Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lotof είπε

Την συγκεκριμένη σειρά την είδα μετά από το παρακάτω έπος που προτείνω σε όλους να μην το χάσουν…. αν και νομίζω έγινε ψιλό mainstream. 
https://www.imdb.com/title/tt3877200/

Η δεύτερη σεζόν θεωρώ πως είναι ότι καλύτερο έχω δει στο είδος

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εξαιρετική σειρά, είδα και τις 4 σεζόν(ς) μονορούφι.

Στο τέλος αναφέρει ότι θα υπάρξει και 5η το 2022....για να δούμε . . . .. 

• Like 3
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έψαχνα απεγνωσμένα να βρώ τους τελευταίους 2 κύκλους και δεν τους έβρισκα πουθενά ώσπου τυχαία τελέιως ανακάλυψα οτι έχει και τους 4 κύκλους το cosmote tv διαθέσιμους!Έπαθα πλάκα

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλος και απο εμένα.Έχω δεί άπειρες σειρές και οφείλω να ομολογήσω οτι το τέλος του 4ου κύκλου με ...επηρέασε κάπως,κάτι το οποίο γίνεται σπανιότατα.

Εύγε,εξαιρετική σειρά!

Για όποιον ενδιαφέρεται η πρωταγωνίστρια παίζει και σε μια καινούργια σειρά ,Annika λέγεται.Δεν την έχω δεί οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη

Επεξ/σία από SergioX
  • Like 1
Δημοσ.

Επειδη η σειρα ειναι πολυ καλη,φευγοντας απο το Unforgotten εαν ξεκινησεις το Αnnika θα απογοητευτεις.

Εγω ξεκινησα δυο επεισοδια και το παρατησα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H Nicola Walker εχει παιξει σε πολλες σειρες αλλα τα κλασσικα της  ειναι τα Spooks (MI-5) και Last Tango in Halifax.Επισης το River που ανεφερα πιο πριν.

Επεξ/σία από mecanomecano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/11/2021 στις 8:34 ΜΜ, mecanomecano είπε

H Nicola Walker εχει παιξει σε πολλες σειρες αλλα τα κλασσικα της  εινα τα Spooks (MI-5) και Last Tango in Halifax

Σαν ηθοποιος ειναι εξαιρετικη οπου και εαν εχει παιξει,εγω απλα ανεφερα οτι το Annika κατα την δικη μου αποψη παντα,ειναι ψιλοαπογοητευση συγκριτικα με το Unforgotten.

Επεξ/σία από JDROGAS
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JDROGAS είπε

Σαν ηθοποιος ειναι εξαιρετικη οπου και εαν εχει παιξει,εγω απλα ανεφερα οτι το Annika κατα την δικη μου αποψη παντα,ειναι ψιλοαπογοηευση συγκριτικα με το Unforgotten.

Ναι την θυμαμαι και στο Scott and Bailey στην τριτη σαιζον που επαιζε την Helen Bartlett μια γυναικα με σκοτεινο παρελθον ηταν σπουδαια.

Δημοσ.
Στις 19/11/2021 στις 4:43 ΜΜ, JDROGAS είπε

Επειδη η σειρα ειναι πολυ καλη,φευγοντας απο το Unforgotten εαν ξεκινησεις το Αnnika θα απογοητευτεις.

Εγω ξεκινησα δυο επεισοδια και το παρατησα.

Ευτυχώς που μου το είπες γιατί είχα σκοπό να ξεκινήσω στο καπάκι το Annika...

Στα του Unforgotten,επιβεβαιώθηκε οτι θα υπάρξει και 5η σεζόν το 2022 χωρίς την Nicola Walker δυστυχώς

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις τελείωσα τη 2η σαιζόν και πάω full για τις επόμενες 2.

Η σειρά είναι καταπληκτική, "βαριά" αλλά καταπληκτική.

Thanks for the heads up guys!

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 26/05/2021 at 16:16, Lotof said:

Νόμιζα ότι είχε ολοκληρωθεί στους 3 κύκλους. Τελικά βγήκε 4ος κύκλος και βλέπω ότι θα βγει 5ος. Thanks for the heads up. Την συγκεκριμένη σειρά την είδα μετά από το παρακάτω έπος που προτείνω σε όλους να μην το χάσουν…. αν και νομίζω έγινε ψιλό mainstream. 
https://www.imdb.com/title/tt3877200/

Μόλις τελείωσα τις 2 σαιζόν του The missing. Η πρώτη είναι πολύ καλή, αλλά η δεύτερη είναι πραγματικό έπος. Thanks for the heads up!!!

Επεξ/σία από swstost
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...