Hamurabi Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Βγάλε μια revolut ,πιο ευκολη και φτηνή διαχείριση έχει απο μια pre paid Ti μπορω να κανω δηλαδη πιο ευκολα κ φτηνά;
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 Δημοσ. 1 Απριλίου 2021 7 λεπτά πριν, Hamurabi είπε Ti μπορω να κανω δηλαδη πιο ευκολα κ φτηνά; Η φορτιση της προπληρωμένης δεν έχει έξοδα καθε φορά που την φορτίζεις;(τουλάχιστον αυτό ξέρω,αν έχει αλλάξει τότε λάθος μου) Το top up της revolut είναι δωρεάν,περνάει παντού ως κάρτα,παγώνεις την κάρτα αν δεν την χρησιμοποιείς οπότε κανεις δεν μπορεί να κάνει κίνηση ή χρησιμοποιείς τις disposable κάθε φορά που αγοράζεις. Απο την άλλη δεν περνάει αυτόματα στο αφορολόγητο .
smpt Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 εγώ χρησιμοποιώ δυο λογαριασμούς και έχω δύο κάρτες στην ίδια τράπεζα. Η μια που χρησιμοποιώ για αγορές είναι πάντα άδεια και αν χρειαστεί να αγοράσω κάτι απλά μεταφέρω τα χρήματα από τον ένα λογαριασμό στον άλλο.
agnostos13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 28 λεπτά πριν, smpt είπε εγώ χρησιμοποιώ δυο λογαριασμούς και έχω δύο κάρτες στην ίδια τράπεζα. Η μια που χρησιμοποιώ για αγορές είναι πάντα άδεια και αν χρειαστεί να αγοράσω κάτι απλά μεταφέρω τα χρήματα από τον ένα λογαριασμό στον άλλο. Δίνουν δύο χρεωστικές κάρτες στο ίδιο όνομα; Θυμάμαι φίλος που δούλευε σε τράπεζα μου έλεγε οτι δεν το κάνουν. Εκτός αν έχουν αλλάξει τα πράγματα...
johnxarma Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Στις 31/3/2021 στις 12:29 ΜΜ, Hamurabi είπε Απτο στομα σου κ στου θεου το αυτι. Διαρροη στοιχειων οταν λες; τι ακριβως εννοεις; Τίποτα δεν είναι ασφαλές ακόμα και οι τράπεζες. Κάποιες φορές είτε γίνεται υποκλοπή δεδομένων, πολύ σπανια βέβαια, οπότε κάποιοι μπορεί να έχουν πρόσβαση σε στοιχεία μας όπως email, usernames κτλ
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 39 λεπτά πριν, johnxarma είπε Τίποτα δεν είναι ασφαλές ακόμα και οι τράπεζες. Κάποιες φορές είτε γίνεται υποκλοπή δεδομένων, πολύ σπανια βέβαια, οπότε κάποιοι μπορεί να έχουν πρόσβαση σε στοιχεία μας όπως email, usernames κτλ Aπο τράπεζες δεν έχω ακούσει ,απο άλλες πλατφορμες πχ booking ναι.
Joshua21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 40 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Δίνουν δύο χρεωστικές κάρτες στο ίδιο όνομα; Θυμάμαι φίλος που δούλευε σε τράπεζα μου έλεγε οτι δεν το κάνουν. Εκτός αν έχουν αλλάξει τα πράγματα... Μαλακίες σου έλεγε, εγώ προσωπικά την περίοδο 2015-2020 είχα 2 χρεωστικές στην alpha.
kostasbm Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 το θεμα δεν ειναι τι βολευει αλλα τι ειναι ποιο ασφαλες αν βαριομαστε να βαλουμε ενα κωδικο και προτιμαμαμε να ειναι αποθηκευμενος αν βαριομαστε να αλλαξουμε το κωδικο καθε 3 η 6 μηνες αν βαριομαστε να κανουμε αμφισβητηση συναλλαγης αμεσα και περιμενουμε μερικες μερες αν βαριομαστε γενικα εννοειται οτι η ασφαλεια που θελουμε δεν θα ειναι 100% το να λεμε τιποτα δεν ειναι ασφαλες δεν βγαινει ζουμι....αλλα αν το θεσουμε ετσι μην κανουμε συναλλαγες με καρτες αλλα με διατραπεζικες η μετρητα....ειναι ποιο ασφαλες 1
filarhos Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 20 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μαλακίες σου έλεγε, εγώ προσωπικά την περίοδο 2015-2020 είχα 2 χρεωστικές στην alpha. Κι όμως ενώ κι εγώ έχω δύο στην Αlpha ή Eurobank πριν λίγους μήνες δεν έβγαζε στον αδερφό μου δεύτερη... Αλλά πιστωτική δεύτερη του έβγαζε...
Joshua21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 6 λεπτά πριν, filarhos είπε Κι όμως ενώ κι εγώ έχω δύο στην Αlpha ή Eurobank πριν λίγους μήνες δεν έβγαζε στον αδερφό μου δεύτερη... Αλλά πιστωτική δεύτερη του έβγαζε... Ίσως η Eurobank να μην το κάνει. Το point μου όμως ήταν αλλού, στο ότι ο ισχυρισμός "οι τράπεζες δεν το κάνουν" δεν ισχύει, μόλις το επιβεβαίωσες και εσύ. 1
gatoulis Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Και στην alpha μπορείς να έχεις δυο χρεωστικές στο ίδιο ονομα ,αρκεί να είναι η μια master και η άλλη visa. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2021 από gatoulis
agnostos13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 22 ώρες πριν, Joshua21 είπε Ίσως η Eurobank να μην το κάνει. Το point μου όμως ήταν αλλού, στο ότι ο ισχυρισμός "οι τράπεζες δεν το κάνουν" δεν ισχύει, μόλις το επιβεβαίωσες και εσύ. Μήπως το κάνει μόνο η alpha τλκ;
Joshua21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 18 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Μήπως το κάνει μόνο η alpha τλκ; Ίσως, για τις άλλες δεν γνωρίζω.
astrea966 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 εγω εχω 3 λογαριασμους στην alpha με 2 χρεωστικες καρτες.δεν ηθελα τριτη.αν μπεις στην εφαρμογη της alpha εχει επιλογη για να παραγγειλεις εξτρα καρτα.το ιδιο και στην εφαρμογη της εθνικης.στην πειραιως δεν εχει τετοια επιλογη. να επισημανω οτι δεν εχω κανει χρηση της υπηρεσιας για να διαπιστωσω μονος μου τι παιζει
Ather Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Μία κάρτα με δύο λογαριασμούς. Χρεώνεται πάντα η πρώτος οπότε πριν από αγορά κάνω μεταφορά χρημάτων από τον δεύτερο στον πρώτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα