Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mphxths είπε

Γιατι , εγω μιλαω για κατι αλλο ? :) Ανοιγεις μεγαλο θεμα..υπαρχουν χρεπια και χρεπια..σε καποια μπορει τα 7αρια να παιζουν καλα σε καποια αλλα οχι και ισως η λυση του λινουξ να ειναι πιο βελτιστη. Αν θες να το αναλυσουμε ανοιξε δικο σου θεμα με συγκεκριμενες πληροφοριες...

Όχι εντάξει αυτό ήθελα να ρωτήσω μόνο ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Χωρίς κλειδί θα μπορώ να κάνω εγκατάσταση υποθέτω έτσι; Κάτι σαν trial έκδοση ή παίζει και χωρίς κλειδί κανονικά ;

Μέχρι 30 μέρες πάει (τη τρίτη μέρα πετά παράθυρο ότι έχουμε πέσει θύμα λαθρεμπορίας λογισμικού, μαυρίζει το φόντο και κάνετε skip μέχρι τη τριακοστή μέρα).

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Αυτό είναι ωραίο τσίμπησα και εγώ ένα μήπως υπάρχει και version 32bit iso να έχουμε και μια τέτοια;

https://archive.org/download/windows7greekmsdn       

el_windows_7_ultimate_with_sp1_x86_dvd_u_677458.iso

Επεξ/σία από GH 61
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Αυτό είναι ωραίο τσίμπησα και εγώ ένα μήπως υπάρχει και version 32bit iso να έχουμε και μια τέτοια;

Φυσικά. Πήγαινε στα uploads του alchemedes -> https://archive.org/details/windows7greekmsdn και εκεί πάτα δεξιά που λέει ISO Image (4 files) και επέλεξε ότι θέλεις.

Τα credits στον @1ns0mn1a ο οποίος πόσταρε μεν το @google archives  by Alchemedes, (Λακωνικότατος ;) ) αλλά δεν το κατάλαβες.

Βέβαια, ο γούγλης, όταν του βάζεις τέτοια αναζήτηση σε πετάει στο archives by archimedes γιατί θεωρεί ότι δεν ξέρεις τι ψάχνεις και προσπαθεί να σε διορθώσει.:(  Γι αυτό και έγραψα "Εμ, βάλε και το λινκ". Γιατί κάποιος που δεν το έχει και πολύ με τις αναζητήσεις δεν θα μπορέσει να το βρει,

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...