samsunglife Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Τα είχα και τα 2, αλλά για λίγο χρονικό διάστημα. Οι φωτογραφίες στο mate 20 Pro αν και παλιότερο ήταν ξεκάθαρα καλύτερες από το fe στα δικά μου μάτια, ειδικά στη selfie (δεν ξέρω όμως αν έχει βελτιωθεί το fe με τις τελευταίες αναβαθμίσεις που πήρε). Εκεί που θα απογοητευτείς θεωρώ είναι στην amoled, στο fe η ανάλυση είναι πολύ χαμηλή.
Dimitris Me Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Θυσίασε τα Google και πάρε P40 Pro στα 540€
alan boy Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Ακόμα και αυτό το έχω σκεφτεί αλλά πιστεύω θα το μετάνιωσω. Έτσι όπως μας έχουν κάνει δε μπορούμε χωρις τη Google
apostolisk86 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 Δημοσ. 19 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, alan boy είπε Ακόμα και αυτό το έχω σκεφτεί αλλά πιστεύω θα το μετάνιωσω. Έτσι όπως μας έχουν κάνει δε μπορούμε χωρις τη Google Δεν είναι μόνο η Google, εναλλακτικές υπάρχουν για τα apps της google (vanced, here maps, για browsers δεν το συζητώ ένα σωρό). Είναι το ότι πολλές εφαρμογές βασίζονται σε google services για να λειτουργήσουν, από banking apps εως games. 1
alan boy Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Τελικα προχώρησα στην αγορά του huawei p30 pro. Η αλλη επιλογή ήταν το Samsung s20 fe 5g αλλά δεν το αποφάσισα. Ελπίζω να μην το μετάνιωσω 😁 Ίσως η επόμενη συσκευή να είναι το Samsung s20 fe Ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2021 από alan boy
intruder99 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Στις 13/4/2021 στις 2:01 ΜΜ, alan boy είπε Όπως είπα το mi10t pro είναι μια πολύ καλή συσκευή. Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο. Ηθελα να το δω από κοντά αλλά δεν μου ταίριαξε. Οπως δε μου ταίριαξε και το oneplus 8 T. Το οποίο επίσης ήταν πολύ καλό. Σε αυτό μπορεί να φταίει ότι έχω συνηθίσει σε συσκευές της huawei Όσο για το Samsung s20 fe 5g μπορώ να πω ότι το σκέφτομαι αρκετά και λέω και εγώ αν πάει στα 500 να το κάνω παραγγελία. Κοντά είμαστε 520 έχει τωρα Αυτό που θα ήθελα να έβλεπα είναι τις κάμερες του Samsung s20 fe 5g τι πουλιά πιανουν; Θα είναι ισάξιες με το huawei mate 20 pro που είχα; Με γεια. Μόλις είδα ότι αγόρασες το P30 Pro. Για όσους όμως θέλουν το S20 FE 5G βρήκα το κουπόνι GALAXY70 με το οποίο η τελική τιμή ανέρχεται στα 495.76€, αλλά είπα να μην ανοίξω καινούριο θέμα στο forum των προσφορών επειδή η διαφορά με το bestprice είναι μόλις 15€. https://www.amazon.it/dp/B08JH47YXD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα