jefiron Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπορείτε να μου πείτε εάν η εν λόγο μητρική υποστηρίζει 3600 mhz ram γιατί στο Σκρουτζ δεν το αναφέρει και αλλού λέει ότι υποστηρίζει .. επίσης αξίζει σαν μητρική να την αγοράσω; Είμαι ανάμεσα σε αυτή και την msi z490 a pro Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2021 από jefiron
nickol-us Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jefiron είπε Μπορείτε να μου πείτε εάν η εν λόγο μητρική υποστηρίζει 3600 mhz ram γιατί στο Σκρουτζ δεν το αναφέρει και αλλού λέει ότι υποστηρίζει .. επίσης αξίζει σαν μητρική να την αγοράσω; Είμαι ανάμεσα σε αυτή και την msi z490 a pro Ποτέ μην μένεις σε ότι λέει το κάθε κατάστημα, με κωδικό και στην μαμά εταιρεία για να ξέρεις και τι πρέπει να παραλάβεις. Ουκ ολίγες οι φορές που έχουν λειψά στοιχεία ή/και παραλήψεις, τυπογραφικά κτλ. https://www.msi.com/Motherboard/MPG-Z490-GAMING-PLUS/Specification Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2021 από nickol-us 3
jefiron Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, LaMereda είπε Υποστηρίζει ναι, ποιόν επεξεργαστή θα πάρεις; 10600k
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα