Carloutt Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Καλημέρα σας θελω να συνδέσω το eshop μου στο Shopify με την eurobank για πληρωμές μέσου καρτών. ξερει κανείς την διαδικασία; έχω κάνει την αίτηση στη τράπεζα , έχει εγκριθεί. Περιμένω να μου στείλουν κωδικούς για να συνδεθούμε. είναι εύκολο να το κάνω μόνη μου; Ξέρετε τα βήματα; Πως το κάνουμε; ευχαριστω! Μαρια
xrhstosiak Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 κανε μια ερώτηση και εδώ καλύτερα https://www.facebook.com/groups/1059624910842209
sk07 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Στις 30/3/2021 στις 1:01 ΠΜ, Carloutt είπε Καλημέρα σας θελω να συνδέσω το eshop μου στο Shopify με την eurobank για πληρωμές μέσου καρτών. ξερει κανείς την διαδικασία; έχω κάνει την αίτηση στη τράπεζα , έχει εγκριθεί. Περιμένω να μου στείλουν κωδικούς για να συνδεθούμε. είναι εύκολο να το κάνω μόνη μου; Ξέρετε τα βήματα; Πως το κάνουμε; ευχαριστω! Μαρια προσπαθήσαμε να κάνουμε το ίδο με Alpha Bank και μας είπαν ότι θα πρέπει να στείλουμε εμείς email στο Shopify για να προσθέσουν την Alpha σαν payment gateaway:-) Πιστεύω ότι το ίδιο ισχύει για όλες τις ελληνικές τράπεζες, γτ δεν έχω γνωρίσει καποιόν που να το έχεο καταφέρει. Δυστυχώς, ο μόνος τρόπος για να δέχεσαι πληρωμές με κάρτες στο Shopify είναι η Viva. Αν εξαιρέσεις το ότι πρέπει να ανοίξεις ένα επιπλέον λογαριασμό, όλα τα υπόλοιπα (όπως η σύνδεση με 1 κλικ και το διαχειριστικό τους που είναι έτη φωτός μπροστά σε σχέση με των τραπεζών) είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με τις τράπεζες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα