geo29 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα είσαι.την.asrock fatality b 450 όπου με το speedfan έφτιαχνα τα ανεμιστιράκια να δουλεύουν με της στροφές που θέλω.... Έκανα αναβάθμιση και πήρα την Aorus b550 και όταν ανοίγω το speed fan δεν μου δίνει την δυνατότητα να επιλέξω το.ποσοστό της ταχύτητας. Από το bios που προσπάθησα δεν κατάφερα κάτι..... Κάποιος να.βοηθήσει.... 1
niko13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, geo29 είπε Καλησπέρα είσαι.την.asrock fatality b 450 όπου με το speedfan έφτιαχνα τα ανεμιστιράκια να δουλεύουν με της στροφές που θέλω.... Έκανα αναβάθμιση και πήρα την Aorus b550 και όταν ανοίγω το speed fan δεν μου δίνει την δυνατότητα να επιλέξω το.ποσοστό της ταχύτητας. Από το bios που προσπάθησα δεν κατάφερα κάτι..... Κάποιος να.βοηθήσει.... Εχεις βαλει στο bios manual k pwm, ωστε να σε αφησει να πειραξεις την καμπυλη? Με κοκκινο στη φοτο Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2021 από niko13
geo29 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, niko13 είπε Εχεις βαλει στο bios manual k pwm, ωστε να σε αφησει να πειραξεις την καμπυλη? Με κοκκινο στη φοτο Νίκο το έχει και σαν εφαρμογή στα win αυτό....απλά είναι πιο εύκολο το speedfan και ακόμα.πιο εύκολο το Argus monitor Αλλά με παραξένεψε τ ότι δεν με αφήνει να το ρυθμίσω απ αυτές της 2 εφαρμογές.....
niko13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, geo29 είπε Νίκο το έχει και σαν εφαρμογή στα win αυτό....απλά είναι πιο εύκολο το speedfan και ακόμα.πιο εύκολο το Argus monitor Αλλά με παραξένεψε τ ότι δεν με αφήνει να το ρυθμίσω απ αυτές της 2 εφαρμογές..... Εγω παντα τα ρυθμιζω bios να σου πω την αληθεια. Δεν βλεπω το λογο να τρεχει κατι εξτρα στο backround για τα fans.Φανταζομαι δοκιμασες να πας τον cursor πανω δεν σε αφηνει να κουνησεις τις τελιτσες... 1
geo29 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, niko13 είπε Εγω παντα τα ρυθμιζω bios να σου πω την αληθεια. Δεν βλεπω το λογο να τρεχει κατι εξτρα στο backround για τα fans.Φανταζομαι δοκιμασες να πας τον cursor πανω δεν σε αφηνει να κουνησεις τις τελιτσες... Κοίτα με το Argus είχα βρει την υγεία μου .... Είχε προφίλ και ανάλογα την χρήση μ ένα πάτημα.το ρυθμιζα ... Το έχω στο δωμάτιο και το θέλω αθόρυβο για να βλέπω ταινία.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα