mairygar Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΧΩ ΕΝΑ Peugeot 208 '12 ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ 1.6 , start + stop . Ο ΔΥΝΑΜΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ. Η ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 68ΟΕ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΑ. ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 1 ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΤΑ 400Ε. ΑΠΟ Ε-ΒΑΥ ΑΠΟ ΠΟΛΩΝΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑ 180Ε ΠΕΡΙΠΟΥ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ? Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2021 από mairygar
dali13gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Άμα μπορείς να πληρώσεις καινούργιο, βάζεις καινούργιο. Αν όχι, βάζεις ό,τι σηκώνει η τσέπη σου. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Σε Honda CRV του 2008 για καινουργιο καλης ποιοτητας απο οτι μου ειπε ο ηλεκτρολογος εδωσα 250 ευρω Μεταχειρισμενο δεν μου εβαζε με τιποτα με δικη του ευθυνη
mairygar Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 48 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Σε Honda CRV του 2008 για καινουργιο καλης ποιοτητας απο οτι μου ειπε ο ηλεκτρολογος εδωσα 250 ευρω Μεταχειρισμενο δεν μου εβαζε με τιποτα με δικη του ευθυνη ΓΙΑ ΑΠΛΟ ΤΟΣΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΡΤ ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ... 1
stefan123 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Για ρώτα στην kalaher στην νεα Φιλαδέλφεια για ανακατασκευή του δικού σου...πολύ καλή δουλειά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα