Stu Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Γειά σας, Θέλω να ανοίξω ένα λογαριασμό στην Πειραιώς (16 χρόνων) 1)Πρέπει να ανοίξει λογαριασμό ο γονιος μου και να με βάλει δεύτερο μελος? 2)Mπορώ να βγάλω χρεωστική στο όνομα μου και λογαριασμό winbank 3)Θέλει τίποτα έξτρα στοιχεία έκτος από τα συνηθισμένα (ταυτότητα, λογαριασμο δεκο, εκκαθαριστικό κ.τ.λ.)? .
rus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Ξερει κανεις πότε η Πειραιως σε καλει για καινουργια χρεωστικη καρτα αντι να σου κανει ανανεωση? Συνεβη σε καποιο γνωστο μου, εγω ηξερα πως οταν ληξει η καρτα σου στελνουν τη νεα ταχυδροιμικως (και σου αφαιρουν 6ε). Μηπως τωρα το αλλαξαν και σου λενε "ελα απο δω να βγαλεις καινουργια και να σε χρεωσουμε αναλογα"?..
corsair04 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα... Προσπαθώ να κάνω μια αγορά στο AliExpress με μια prepaid της Πειραιώς αλλά όταν φτάνω στο τελευταίο βήμα για πληρωμή αντί για ExtraPin ζητάει να βάλω τα στοιχεία σύνδεσης του Winbank…Γιατί ? Ξέρει κανείς εάν αλλάζει με κάποιο τρόπο αυτό, δυστυχώς το προϊόν έχει μικρο στοκ και η Πειραιώς με έχει σε αναμονή 53 λεπτά … Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από corsair04
Stu Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Στις 13/1/2022 στις 3:51 ΜΜ, corsair04 είπε Καλησπέρα Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα... Προσπαθώ να κάνω μια αγορά στο AliExpress με μια prepaid της Πειραιώς αλλά όταν φτάνω στο τελευταίο βήμα για πληρωμή αντί για ExtraPin ζητάει να βάλω τα στοιχεία σύνδεσης του Winbank…Γιατί ? Ξέρει κανείς εάν αλλάζει με κάποιο τρόπο αυτό, δυστυχώς το προϊόν έχει μικρο στοκ και η Πειραιώς με έχει σε αναμονή 53 λεπτά … αν είσαι συνδεδεμένος στην winbank εφαρμογή στο κινητό σου θα σου βγάλει μια ειδοποίηση να αποδεχτεί η αγορά αλλά αν δεν την έχεις θα πρέπει να βάλεις την winbank τους κωδικούς γιατί τωρα αν θες να αγοράσεις κάτι online χωρίς winbank δεν σε αφήνει
corsair04 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Stu είπε Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω Ευχαριστώ !!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Σήμερα είχαμε το εξής πρόβλημα με την Τράπεζα Πειραιως. Εμφανίζεται στον λογαριασμό μας ό,τι έγινε μεταφορά 120 ευρώ σε ΜΚΟ. Την οποία και δεν κάναμε! Πήραμε τηλέφωνο την τράπεζα, και δεν μπορούσε να κάνει ταυτοποίηση το τηλέφωνο μας, αφού πέρασε ένα διάστημα 5 λεπτώ εν τέλει έγινε η ταυτοποίηση! Η κοπέλα που (δεν) μας εξυπηρέτησε μας έλεγε οτι είναι Σάββατο, και δεν γίνεται να το ελέγξει τώρα γιατι ειναι σε αλλο τμήμα (τμήμα καρτών ετσι μας ειπε)... Πως γίνεται να το βλέπω εγώ απο τον υπολογιστή μου, και η υπάλληλος της τράπεζας που είναι στο σύστημα να μην βλέπει την μεταφορά; Μας είπε να πάμε στο κατάστημα που είχε το ATM που έγινε η συγκεκριμένη συναλλαγή, όμως δεν πήγαμε σε κανένα ATM καταστήματος; στο τέλος μας είπε οτι βλέπει την μεταφορά και μετά μας είπε οτι δεν την βλέπει! Απίστευτα πράγματα. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2024 από Manefs23
gorge18 Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 2 ώρες πριν, Manefs23 είπε Σήμερα είχαμε το εξής πρόβλημα με την Τράπεζα Πειραιως. Εμφανίζεται στον λογαριασμό μας ό,τι έγινε μεταφορά 120 ευρώ σε ΜΚΟ. Την οποία και δεν κάναμε! Πήραμε τηλέφωνο την τράπεζα, και δεν μπορούσε να κάνει ταυτοποίηση το τηλέφωνο μας, αφού πέρασε ένα διάστημα 5 λεπτώ εν τέλει έγινε η ταυτοποίηση! Η κοπέλα που (δεν) μας εξυπηρέτησε μας έλεγε οτι είναι Σάββατο, και δεν γίνεται να το ελέγξει τώρα γιατι ειναι σε αλλο τμήμα (τμήμα καρτών ετσι μας ειπε)... Πως γίνεται να το βλέπω εγώ απο τον υπολογιστή μου, και η υπάλληλος της τράπεζας που είναι στο σύστημα να μην βλέπει την μεταφορά; Μας είπε να πάμε στο κατάστημα που είχε το ATM που έγινε η συγκεκριμένη συναλλαγή, όμως δεν πήγαμε σε κανένα ATM καταστήματος; στο τέλος μας είπε οτι βλέπει την μεταφορά και μετά μας είπε οτι δεν την βλέπει! Απίστευτα πράγματα. Αν ειναι μεσο καρτας μπορείτε να κανετε αμφισβήτηση της συναλλαγής και ολα καλα..
ekrepali Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 2 hours ago, Manefs23 said: Μας είπε να πάμε στο κατάστημα που είχε το ATM που έγινε η συγκεκριμένη συναλλαγή, όμως δεν πήγαμε σε κανένα ATM καταστήματος; Eσείς μπορεί να μη πήγατε σε ATM... αλλά αφού γράφει ATM, κάποιος άλλος πήγε. Υπάρχει πιθανότητα να έχει κλωνοποιήσει κάποιος τη κάρτα σας; Πέρα απ'αυτό θα χρειαζόνταν και και το PIN για να κάνει μεταφορά. Επίσης η μεταφορά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, θα εκτελεστεί τη Δευτέρα 13/5. Οπότε πρέπει να πιάσεις γραμμή πρωι-πρωί για να μπλοκαριστεί η συναλλαγή. Αν έχεις άλλα λεφτά στη τράπεζα, ή πας και τα βγάζεις... ή παίρνεις τηλέφωνο στη Πειραιώς να μπλοκάρεις τη κάρτα (μόνο αυτό το τμήμα δουλεύει το Σαββατοκύριακο) ή μπαίνεις στο ebanking όπου έχει επιλογή να τη παγώσεις. Ίσως πρέπει να πας και αστυνομία.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 31 λεπτά πριν, ekrepali είπε Eσείς μπορεί να μη πήγατε σε ATM... αλλά αφού γράφει ATM, κάποιος άλλος πήγε. Υπάρχει πιθανότητα να έχει κλωνοποιήσει κάποιος τη κάρτα σας; Πέρα απ'αυτό θα χρειαζόνταν και και το PIN για να κάνει μεταφορά. Επίσης η μεταφορά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, θα εκτελεστεί τη Δευτέρα 13/5. Οπότε πρέπει να πιάσεις γραμμή πρωι-πρωί για να μπλοκαριστεί η συναλλαγή. Αν έχεις άλλα λεφτά στη τράπεζα, ή πας και τα βγάζεις... ή παίρνεις τηλέφωνο στη Πειραιώς να μπλοκάρεις τη κάρτα (μόνο αυτό το τμήμα δουλεύει το Σαββατοκύριακο) ή μπαίνεις στο ebanking όπου έχει επιλογή να τη παγώσεις. Ίσως πρέπει να πας και αστυνομία. Πήγε στο ΑΤΜ για μια ανάληψη 20 ευρώ.
ekrepali Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 4 minutes ago, Manefs23 said: Πήγε στο ΑΤΜ για μια ανάληψη 20 ευρώ. Πήγε, ποιος πήγε; Εννοείς "Πήγα στο ATM για μια ανάληψη 20 ευρώ"; Αν ναι πότε; Τι ωρα έκανες την ανάληψη και τι ώρα έγινε η μεταφορά των 120 ευρώ;
Engimek Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 5 λεπτά πριν, Manefs23 είπε Πήγε στο ΑΤΜ για μια ανάληψη 20 ευρώ. Και η ύποπτη συναλλαγή έγινε μετά από την επίσκεψη στο atm? Αν ναι παίζει να έπεσε σε skimmer. Αυτό θα τα εξηγούσε όλα, συμπεριλαμβανομένου και πώς γνώριζαν το πιν (βάζουν κάμερα). Ψάξε το θέμα στο youtube. Έχει αρκετά βιντεάκια επι του θέματος και μπορείς να τα δείξεις και στο άτομο που πήγε στο atm για να ξέρει τι να προσέχει. Σε κάθε περίπτωση, ακύρωση κάρτας και έκδοση νέας είναι απαραίτητη.
ekrepali Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 Δημοσ. 11 Μαΐου 2024 1 hour ago, ekrepali said: Eσείς μπορεί να μη πήγατε σε ATM... αλλά αφού γράφει ATM, κάποιος άλλος πήγε. Υπάρχει πιθανότητα να έχει κλωνοποιήσει κάποιος τη κάρτα σας; Πέρα απ'αυτό θα χρειαζόνταν και και το PIN για να κάνει μεταφορά. 22 minutes ago, Engimek said: Και η ύποπτη συναλλαγή έγινε μετά από την επίσκεψη στο atm? Αν ναι παίζει να έπεσε σε skimmer. Αυτό θα τα εξηγούσε όλα, συμπεριλαμβανομένου και πώς γνώριζαν το πιν (βάζουν κάμερα). Εκεί πήγε κι εμένα το μυαλό... αλλά μας τα λέει λίγα-λίγα σε δόσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα