daredevil92 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Σκέφτομαι να πάω σε διαιτολόγο. Θέλω να χάσω 5 κιλά αλλά κυρίως θέλω να με βάλει λίγο στον ίσιο δρόμο στο τι να τρώω και τιόχι. Κάποιες κατευθύνσεις δηλαδή. Tι κόστος να υπολογίζω; Δλδ πόσο καιρό κρατάνε αυτά, πόσο στοιχίζουν τι να περιμένω; Παράλληλα είδα ένα elearning στο εκπα με διατροφολογία το οποίο σκέφτομαι σαν εναλλακτική, ότι θα μου μάθει κάποια πράγματα και θα μπορώ να βάλω μόνος μου σε πρόγραμμα τον εαυτό μου. Τι μου προτείνετε;
TheoAlex50 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Γύρω στα 30+ ευρώ. Ανάλογα τον διαιτολόγο βέβαια. Κάποιοι χρεώνουν πολύ πιο ψηλά. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2021 από TheoAlex50
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Οι διαιτολόγοι χρεώνουν αναλόγως το πόσες φορές τον μήνα θα τους επισκέπτεσαι. Πριν πολλά χρόνια πήγαινα σε κάποιον και πλήρωνα 100 ευρώ το μήνα χωρίς απόδειξη συν κάτι προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής τα οποία πούλαγε ο ίδιος με ειδική άδεια πανάκριβα και αν του ελεγες ότι έχεις βρει τα ίδια με φθηνότερη τιμή σου έλεγε ότι τα δικά του είναι καλύτερα κι αν προτιμήσω αλλά θα χαλάσω το πρόγραμμα διατροφής. Αλλοι χρεώνουν 20 με 30 ευρω για δύο φορές τον μήνα. Πάντως μεταξύ μας, το χάσιμο 5 κιλών και το πως να τρως μπορείς να το βρεις και μόνος σου.
Dante80 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, daredevil92 είπε Σκέφτομαι να πάω σε διαιτολόγο. Θέλω να χάσω 5 κιλά αλλά κυρίως θέλω να με βάλει λίγο στον ίσιο δρόμο στο τι να τρώω και τιόχι. Κάποιες κατευθύνσεις δηλαδή. Tι κόστος να υπολογίζω; Δλδ πόσο καιρό κρατάνε αυτά, πόσο στοιχίζουν τι να περιμένω; Παράλληλα είδα ένα elearning στο εκπα με διατροφολογία το οποίο σκέφτομαι σαν εναλλακτική, ότι θα μου μάθει κάποια πράγματα και θα μπορώ να βάλω μόνος μου σε πρόγραμμα τον εαυτό μου. Τι μου προτείνετε; Ξεκίνα σε διαιτολόγο, αν δεν ξέρεις από που να αρχίσεις είναι πολύτιμη πηγή για να αποκτήσεις βάσεις και να μάθεις σωστές διατροφικές συνήθειες. Είναι σαφώς ανώτερη λύση από το να ξεκινήσεις μόνος σου, ιδιαίτερα δεδομένης και της παραπληροφόρησης που υπάρχει στο διαδίκτυο, και το μακρύ και κοντό του καθενός! Δυστυχώς, ως λύση έχει κόστος, ενώ θα πρέπει να βρεις και σωστό επαγγελματία να σε βοηθήσει. Σε δεύτερο χρόνο, μπορείς να διαβάσεις τον εθνικό διατροφικό οδηγό. Πρώτα στην έκδοση για πολίτες, και μετά στην έκδοση για επαγγελματίες με την επιστημονική τεκμηρίωση. Περιέχει σχεδόν ότι θα χρειαστείς για να κατέχεις δυνατά πλέον το θέμα διατροφή. http://www.diatrofikoiodigoi.gr/default.aspx?page=home Καλή επιτυχία! Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2021 από Dante80 1 2
mary Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Να πας εφόσον θες πραγματικά να χάσεις κιλά και να τα διατηρήσεις. Με τα προγράμματα θα μάθεις τι είναι σωστό να τρως και τι όχι. Η δικιά μου έπαιρνε 25€ την επίσκεψη ή το πρόγραμμα που έβγαζε κάθε 2 βδομάδες.
Voyaller Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Σταμάτα να τρως αηδίες με ένα κάρο υδατάνθρακες και σάκχαρα and walk your way out. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, Voyaller είπε Σταμάτα να τρως αηδίες με ένα κάρο υδατάνθρακες και σάκχαρα and walk your way out. Στην τελική αυτό. Δλδ ο διαιτολόγος τι διαφορετικό θα πει;
Voyaller Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 1 minute ago, JohnGTA said: Στην τελική αυτό. Δλδ ο διαιτολόγος τι διαφορετικό θα πει; Σε βάζουν να κάνεις εξετάσεις αίματος, ρωτάνε ένα περιληπτικό ιατρικό ιστορικό και τυχών αλλεργίες. 1
daredevil92 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Σμρ είδα έναν "διατροφολόγο" που έχει τελειώσει ΙΕΚ και χρεώνουν 25 ευρώ τις 2βδομάδες διατροφής..κλαίω.. Πως γίνεται ο κάθε ένας για να πληρωθεί για μια υπηρεσία να ζητάει ότι να ναι ποσά χωρίς να χει από πίσω ανάλογες σπουδές δεν ξέρω. 1
GREGORYMO Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 15 λεπτά πριν, daredevil92 είπε Σμρ είδα έναν "διατροφολόγο" που έχει τελειώσει ΙΕΚ και χρεώνουν 25 ευρώ τις 2βδομάδες διατροφής..κλαίω.. Πως γίνεται ο κάθε ένας για να πληρωθεί για μια υπηρεσία να ζητάει ότι να ναι ποσά χωρίς να χει από πίσω ανάλογες σπουδές δεν ξέρω. Και εσύ, σε αυτόν βρήκες να πας ? 1
kogba Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Εμένα γνωστή μου από ΑΕΙ έπαιρνε 20€, και είχε αρκετή δουλειά, προ καραντίνας. Για επαρχία μιλάω, αν έχεις προσιτές τιμές, έχει δουλειά.
Eddy_Gordo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Υπάρχουν κι άλλοι που χρεώνουν σαν συνδρομή. Πχ 3 μήνες 120Ε
meletis_m Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Στις 28/3/2021 στις 8:11 ΜΜ, daredevil92 είπε Σκέφτομαι να πάω σε διαιτολόγο. Θέλω να χάσω 5 κιλά αλλά κυρίως θέλω να με βάλει λίγο στον ίσιο δρόμο στο τι να τρώω και τιόχι. Κάποιες κατευθύνσεις δηλαδή. Tι κόστος να υπολογίζω; Δλδ πόσο καιρό κρατάνε αυτά, πόσο στοιχίζουν τι να περιμένω; Παράλληλα είδα ένα elearning στο εκπα με διατροφολογία το οποίο σκέφτομαι σαν εναλλακτική, ότι θα μου μάθει κάποια πράγματα και θα μπορώ να βάλω μόνος μου σε πρόγραμμα τον εαυτό μου. Τι μου προτείνετε; Εάν βρίσκεσαι Αθήνα , μπορείς να ρωτήσεις και στο νοσοκομείο Σωτηρία κλείνεις ραντεβού και έχει ειδική μονάδα με πρωινά ραντεβού . Είχα πάει παλιότερα Αλλιώς ο ιδιώτης υπολόγιζε ~ 30€ +
Nabuko Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2021 Πολλοί διαιτολόγοι το μόνο που κάνουν είναι να σου φτιάχνουν ένα πρόγραμμα διατροφής με μειωμένες θερμίδες, οπότε στην αρχή θα χάσεις κιλά, οπότε θα είσαι ευχαριστημένος, οπότε θα δικαιολογήσεις τα χρήματα που έδωσες. Δε θα σε μάθει όμως πως να τρως σωστά, τι ώρες, πως λειτουργεί ο οργανισμός, τι κάνει το ένα, τι κάνει το άλλο κλπ. Γι' αυτό μόλις περάσει το καλοκαίρι ξαναγυρνάτε στα ίδια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις