Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Βγάλε μια  revolut ,πιο ευκολη και φτηνή διαχείριση έχει απο μια pre paid

Ti μπορω να κανω δηλαδη πιο ευκολα κ φτηνά; 

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Hamurabi είπε

Ti μπορω να κανω δηλαδη πιο ευκολα κ φτηνά; 

Η φορτιση της προπληρωμένης δεν έχει έξοδα καθε φορά που την φορτίζεις;(τουλάχιστον αυτό ξέρω,αν έχει αλλάξει τότε λάθος μου)

Το top up της revolut είναι δωρεάν,περνάει παντού ως κάρτα,παγώνεις την κάρτα αν δεν την χρησιμοποιείς οπότε κανεις δεν μπορεί να κάνει κίνηση ή χρησιμοποιείς τις disposable κάθε φορά που αγοράζεις.

Απο την άλλη δεν περνάει αυτόματα στο αφορολόγητο .

Δημοσ.

εγώ χρησιμοποιώ δυο λογαριασμούς και έχω δύο κάρτες στην ίδια τράπεζα.
Η μια που χρησιμοποιώ για αγορές είναι πάντα άδεια και αν χρειαστεί να αγοράσω κάτι απλά μεταφέρω τα χρήματα από τον ένα λογαριασμό στον άλλο.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, smpt είπε

εγώ χρησιμοποιώ δυο λογαριασμούς και έχω δύο κάρτες στην ίδια τράπεζα.
Η μια που χρησιμοποιώ για αγορές είναι πάντα άδεια και αν χρειαστεί να αγοράσω κάτι απλά μεταφέρω τα χρήματα από τον ένα λογαριασμό στον άλλο.

Δίνουν δύο χρεωστικές κάρτες στο ίδιο όνομα;

Θυμάμαι φίλος που δούλευε σε τράπεζα μου έλεγε οτι δεν το κάνουν.

Εκτός αν έχουν αλλάξει τα πράγματα...

Δημοσ.
Στις 31/3/2021 στις 12:29 ΜΜ, Hamurabi είπε

Απτο στομα σου κ στου θεου το αυτι. 

Διαρροη στοιχειων οταν λες; τι ακριβως εννοεις; 

Τίποτα δεν είναι ασφαλές ακόμα και οι τράπεζες. Κάποιες φορές είτε γίνεται υποκλοπή δεδομένων, πολύ σπανια βέβαια, οπότε κάποιοι μπορεί να έχουν πρόσβαση σε στοιχεία μας όπως email, usernames κτλ

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, johnxarma είπε

Τίποτα δεν είναι ασφαλές ακόμα και οι τράπεζες. Κάποιες φορές είτε γίνεται υποκλοπή δεδομένων, πολύ σπανια βέβαια, οπότε κάποιοι μπορεί να έχουν πρόσβαση σε στοιχεία μας όπως email, usernames κτλ

Aπο τράπεζες δεν έχω ακούσει ,απο άλλες πλατφορμες πχ booking ναι.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Δίνουν δύο χρεωστικές κάρτες στο ίδιο όνομα;

Θυμάμαι φίλος που δούλευε σε τράπεζα μου έλεγε οτι δεν το κάνουν.

Εκτός αν έχουν αλλάξει τα πράγματα...

Μαλακίες σου έλεγε, εγώ προσωπικά την περίοδο 2015-2020 είχα 2 χρεωστικές στην alpha.

Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι τι βολευει αλλα τι ειναι ποιο ασφαλες

αν βαριομαστε να βαλουμε ενα κωδικο και προτιμαμαμε να ειναι αποθηκευμενος

αν βαριομαστε να αλλαξουμε το κωδικο καθε 3 η 6 μηνες

αν βαριομαστε να κανουμε αμφισβητηση συναλλαγης αμεσα και περιμενουμε μερικες μερες

αν βαριομαστε γενικα εννοειται οτι η ασφαλεια που θελουμε δεν θα ειναι 100%

το να λεμε τιποτα δεν ειναι ασφαλες δεν βγαινει ζουμι....αλλα αν το θεσουμε ετσι μην κανουμε συναλλαγες με καρτες αλλα με διατραπεζικες η μετρητα....ειναι ποιο ασφαλες

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μαλακίες σου έλεγε, εγώ προσωπικά την περίοδο 2015-2020 είχα 2 χρεωστικές στην alpha.

Κι όμως ενώ κι εγώ έχω δύο στην Αlpha ή Eurobank πριν λίγους μήνες δεν έβγαζε στον αδερφό μου δεύτερη...

Αλλά πιστωτική δεύτερη του έβγαζε...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, filarhos είπε

Κι όμως ενώ κι εγώ έχω δύο στην Αlpha ή Eurobank πριν λίγους μήνες δεν έβγαζε στον αδερφό μου δεύτερη...

Αλλά πιστωτική δεύτερη του έβγαζε...

Ίσως η Eurobank να μην το κάνει.

Το point μου όμως ήταν αλλού, στο ότι ο ισχυρισμός "οι τράπεζες δεν το κάνουν" δεν ισχύει, μόλις το επιβεβαίωσες και εσύ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και στην alpha μπορείς να έχεις δυο χρεωστικές στο ίδιο ονομα ,αρκεί να είναι η μια master και η άλλη visa. 

Επεξ/σία από gatoulis
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Ίσως η Eurobank να μην το κάνει.

Το point μου όμως ήταν αλλού, στο ότι ο ισχυρισμός "οι τράπεζες δεν το κάνουν" δεν ισχύει, μόλις το επιβεβαίωσες και εσύ.

Μήπως το κάνει μόνο η alpha τλκ;

Δημοσ.

εγω εχω 3 λογαριασμους στην alpha με 2 χρεωστικες καρτες.δεν ηθελα τριτη.αν μπεις στην εφαρμογη της alpha εχει επιλογη για να παραγγειλεις εξτρα καρτα.το ιδιο και στην εφαρμογη της εθνικης.στην πειραιως δεν εχει τετοια επιλογη.

να επισημανω οτι δεν εχω κανει χρηση της υπηρεσιας για να διαπιστωσω μονος μου τι παιζει

Δημοσ.

Μία κάρτα με δύο λογαριασμούς. Χρεώνεται πάντα η πρώτος οπότε πριν από αγορά κάνω μεταφορά χρημάτων από τον δεύτερο στον πρώτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...