ?

Μάλλον

13 τη μέρα + παπάκι + να γράφεις παραγγελίες

Επεξ/σία από Nabuko
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τελικα υπαρχει ελπιδα ακομα.

Δημοσ.

Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να ισχύει...έχω πετύχει ανάλογες καταστάσεις που ο Διευθυντής έκανε λάθος πρόσληψη και για να μην γίνει ρεζίλι μιας και ήταν καινούργιος ( ο Δ/ντης) την έφαγε στον κ@λο και τον ανέχτηκε 1 χρόνο...αυτό είναι τύχη...μιλάμε για γνώσεις του κ@λου... αλλά αν έχεις τύχη....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NLS είπε

Επειδή βαριέμαι να δω 50-τόσα post, πείτε μου ότι είναι τρολάρισμα.

Είναι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...