AggelosSaranios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Ξερω οτι υπο καποιους ορους επιτρεπεται η εργασια και η οδηγηση μηχανης απο τα 16, αλλα επιτρεπεται η εργασια να ειναι ντελιβερας; Εχω δει στο efood και στο wolt μαζευουν ντελιβεραδες, θα με δεχοντουσαν ποτε;
NikosKallithea Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δεν νομιζω τετοιες εταιρειες να σε προσλάβουν
Nabuko Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 https://www.foveraprostasia.gr/εργασία-ανηλίκου-προυποθέσεις/
Bitbit Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 σε κανένα συνοικιακό άντε να βρεις με το ζόρι. Σε τέτοιες επιχειρήσεις δεν.....
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, AggelosSaranios είπε Ξερω οτι υπο καποιους ορους επιτρεπεται η εργασια και η οδηγηση μηχανης απο τα 16, αλλα επιτρεπεται η εργασια να ειναι ντελιβερας; Εχω δει στο efood και στο wolt μαζευουν ντελιβεραδες, θα με δεχοντουσαν ποτε; Με ποδήλατο /ηλεκτρικό πατίνι ίσως αλλά προϋποθέτει και συννενεση γονέα, δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις
NikosKallithea Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Κατα την γνωμη μου ουδεις επιχειρηματίας θα παρακινδυνευε να σε προσλάβει. Σε κάποια άλλη δουλειά μπορεί, αλλά ντελιβερας με τίποτα
piiii Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, AggelosSaranios είπε Ξερω οτι υπο καποιους ορους επιτρεπεται η εργασια και η οδηγηση μηχανης απο τα 16, αλλα επιτρεπεται η εργασια να ειναι ντελιβερας; Εχω δει στο efood και στο wolt μαζευουν ντελιβεραδες, θα με δεχοντουσαν ποτε; Ρώτησα για το γιό μου που είναι 16 χρονών στην wolt και η απάντηση ήταν αρνητική. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα