Jim D. Ace Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σας συμφορουμιτες. Πριν λιγο μου πε η μανα μου οτι την πηραν τηλ στο κινητο (whatsup) και φαινοταν ο αριθμος του πατερα μου αλλα ο πατερας μου (και αυτος whatsup) ηταν εκει διπλα της και δεν επαιρνε αυτος. Εκανε το λαθος να το σηκωσει και της απαντησε μια ξενη φωνη hello. Ξερει κανεις τι παιζει; γνωριζω για το spoofing αλλα πως πηραν το τηλ του πατερα μου; Χρειαζεται να λαβουμε καποια μετρα; Εχει συμβει σε κανεναν απο σας κατι παρομοιο;
_filippos_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα πχ με τις διάφορες betamax voip εταιρίες. Σου έχουν μια επιλογή, μέσα απο την σελίδα τους, να κάνεις κλήση phone to phone. Δηλώνεις το νούμερο που θα ξεκινήσει την κλήση πχ 699xxxxxxx και το νούμερο που θα δεχτεί την κλήση πχ 698xxxxxxx Θα γίνει κανονικά η κλήση ανάμεσα στα δύο νούμερα και θα φανει ως caller ID το 699xxxxxx
Jim D. Ace Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 ναι αλλα εμενα αυτο που με σκαλωσε ηταν οτι φανηκε το τηλ του πατερα μου και οχι καποιο ακυρο. απλα τρομερη συμπτωση; ή εχει "διαρευσει" καπου;
Dantε Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Τωρα που το λες κατι παρομοιο ετυχε και στο πατερα μου πριν κατι μηνες. Τον πηραν τηλεφωνο και του φανηκε ο αριθμος ενος γνωστου του και του ελεγε οτι βρισκεται εξωτερικο και εχει αποκλειστει κτλ. Μιλησε μετα απο λιγες μερες με το γνωστο του και του ειπε πως δεν εχασε το κινητο του ουτε πηρε αυτος τηλ. Το θεμα ειναι πως γνωριζουν και προσωπικες πληροφοριες αυτοι που παιρνουν... Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2021 από Dantε
_filippos_ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 58 λεπτά πριν, Jim D. Ace είπε ναι αλλα εμενα αυτο που με σκαλωσε ηταν οτι φανηκε το τηλ του πατερα μου και οχι καποιο ακυρο. απλα τρομερη συμπτωση; ή εχει "διαρευσει" καπου; κι εγώ αν έχω το νούμερο του πατέρα σου και το δικό σου και κάνω phone to phone κλήση με το νούμερο του πατέρα σου να καλεί εσένα, θα δεχθείς κλήση που θα φαίνεται να σε καλεί το νουμερο του πατέρα σου. Τόσο απλά!
SaFiS Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Μπορεί να σχετίζεται... https://www.fpress.gr/tilepikoinonies/story/67058/diarroi-dedomenon-apo-to-diktyo-tis-cosmote
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα