Προς το περιεχόμενο

ΤΕAC Vs NEC DVD-R

wizard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To dual einai oti grafei +R k -R se 8x...

Ap thn allh egw proteinw nec giati auto exw k auto empisteuomai :P...

Twra den nomizw na uparxei kaneis na ta exei k ta 2 wste na sou proteinei poio einai to kalutero...ME kleista matia nec ;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας!

Περιμένω και άλλες γνώμες για να βεβαιωθώ, αν και η πλάστιγγα γέρνει πολύ σημαντικά προς το Nec.

Δημοσ.

Εγώ έχω μόνο teac και δεν έχω πρόβλημα με δισκάκια, όνο μια κάρκα δεν έγραψε καλά, την διάβαζαν μόνο μερικοί οδηγοί, αλλά έφταιγε πιστεύω το δισκάκι. Aν έπαιρνα τώρα, μάλλον θα αγόραζα το NEC πάνως.

Δημοσ.

Kai ego teac exo file kai den exo kanena problima (alloste ta teac einai ousiastika pioneer;) ) alla an to allaxo tha paro i apli teac i nec.

Opoio kai na pareis einai tzami:):):)

Δημοσ.

Παιδιά, μόλις μου ήρθε το Nec, αλλά μου παρουσιάζει το εξής: ό,τι cd-dvd και να βάλω μου το παρουσιάζει σαν άδειο!!!!!!

Ενώ όταν έγραψα σε ένα cd-rw το έγραψε κανονικά, όταν το ξανάβαλα μέσα μου έβγαλε ότι είναι άδειο.

HELP!!!

Δημοσ.
  Αναφορά σε κείμενο
Παιδιά' date=' μόλις μου ήρθε το Nec, αλλά μου παρουσιάζει το εξής: ό,τι cd-dvd και να βάλω μου το παρουσιάζει σαν άδειο!!!!!!

Ενώ όταν έγραψα σε ένα cd-rw το έγραψε κανονικά, όταν το ξανάβαλα μέσα μου έβγαλε ότι είναι άδειο.

HELP!!![/quote']

πολύ παράξενο το πρόβλημά σου... και το κακό είναι πως δεν νομίζω να φταίει το firmware (αν και μπορείς φυσικά να δοκιμάσεις ένα update). Μπορεί να χρειαστείς την αντιπροσωπία...

Δημοσ.

Τελικά αυτό δε συμβαίνει πάντα. Συγκεκριμένα μου συνέβη μετά από εγγραφή με το Nero. Όταν έκανα επανεκκίνηση δούλεψε κανονικά. Μετά έκαψα ακόμα ένα δισκάκι και πάλι κόλλησε. Μετά από επανεκκίνηση (μαντέψτε) ήταν εντάξει. Πάντως του έκανα ένα firmware update αλλά δεν το δοκίμασα μετά. Θα δείξει σήμερα το απόγευμα.

Δημοσ.

exw parei to teleutaio teac (VD-W58G-A) edw kai 5 meroules kai den exw

kapsei oute ena DVD...

Synolika exw grapsei gyrw sta 20 diskakia, ta 10 on-the-fly kai ta

ypoloipa me image sto skliro kai den eixa kanena provlima.

Malista xrisimopoiisa ta xima diskakia pou exei sto e-shop (DVD- me timi gyrw

sto 1eyrw/diskaki).

Ennoteitai oti egrapsa mono taineies...

Eimai poly euxaristimenos, to vrika poly ftina allwste

Δημοσ.

Μετά το firmware κανένα πρόβλημα. Βέβαια ακόμα δεν έχω γράψει σε dvd. Περιμένω τον άρχοντα για να το εγκαινιάσω!!!! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...