anso Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Καλησπερα σας εχω εδω και λιγο καιρο τα ηχεια logitech z623 2.1 σε σταθερο υπολογιστη που χα στησει το 2012-2013 και θα θελα μια καρτα ηχου γιατι πανω απο την μεση της εντασης αρχιζει κ χαλαει ο ηχος. Απ οσα θυμαμαι φοραει μια μητρικη της gigabyte x79-ud3. Δεν εχω θεμα αν ειναι εσωτερικη η εξωτερική η λυση που θα δωσετε και να πω την αληθεια δε θελω και να ξεφυγει η τιμή οποτε ψαχνω μια vfm λυση.
anso Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Κοιτουσα για creative sound blasger play!3 Sharkoon sb1 Creative sound blaster g1 Creative sound blaster Z Κυριως για μουσικη τα θελω και ταινιες.gaming πλεον κανω ελάχιστο
dpolal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 14 λεπτά πριν, anso είπε Κοιτουσα για creative sound blasger play!3 Sharkoon sb1 Creative sound blaster g1 Creative sound blaster Z Κυριως για μουσικη τα θελω και ταινιες.gaming πλεον κανω ελάχιστο Δες το βίντεο παρακάτω και αποφάσισε. 2
anso Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 21 λεπτά πριν, dpolal είπε Δες το βίντεο παρακάτω και αποφάσισε. Αξιζει να παω σ αυτες ετσι;
anso Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, dpolal είπε Δες το βίντεο παρακάτω και αποφάσισε. Θα κανουν για τα ηχεια μου σωστα;
anso Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Στις 28/3/2021 στις 5:19 ΜΜ, dpolal είπε Δες το βίντεο παρακάτω και αποφάσισε. Πηρα την play 3 .στη μεση το volume με την καρτα βαράει πιο λιγο απ οτι χωρις ;κατεβασα drivers κ ολα κ κου κανει εντύπωση.βεβαια ανεβαινει εύκολα πανω απο την μεση το volume απ οτι χωρίς την καρτα το οποίο μου φαινεται και φυσιολογικο.ειναι φυσιολογικο;
dpolal Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 4 ώρες πριν, anso είπε Πηρα την play 3 .στη μεση το volume με την καρτα βαράει πιο λιγο απ οτι χωρις ;κατεβασα drivers κ ολα κ κου κανει εντύπωση.βεβαια ανεβαινει εύκολα πανω απο την μεση το volume απ οτι χωρίς την καρτα το οποίο μου φαινεται και φυσιολογικο.ειναι φυσιολογικο; Δεν καταλαβαίνω τί γράφεις, σόρρυ.
anso Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 9 λεπτά πριν, dpolal είπε Δεν καταλαβαίνω τί γράφεις, σόρρυ. Πχ βαζω το volume 50% στα ηχεια 2.1 που εχω. Χωρις την play 3 βαράει πιο δυνατα.βαζω play 3 και drivers ενω ειναι στο 50% το volume βαραει 20-30% λιγοτερο.
dpolal Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 23 λεπτά πριν, anso είπε Πχ βαζω το volume 50% στα ηχεια 2.1 που εχω. Χωρις την play 3 βαράει πιο δυνατα.βαζω play 3 και drivers ενω ειναι στο 50% το volume βαραει 20-30% λιγοτερο. Διαφορετικές κάρτες ήχου, άλλη δύναμη η κάθε μία, λογικό είναι.
anso Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 2 ώρες πριν, dpolal είπε Διαφορετικές κάρτες ήχου, άλλη δύναμη η κάθε μία, λογικό είναι. Ειναι λογικο να βαραει λιγότερο με την play 3?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα