filip123go Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Hamurabi είπε Εχω authentication, ξερω γω τι να πω. Ελπιζω να τανπαρω πισω Και πως έγινε η συναλλαγή, αφού έχεις authentocation. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο. Spoiler Αναφορά σε κείμενο Εγώ πάντως από τότε προστατεύω την κάρτα μου με θήκη rfid διότι τα στοιχεία της μπορούν να διαρρεύσουν στον οποιοδήποτε απατεώνα βρίσκεται σε απόσταση τριών μέτρων και κατέχει ένα απλό προγραμματάκι στο κινητό του. Φυσικά και όχι. Μην λέτε ότι να ναι. Να σε χρεώσουν μπορεί, να σου κλέψουν τα στοιχεία όχι.
duende Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 μη χρησιμοποιεις σε αγορες online τη χρεωστικη. φτιαξε μια prepaid και φορτιζε την 1
Hamurabi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Στο ιστορικό της κάρτας η πλήρη επωνυμία της επιχείρησης φαίνεται άμεσα, στο ιστορικό του λογαριασμού - όταν και εάν ολοκληρωθεί - το όνομα δεν θα βγει ολόκληρο. Αυτο βλεπω εγω 2 ώρες πριν, filip123go είπε Και πως έγινε η συναλλαγή, αφού έχεις authentocation. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Φυσικά και όχι. Μην λέτε ότι να ναι. Να σε χρεώσουν μπορεί, να σου κλέψουν τα στοιχεία όχι. Δεν εχω καταλαβει ποτε εχει authentication κ ποτε οχι. Οταν αγοράζω κατι σενα φυσικό καταστημα απλα περναω τη καρτα κ τελος. Οταν παραγγρλνω απο efood μου ανοίγει από την αλφα μια εικόνα οπου βαζω δακτυλικο αποτυπωμα και τοτε προχωραει η συναλλαγη. 2 ώρες πριν, duende είπε μη χρησιμοποιεις σε αγορες online τη χρεωστικη. φτιαξε μια prepaid και φορτιζε την Οι online αγορές μου ειναι απο ebay kai amazon μονο. Είναι επικυνδυνα κ εκει;
filip123go Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, Hamurabi είπε Δεν εχω καταλαβει ποτε εχει authentication κ ποτε οχι. Οταν αγοράζω κατι σενα φυσικό καταστημα απλα περναω τη καρτα κ τελος. Οταν παραγγρλνω απο efood μου ανοίγει από την αλφα μια εικόνα οπου βαζω δακτυλικο αποτυπωμα και τοτε προχωραει η συναλλαγη. Τίποτα από αυτά δεν είναι 2 factor authentication. Αυτό που λέμε εμεις είναι η να σου έρθει μνμ στο κινητο με κωδικό η να σου σκάσει μνμ στην εφαρμογή για επιβεβαίωση. 5 λεπτά πριν, Hamurabi είπε Οι online αγορές μου ειναι απο ebay kai amazon μονο. Είναι επικυνδυνα κ εκει; Οχι, αλλά μπορει άνετα να έχεις κολλήσει κανενα malware και να έχει γίνει υποκλοπή στοιχείων.
Hamurabi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Συνηθως απο το κινητό κανω αγορες. Παιζει κ εκει ναχω malware για υποκλοπή στοιχείων; ήisxyει μονο για το pc αυτο; 37 λεπτά πριν, filip123go είπε Τίποτα από αυτά δεν είναι 2 factor authentication. Αυτό που λέμε εμεις είναι η να σου έρθει μνμ στο κινητο με κωδικό η να σου σκάσει μνμ στην εφαρμογή για επιβεβαίωση. Και αυτο ππυ λες γίνεται. Πχ οταν παω να βαλω κάρτα μεσω του whatsup μουρχεται πρωτα κωδικος για επιβεβαιωση. Τελοσπαντων οποιος ξερει ας μου πει που μπορω νατοδω στα settings του ebanking να το επιβεβαιωσω αν ισχυει η οχι
Joshua21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 54 λεπτά πριν, Hamurabi είπε Αυτο βλεπω εγω Κάτσε να σου δείξω τι βλέπω εγώ από την έκδοση web στο ιστορικό της κάρτας: Ενώ στο ιστορικό του λογαριασμού το μόνο που φάνηκε μετά την εκκαθάριση είναι το πετσοκομμένο "GΕΟRGΙΟS ΜΙCΗΑLΟΡΟUL"
SabotazNic Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, kikka είπε Εγώ πάντως από τότε προστατεύω την κάρτα μου με θήκη rfid διότι τα στοιχεία της μπορούν να διαρρεύσουν στον οποιοδήποτε απατεώνα βρίσκεται σε απόσταση τριών μέτρων και κατέχει ένα απλό προγραμματάκι στο κινητό του. Μην λετε οτι να ναι και κοψτε τα james bond και mission impossible 1 ώρα πριν, filip123go είπε να σου σκάσει μνμ στην εφαρμογή για επιβεβαίωση. Οποιος εχει ενεργοποιησει τα βιομετρικα δεδομενα στις εφαρμογες, του ανοιγει απλα για να βαλει δαχτυλικο/face id. @Hamurabi Δεν καταλαβα, γιατι η alpha σου ειπε να επικοινωνησεις Δευτερα? 24/7 υποστηριξη υποτειθετε οτι εχουν οι τραπεζες. Πειραιως και Eurobank δεν μου εχουν πει ποτε "δοκιμασε Δευτερα". Προτεινω να ξαναπαρεις για να πεσεις σε αλλον υπαλληλο και να ζητησεις αμφισβητηση συναλλαγης/ακυρωση καρτας. Επισης μπες απο browser σε pc. Εμφανιζει περισσοτερες λεπτομερειες για την συναλλαγη 1
Hamurabi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, filip123go είπε Λοιπον μπηκα απο pc. Και μου βγαζει αυτο: Ρωσικο μαγαζι με ρούχα στη μοσχα δηθεν. Wb podolsk το ονομα. Mπηκα στο facebook τιυς κ εχουν 1 like. Προφανως μουφα account. Ουτε φωτο ουτε τιποτα 2 λεπτά πριν, Hamurabi είπε Μου ειπανοτι για να κανω αμφισβητηση πρεπει πρωτα να τα εχουν παρει τα λεφτα. Και τωρα ναι μεν μου εχει κρατηθεί το ποσό αλλα δεντανεχουν παρει ακομα μου είπε. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2021 από Hamurabi
kikka Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 16 ώρες πριν, SabotazNic είπε Μην λετε οτι να ναι και κοψτε τα james bond και mission impossible Επειδή δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ τη συγκεκριμένη κάρτα για αγορές (είτε στο διαδίκτυο είτε σε φυσικό κατάστημα) θεώρησα ότι η διαρροή των στοιχείων της είχε γίνει με αυτόν τον τρόπο. Ίσως να έχεις δίκιο και να είναι δύσκολο, σίγουρα όμως όχι Impossible αφού μιλάμε για τεχνολογία. Ακόμα κι αν οι πιθανότητες είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές, η θήκη rfid μου δημιουργεί μία αίσθηση ασφάλειας με πολύ χαμηλό κόστος (5 ευρώ).
panostza Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 16 λεπτά πριν, kikka είπε Επειδή δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ τη συγκεκριμένη κάρτα για αγορές (είτε στο διαδίκτυο είτε σε φυσικό κατάστημα) θεώρησα ότι η διαρροή των στοιχείων της είχε γίνει με αυτόν τον τρόπο. Ίσως να έχεις δίκιο και να είναι δύσκολο, σίγουρα όμως όχι Impossible αφού μιλάμε για τεχνολογία. Ακόμα κι αν οι πιθανότητες είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές, η θήκη rfid μου δημιουργεί μία αίσθηση ασφάλειας με πολύ χαμηλό κόστος (5 ευρώ). Επειδή έχω "ζήσει" αντίστοιχα αρκετές ιστορίες, πίστεψέ με, το πιθανότερο είναι ότι κάποιος με πρόσβαση στη φυσική κάρτα πήρε τα στοιχεία της και τα χρησιμοποίησε. Δηλαδή είτε κάποιος από το σπίτι, είτε κάποιος που είχε έστω και για λίγο πρόσβαση σε αυτή (κάπου άφησες το πορτοφόλι;) 1
Joshua21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, kikka είπε Επειδή δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ τη συγκεκριμένη κάρτα για αγορές (είτε στο διαδίκτυο είτε σε φυσικό κατάστημα) θεώρησα ότι η διαρροή των στοιχείων της είχε γίνει με αυτόν τον τρόπο. Ίσως να έχεις δίκιο και να είναι δύσκολο, σίγουρα όμως όχι Impossible αφού μιλάμε για τεχνολογία. Ακόμα κι αν οι πιθανότητες είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές, η θήκη rfid μου δημιουργεί μία αίσθηση ασφάλειας με πολύ χαμηλό κόστος (5 ευρώ). Οι πιθανότητες τα στοιχεία της κάρτας να μπορούν να διαρρεύσουν "στον οποιοδήποτε απατεώνα βρίσκεται σε απόσταση τριών μέτρων και κατέχει ένα απλό προγραμματάκι στο κινητό του" δεν είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές, είναι ανύπαρκτες. 4
GREGORYMO Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 18 ώρες πριν, Hamurabi είπε Λοιπον μπηκα απο pc. Και μου βγαζει αυτο: Ρωσικο μαγαζι με ρούχα στη μοσχα δηθεν. Wb podolsk το ονομα. Mπηκα στο facebook τιυς κ εχουν 1 like. Προφανως μουφα account. Ουτε φωτο ουτε τιποτα Μου ειπανοτι για να κανω αμφισβητηση πρεπει πρωτα να τα εχουν παρει τα λεφτα. Και τωρα ναι μεν μου εχει κρατηθεί το ποσό αλλα δεντανεχουν παρει ακομα μου είπε. Και που σε βρήκαν ?
SabotazNic Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Στις 27/3/2021 στις 4:03 ΜΜ, Hamurabi είπε Λοιπον μπηκα απο pc. Και μου βγαζει αυτο: Ρωσικο μαγαζι με ρούχα στη μοσχα δηθεν. Wb podolsk το ονομα. Mπηκα στο facebook τιυς κ εχουν 1 like. Προφανως μουφα account. Ουτε φωτο ουτε τιποτα Μου ειπανοτι για να κανω αμφισβητηση πρεπει πρωτα να τα εχουν παρει τα λεφτα. Και τωρα ναι μεν μου εχει κρατηθεί το ποσό αλλα δεντανεχουν παρει ακομα μου είπε. Ξανά πάρε τηλ να ρωτήσεις και άλλο υπάλληλο
HappyMerchant Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Στις 27/3/2021 στις 2:51 ΜΜ, filip123go είπε Τίποτα από αυτά δεν είναι 2 factor authentication. Αυτό που λέμε εμεις είναι η να σου έρθει μνμ στο κινητο με κωδικό η να σου σκάσει μνμ στην εφαρμογή για επιβεβαίωση. Οχι, αλλά μπορει άνετα να έχεις κολλήσει κανενα malware και να έχει γίνει υποκλοπή στοιχείων. Βασικά και εγώ που έχω alpha όπως ο OP δεν παίρνω μήνυμα. Πρέπει να ρωτήσω την τράπεζα.
agnostos13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Το μήνυμα δεν έχει να κάνει με την κάρτα και/ή την τράπεζα...αλλά με τον χρεώστη (ενημέρωση από τράπεζα αυτό). Πιάσ’ το αυγό και κούρευ’ το δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα