Stoyo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Γεια σας, θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος, στο cs-go έχω πάντα ping από το console γύρω στο 120 και από το net_graph 100. Πήρα τηλέφωνο γιατί με μια προχειρη έρευνα που έκανα είδα ότι αν μου γυρίσουν την γραμμή σε fast path θα μειωθεί ίσως και αρκετά. Μίλησα με το τεχνικό τμήμα και μου είπαν ότι είναι ήδη σε fast path, το έβαλαν και εκ νέου και δε βλέπουν κάποιο πρόβλημα, τους είπα και ότι το ping μου μέσω cmd στη google.com είναι 42 και μου λέει ότι τότε το πρόβλημα είναι στο παιχνίδι (server) ή μπορεί κάτι στον η/υ δε θυμάμαι ακριβως. Πριν το πάρω απόφαση ότι απλά τόσο θα είναι το ping μου αν μπορείτε να μου πείτε να δοκιμάσω οτιδήποτε άλλο μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση, δοκίμασα και κάτι εντολές που βάζουνε στο steam για βελτιστοποίηση αλλά καμία διαφόρα. Ο φίλος μου έχει γύρω στα 40-50 (στον ίδιο server), υπάρχει περίπτωση να φταίει το μόντεμ που είναι 20ετίας TG585 V8; Για να καταλάβετε όταν σου δείχνει το replay από τη μεριά του αντιπάλου, ενώ εγώ στη οθόνη μου βλέπω πως έχω αδειάσει σχεδόν το μισό γεμιστήρα, δεν ακούγεται τίποτα και άλλες φορές φαίνεται σαν να ακολουθώ την πορεία του, σαν να στοχεύω με καθυστέρηση σχεδόν 0.5s
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2021 ping ns1.otenet.gr τι βγαζει; εταιρεια που εχεις;
DanielRGr Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 On 29/03/2021 at 23:25, Stoyo said: Γεια σας, θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος, στο cs-go έχω πάντα ping από το console γύρω στο 120 και από το net_graph 100. Πήρα τηλέφωνο γιατί με μια προχειρη έρευνα που έκανα είδα ότι αν μου γυρίσουν την γραμμή σε fast path θα μειωθεί ίσως και αρκετά. Μίλησα με το τεχνικό τμήμα και μου είπαν ότι είναι ήδη σε fast path, το έβαλαν και εκ νέου και δε βλέπουν κάποιο πρόβλημα, τους είπα και ότι το ping μου μέσω cmd στη google.com είναι 42 και μου λέει ότι τότε το πρόβλημα είναι στο παιχνίδι (server) ή μπορεί κάτι στον η/υ δε θυμάμαι ακριβως. Πριν το πάρω απόφαση ότι απλά τόσο θα είναι το ping μου αν μπορείτε να μου πείτε να δοκιμάσω οτιδήποτε άλλο μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση, δοκίμασα και κάτι εντολές που βάζουνε στο steam για βελτιστοποίηση αλλά καμία διαφόρα. Ο φίλος μου έχει γύρω στα 40-50 (στον ίδιο server), υπάρχει περίπτωση να φταίει το μόντεμ που είναι 20ετίας TG585 V8; Για να καταλάβετε όταν σου δείχνει το replay από τη μεριά του αντιπάλου, ενώ εγώ στη οθόνη μου βλέπω πως έχω αδειάσει σχεδόν το μισό γεμιστήρα, δεν ακούγεται τίποτα και άλλες φορές φαίνεται σαν να ακολουθώ την πορεία του, σαν να στοχεύω με καθυστέρηση σχεδόν 0.5s Αρχικα πες μας: - Πως συνδεεσαι στο ιντερνετ; Μεσω wifi ή μεσω ethernet; - Δοκιμασες να δεις τι ping εχεις μεσω αλλων συσκευων σε συγκεκριμενες IP?
Stoyo Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Μέσω ethernet, δεν έχω κάρτα για ασύρματο στον υπολογιστή Μετρήσεις στο speedtest.net Κινητό 27ms Λάπτοπ 30ms Σταθερός 24 ms * Να σημειώσω πως το λάπτοπ ήταν σε άλλο δωμάτιο από το μόντεμ οπότε μάλλον έτσι δικαιολογείται η διαφορά με το κινητό Επεξ/σία 2 Απριλίου 2021 από Stoyo
DanielRGr Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 1 hour ago, Stoyo said: Μέσω ethernet, δεν έχω κάρτα για ασύρματο στον υπολογιστή Μετρήσεις στο speedtest.net Κινητό 27ms Λάπτοπ 30ms Σταθερός 24 ms * Να σημειώσω πως το λάπτοπ ήταν σε άλλο δωμάτιο από το μόντεμ οπότε μάλλον έτσι δικαιολογείται η διαφορά με το κινητό tracert και ping ns1.otenet.gr μεσω cmd, οχι speedtest
Stoyo Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Σταθερός με πινγκ στα 32μς Λάπτοπ με πινγκ στα 35μς Το έκανα και μια 3η φορά και έβγαλε 2-3 αστεράκια στις μετρήσεις "1" και "2"
DanielRGr Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 2 minutes ago, Stoyo said: Τίποτα; Δεν ειχα δει το προηγουμενο ποστ. Ανεβασε φωτο απο τα στατιστικα του μοντεμ αν σου ειναι ευκολο. Ωστοσο, σε ποια εταιρεια ανηκεις;
Stoyo Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Τι εννοείς όταν λες στατιστικά; Εταιρεία Wind Επεξ/σία 7 Απριλίου 2021 από Stoyo
DanielRGr Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 20 minutes ago, Stoyo said: Τι εννοείς όταν λες στατιστικά; Εταιρεία Wind Μεσα στο μενου του μοντεμ μπορεις να δεις τα στατιστικα της γραμμης σου, ταχυτητα που κλειδωνεις, errors, κτλπ
Stoyo Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δεν είμαι γνώστης αλλά αμφιβάλω, λίγο που έψαξα είδα μόνο βασικές πληροφορίες, αν μπορείς να μου εξηγήσεις μηπως και βρω τίποτα παραπάνω; Αγγλική ορολογία καλύτερα για να ψάξω στο google.
DanielRGr Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 κατι τετοιο. Payload rate/attenuation/noise margin κτλπ. Ωστοσο.. αυτο το μοντεμ ειναι παναρχαιο, θυμαμαι ειχα το ιδιο το 2010-2012, ηταν για πεταμα. Ζητα απο την Wind αντικατασταση, αυτα που δινουν τωρα ειναι σιγουρα καλυτερα απο αυτο που εχεις.
HateMe Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Δημοσ. 8 Απριλίου 2021 Μ αρέσει που κάθεστε και το υπερ αναλύετε. Πάρε ένα ρουτεράκι αδερφέ μου με την σαπίλα που έχεις. Άντε να δεις λίγη χαρά και εσύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα