lnoldori Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Σε υψηλότερη τιμή από ότι είχε στο προηγούμενο θέμα αλλά και πάλι πιο φθηνά από την επόμενη τιμή στο skroutz. Τσίμπησα μία με αντικαταβολή γιατί δεν έχω καμία και ήταν ευκαιρία γιατί προσπαθώ να φτιάξω νέο pc. https://www.e-gate.gr/526108/msi-geforce-gtx-1050-ti-4gt-oc-4gb-gddr5-v809-2277r Λέει ακόμα (Διαθέσιμο εντός 24 ωρών), όποιος χρειάζεται άμεσα ας ορμήξει.
koukis hlias Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Σε αυτήν την τιμή είναι εδώ και 4 μέρες πρακτικά δν νομίζω να υπάρχει προσφορά μιας και μιλάμε για μια αρκετά κακιά υλοποίηση ,φυσικά όμως είναι και οι καιροί δύσκολοι αλλά αν ψάξεις πιστεύω μπορείς να βρεις αρκετά καλύτερα
lnoldori Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μου έκανες την καρδιά πέτρα, είδα και καλές κριτικές στο skroutz και λέω επιτέλους θα κάνω την δουλειά μου. Πάντως στο skroutz η φθηνότερη που είδα ήταν στα 290.
lnoldori Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Οπότε αν είναι να μην την ακυρώσω, ήδη το σκεφτόμουν μετά τα γραφόμενα του Ηλία. Ξέρω ότι δεν αξίζει την τιμή της αλλά στην παρούσα φάση δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να αγοράσω να κάνω την δουλειά μου εκτός από επεξεργαστή με integrated gpu. Για εκεί πήγαινα αλλά την έιδα και είπα ας την πάρω να υπάρχει μέχρι να πάρω και τα υπόλοιπα για το pc.
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, lnoldori είπε Πάντως στο skroutz η φθηνότερη που είδα ήταν στα 290. Την Παρασκευη ειχαμε θεμα για 1050 ti 4GB στα 168 τελικη. Τωρα βεβαια τελειωσε, αλλα ισως βρεις καλυτερες τιμες απο τα 210. 1
lnoldori Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, matrixxx είπε Την Παρασκευη ειχαμε θεμα για 1050 ti 4GB στα 168 τελικη Ναι το είδα και το ανέφερα κιόλας ότι σε καμιά περίπτωση δεν είναι αντίστοιχη ευκαιρία. δυστυχώς όμως δεν την πρόλαβα και κοιτώντας να μπορώ να βρω κάτι άλλο έπεσε το μάτι μου πάνω της. Ίσως να έπρεπε να περιμένω κάτι όπως την Παρασκευή αλλά το θέμα είναι ότι πότε θα έσκαγε πάλι τέτοια ευκαιρία.
zacharias99 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Προσωπικά θα ακύρωνα δεδομένου ότι: α) Σύμφωνα με τα όσα γράφεις δεν έχεις πάρει ακόμα τα υπόλοιπα parts του υπολογιστή σου, οπότε δεν την χρειάζεσαι άμεσα. β) 210 ευρώ είναι πολλά για μια κάρτα που δε θα σε καλύψει ούτε σε 1080p σε απαιτητικά παιχνίδια. γ) Δεν είναι κακή υλοποίηση, αλλά ούτε και κάτι super wow... Ρίξε μια ματιά και εδώ στις αγγελίες αν δε φοβάσαι τα μεταχειρισμένα. Παίζουν πολύ συχνά rx570 4gb σε καλύτερες τιμές και υλοποιήσεις με εγγυήσεις κτλ...
koukis hlias Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 16 λεπτά πριν, matrixxx είπε Την Παρασκευη ειχαμε θεμα για 1050 ti 4GB στα 168 τελικη. Τωρα βεβαια τελειωσε, αλλα ισως βρεις καλυτερες τιμες απο τα 210. Με αυτήν την αφορμή είπα δεν αξίζει , ήδη τότε ήταν τσιμπημένη η τιμή πόσον μάλλον τώρα αλλά τι να κανείς, δύσκολοι καιροί
lnoldori Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Οπότε μάλλον με βλέπω για ακύρωση αφού μάλλον τελικά βιάστηκα.
historland Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 24 λεπτά πριν, lnoldori είπε Μου έκανες την καρδιά πέτρα, είδα και καλές κριτικές στο skroutz και λέω επιτέλους θα κάνω την δουλειά μου. Πάντως στο skroutz η φθηνότερη που είδα ήταν στα 290. Μάλλον την "καρδιά περιβόλι" θες να πεις.
lnoldori Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 χαχαχαχα, ναι μάλλον περιβόλι έπρεπε να γράψω αλλά τώρα πίνω καφέ οπότε δικαιολογούμαι. Πάω να ρίξω καμιά ματιά στις αγγελιές αν και φοβάμαι πάλι ότι κανά νεφρό θα ζητάνε για κάτι της προκοπής.
koukis hlias Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, lnoldori είπε χαχαχαχα, ναι μάλλον περιβόλι έπρεπε να γράψω αλλά τώρα πίνω καφέ οπότε δικαιολογούμαι. Πάω να ρίξω καμιά ματιά στις αγγελιές αν και φοβάμαι πάλι ότι κανά νεφρό θα ζητάνε για κάτι της προκοπής. Γιατί δεν κοιτάς μπας και βρεις κανέναν Ryzen pro με ενσωματωμένα για την ώρα και μετά να πάρεις κάρτα όταν βρεις ;
therion13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Γιατί δεν αγοράζετε μεταχειρισμένες ; Εχει εδώ στο insomnia gtx1060 6gb με 200 ευρω 1
lnoldori Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, koukis hlias είπε Γιατί δεν κοιτάς μπας και βρεις κανέναν Ryzen pro με ενσωματωμένα για την ώρα και μετά να πάρεις κάρτα όταν βρεις ; Αυτο είχα σκόπό, αλλά θεώρησα λογική την τιμή της κάρτας στην παρούσα φάση και με βάση του ότι δεν ξέρουμε σε πόσο καιρό θα πάψουν οι ελλείψεις στην αγορά. 13 λεπτά πριν, therion13 είπε Γιατί δεν αγοράζετε μεταχειρισμένες ; Εχει εδώ στο insomnia gtx1060 6gb με 200 ευρω Να την πάρω την μεταχειρισμένη σε αυτά τα λεφτά αλλά θα πρέπει να έχει εγγύηση και να είμαι και σίγουρος για τον πωλητή γιατί αλλίως 200 ευρώ έτσι δεν είναι και λίγα Προσθήκη, πάντως και εδώ στις αγγελίες τις συγκεκριμένες στο 200άρι τις βλεπω. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2021 από lnoldori 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις