EuphangeL Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Brown είπε Αυτό είναι κάποιος νόμος;;; σε πιο φεκ το είδες;;; Νόμος 3585/2007 - ΦΕΚ 148/Α/5-7-2007 Άρθρο 55 παράγραφος 3 Ο χρόνος ισχύος των δελτίων ταυτότητας ορίζεται σε δεκαπέντε (15) έτη από την ημερομηνία έκδοσής τους. Με απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης ο χρόνος αυτός δύναται σε εξαιρετικές περιπτώσεις να παρατείνεται μέχρι δύο (2) έτη.
Z1A9 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, Kostasspil είπε Μονο μου παραπονο που δεν δέχονται στο verification, το δίπλωμα οδήγησης. Διαβατήριο δεν έχω, την χειρόγραφη ταυτότητα την απορρίπτουν, οπότε δεν έχω τρόπο να κάνω την ταυτοποίηση εδώ και πόσο καιρό Ε και γω που τους εστελνα το διαβατηριο ουτε αυτο το δεχοταν. Στο τελος τους εστειλα τα @@ μου ουτε αυτα τα δεχτηκαν. Νομιζω οτι η TransferWise ειναι πολυ καλυτερη.
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Η χειρόγραφη ταυτότητα φαντάζομαι είναι πάνω απο 15 ετών,οπότε και στην Ελλάδα ληγμένη είναι. Πότε πρέπει να αντικαταστήσω το δελτίο ταυτότητάς μου; 1. Σε περίπτωση που έχει αλλάξει οποιοδήποτε στοιχείο της ταυτότητας σας 2. Σε περίπτωση που δεν αναγράφεται στο δελτίο ταυτότητας η ιθαγένεια ή τα στοιχεία σας με λατινικούς χαρακτήρες 3. Σε περίπτωση που έχει φθαρεί 4. Όταν έχει περάσει δεκαπενταετία από την έκδοσή του 5. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής. http://www.hellenicpolice.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=139&Itemid=132&lang και το δίπλωμα δεν νομίζω να το δέχεται καμιά τράπεζα.(δεν το έχω δοκιμάσει να πω την αλήθεια) Και πάλι αμφιβάλλω αν η αιτία της απόρριψης είναι η παλαιότητα της ταυτότητας, θα μπορούσαν να το έλεγαν η να ζητούσαν κάποιο επιπλέον έγγραφο επιβεβαίωσης.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 15 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Και πάλι αμφιβάλλω αν η αιτία της απόρριψης είναι η παλαιότητα της ταυτότητας, θα μπορούσαν να το έλεγαν η να ζητούσαν κάποιο επιπλέον έγγραφο επιβεβαίωσης. Και διαβατήριο κάνει.Και ναι αν είναι παλιά η ταυτότητα ή φθαρμένη ή χειρόγραφη δεν την δέχονται.
spysoumi Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, Z1A9 είπε Ε και γω που τους εστελνα το διαβατηριο ουτε αυτο το δεχοταν. Στο τελος τους εστειλα τα @@ μου ουτε αυτα τα δεχτηκαν. Νομιζω οτι η TransferWise ειναι πολυ καλυτερη. Η Tranferwise καλύτερη;;;; Ας γελάσω......Μεταφορά χρημάτων από κάρτα: 2.45€ fee χαχααχ κλαίνε κι ρέγκες!!!(κι αυτό είναι 1 απο τα 15 μείον που βρήκα!) Το λες επειδή δεν έχεις Revolut φίλε μου........ Καλή συνέχεια.
Kostasspil Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 14 hours ago, Ukforthemoment said: Η χειρόγραφη ταυτότητα φαντάζομαι είναι πάνω απο 15 ετών,οπότε και στην Ελλάδα ληγμένη είναι. Πότε πρέπει να αντικαταστήσω το δελτίο ταυτότητάς μου; 1. Σε περίπτωση που έχει αλλάξει οποιοδήποτε στοιχείο της ταυτότητας σας 2. Σε περίπτωση που δεν αναγράφεται στο δελτίο ταυτότητας η ιθαγένεια ή τα στοιχεία σας με λατινικούς χαρακτήρες 3. Σε περίπτωση που έχει φθαρεί 4. Όταν έχει περάσει δεκαπενταετία από την έκδοσή του 5. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής. http://www.hellenicpolice.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=139&Itemid=132&lang και το δίπλωμα δεν νομίζω να το δέχεται καμιά τράπεζα.(δεν το έχω δοκιμάσει να πω την αλήθεια) Την εχω αλλάξει την ταυτότητα και πάλι χειρόγραφη μου έδωσαν
kostasbm Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 εντάξει θα ανοίξει 2-5 καταστήματα ......δεν έγινε και τιποτα ,δε πρόκειται να κάνει κάποιο δίκτυο με φυσικά καταστήματα μη ξεχνάμε ότι ανοίγουν εύκολα αλλά και κλείνουν εύκολα......
Brown Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, EuphangeL είπε Νόμος 3585/2007 - ΦΕΚ 148/Α/5-7-2007 Άρθρο 55 παράγραφος 3 Ο χρόνος ισχύος των δελτίων ταυτότητας ορίζεται σε δεκαπέντε (15) έτη από την ημερομηνία έκδοσής τους. Με απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης ο χρόνος αυτός δύναται σε εξαιρετικές περιπτώσεις να παρατείνεται μέχρι δύο (2) έτη. Σε ευχαριστώ δεν το ήξερα..νόμιζα στο μιλητο ήταν 15χρονια. 7 ώρες πριν, Z1A9 είπε Ε και γω που τους εστελνα το διαβατηριο ουτε αυτο το δεχοταν. Στο τελος τους εστειλα τα @@ μου ουτε αυτα τα δεχτηκαν. Νομιζω οτι η TransferWise ειναι πολυ καλυτερη. Μήπως είχε ληξη το διαβατήριο;; γιατί εγώ αυτό είχα πάθει.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 35 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Την εχω αλλάξει την ταυτότητα και πάλι χειρόγραφη μου έδωσαν Το οποίο έγινε πότε;
duende Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 εξυπηρετησε τη περιοδο των capital control, αλλα μεχρι εκει. το γεγονος οτι εχουν ανυπαρκτο customer care και οτι κλειδωνουν λογαριασμους οποτε γουσταρουν (και τα χρηματα που εχουν μεσα) συμφωνα με πολλες αναφορες εδω μεσα, για μενα μακρια και αγαπημενοι. 1
Macosj Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Kostasspil είπε Μονο μου παραπονο που δεν δέχονται στο verification, το δίπλωμα οδήγησης. Διαβατήριο δεν έχω, την χειρόγραφη ταυτότητα την απορρίπτουν, οπότε δεν έχω τρόπο να κάνω την ταυτοποίηση εδώ και πόσο καιρό Η ταυτότητα έχει το όνομα και με λατινικούς χαρακτήρες? Όσο αφορά αν είναι χειρόγραφη μια χαρά την δέχονται, σε μένα χειρόγραφη είναι και την δέχτηκαν Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2021 από Macosj
leonhonda Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Όσον αφορά την ταυτότητα να πω πως και σε μένα δεν την πέρναγε,μάλιστα σταμάτησα να προσπαθώ για καναδυό μέρες, μετά τράβηξα τις φωτογραφίες απο λίγο πιό μακριά( δέν κάλυπτε δηλαδή η ταυτότητα όλη την φωτογραφία ) και έτσι την πήρε.Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλά δεν χάνετε τίποτα να το δοκιμάσετε και αυτό
A7X. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 18 ώρες πριν, Kostasspil είπε Μονο μου παραπονο που δεν δέχονται στο verification, το δίπλωμα οδήγησης. Διαβατήριο δεν έχω, την χειρόγραφη ταυτότητα την απορρίπτουν, οπότε δεν έχω τρόπο να κάνω την ταυτοποίηση εδώ και πόσο καιρό Εγώ με χειρόγραφη ταυτοτητα την έκανα
redcom7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 μια χαρα ειναι η REVOLUT .... παιζει γρηγορα και κομπλε στα παντα... την εχω απο τοτε με τα capital control με πολλες συναλλαγες σε crypto και αγορες ....ΔΕΝ ειχα ποτε κανενα προβλημα δεν μπορω να φανταστω για ποιο λογο να κλειδωσουν λογαριασμο ,σε εμενα δεν εχει συμβει και εχω 10αδες πελατες που με πληρωνουν με revolut
NTC Labs Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 23 ώρες πριν, george1807 είπε Ποια είναι η μεγάλη διαδικασία; Ένα αφμ και κουμπί πατάς. Τα οφέλη είναι ασφάλιση έως 100000€ και μελλοντική δυνατότητα επιτοκίων, δανεισμού κλπ Η Ασφάλιση δεν είναι της Revolut αλλα της EKT. 17 ώρες πριν, Trigger Happy είπε όχι απαραίτητα....αναλογα τι ισχύει όταν την εκδίδεις. πχ η ν26 που έχω εγώ, ΔΕΝ σου κρατάει τίποτα για τις 5 αναλήψεις κάθε μήνα, είτε είναι 20 ευρώ είται 3000. το ελληνικό ATM πάντως που θα βάλεις την κάρτα κρατάει καμιά φορά μέχρι 1,50 με 2 ευρώ. plus η n26 δεν χρεωνει για εισερχομενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα