Opennew Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 help please,χαλασε ο ανεμηστηρας καρτας γραφικων,σαν αρχη αρχισε και εζβηνε επι δυο εβδομαδε,και στο τελος δεν ανηγε το πς καθολου,οταμ το ανηξα ειχε φουσκοσι το ανεμηστηρακι μαλον απο την πολη ζεστη γιατι το πς μου εδιχνε επι 2 εβδομαδες high temperature,αγωρασα 2 καινουργιους ανεμηστηρες και δεν δουλεβουνε,η καρτα γραφικων δουλευει 10 λεπτα το πολη και ζεστενετε και ζβηνη,δοκιμασα να το κρυοσο με στεγνοτηριο μαλλιων ενω δουλευει να δω μηπως ειναι επιδη δεν δουλεβουν η ανεμηστηρες και παλι ζβηνη,θελω βοηθεια γιατι κατι μαθηματα ο μικρος αδερφος μου,ειναι n vidia geoforce 512 mb ,να αγωρασω καινουργια εχει καη?
conqueror06 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Για να σου σβήνει ενώ αρχικά δουλεύει σίγουρα έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης. Δεν κατάλαβα, high temperature ποιό έδειχνε? Ο επεξεργαστής του pc?
Opennew Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, stormcraft είπε απορώ πως δεν δούλεψε με το πιστολάκι μαλλιών, συνήθως πιάνει το κόλπο! απλα να το κρυονο να δω εαν φτει ο ανεμηστηρας η το gpu 1 λεπτό πριν, conqueror06 είπε Για να σου σβήνει ενώ αρχικά δουλεύει σίγουρα έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης. Δεν κατάλαβα, high temperature ποιό έδειχνε? Ο επεξεργαστής του pc? μου το εδηχνε στο task manager πριν καει ο ανεμηστηρας
stormcraft Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Opennew είπε απλα να το κρυονο να δω εαν φτει ο ανεμηστηρας η το gpu φιλε μου ,χειροτερα το κανεις ετσι.
Opennew Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Opennew είπε απλα να το κρυονο να δω εαν φτει ο ανεμηστηρας η το gpu μου το εδηχνε στο task manager πριν καει ο ανεμηστηρας και γενικα εαν το βαλο να δουλεψει με καρτα γραφικων μιριζη,ενω χωρις καρτα δεν κραταει καθολου ζβηνη Μόλις τώρα, stormcraft είπε φιλε μου ,χειροτερα το κανεις ετσι. να αγωρασω καινουργεια καρτα η φτει κατι αλλο
conqueror06 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Τώρα μπερδεύτηκα τελείως... Την οθόνη τη συνδέεις στη μητρική όταν βγάζεις την κάρτα σου?
Opennew Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 ναι ,μετα οταν καηκε,και εγω τωρα το εμαθα δεν το ειξερα δεν εχει σχεση αυτο το ξανα δοκιμαζω με την καρτα μιριζει καμενο αλλα εαν ζεστενετε πως γινετε να εχει καει?
conqueror06 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Όταν τον ανάβεις χωρίς την κάρτα γραφικών ξεκινάει και μετά από λίγο σβήνει? Ή δεν ανάβει καθόλου?
Opennew Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 χωρις την καρτα αναβει αλλα δεν κραταει πιο πολι απο μιση ωρα τα χανει η ικονα γιατι ειναι λιγο παλιο και δεν αντεχει χωρις καρτα,αρα φταει η καρτα?
conqueror06 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Μάλιστα. Καλά η κάρτα σίγουρα έχει πρόβλημα ψύξης εφόσον λειτουργεί μεν, αλλά σου σβήνει και, το σημαντικότερο, έχει και τη μυρωδιά που λες. Αλλά και ο επεξεργαστής μου φαίνεται ότι έχει πρόβλημα υπερθέρμανσης εφόσον σου σβήνει το pc και χωρίς την κάρτα. Έχεις ελέγξει τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή? Επίσης ποιό τροφοδοτικό έχεις? Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2021 από conqueror06
stormcraft Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) άφησε ανοιχτό το πλαϊνό του κουτιού να παίρνει αέρα και πήγαινε το σε τεχνικό να το δει πριν κάψεις και τα υπόλοιπα. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2021 από stormcraft 1
conqueror06 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, stormcraft είπε άφησε ανοιχτό το πλαϊνό του κουτιού να αερίζετε και πήγαινε το σε τεχνικό να το δει πριν κάψεις και τα υπόλοιπα. Αυτό... Είναι όχι μόνο κακό για τα εξαρτήματα αλλά και επικίνδυνο αν συνεχίσεις να το δοκιμάζεις ενώ μυρίζει καμμένο. Ειδικά από τη στιγμή που σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει το ενδεχόμενο να δημιουργεί πρόβλημα το τροφοδοτικό με παραπάνω ρεύμα... Γιατί έχει συμβεί σε φίλο αυτό και από τύχη δεν έπαθε ηλεκτροπληξία. Του περνούσε 220v στα εξαρτήματα και τα διέλυσε όλα. Ακραίο σενάριο μέν αλλα καλό είναι να είμαστε ασφαλείς. Γιαυτό έχει σημασία τι τροφοδοτικό έχεις. Ειδικά ο λιωμένος ανεμιστήρας θα με προβλημάτιζε για την τάση. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2021 από conqueror06 2
Opennew Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 ρε παιδια μην τσακονεστε,γιαυτο μπηκα εδω,το θεμα ειναι να το μηπως το λυσουμε,εγω προσοπικα λεω φτεει η καρτα γιατι μονι ο αυτη μιριζει και ζβινι το πς
panatha1369 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 το εχεις καθαρισει ποτε το πισι??δεν ειναι λογικο να σβηνει χωρις καρτα γραφικων..θελει καθαρισμα γενικα το πισι..αν δεν ξερεις το πας σε τεχνικο και το κοιταει..οτι αλλα και να σου πουμε απο εδω μονο χειροτερα θα το κανεις..
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Από τα 512MB που είδα, μάλλον πρόκειται για κάρτα σειράς 8/ 9xxx GT, άντε 210 GT. Αφού λοιπόν λαμπάδιασε ο ανεμιστήρας μια καλή κάρτα για το σύστημά σας χωρίς απαιτήσεις είναι αυτή: https://www.skroutz.gr/s/12246932/Gigabyte-GeForce-GT-710-1GB-GV-N710D5-1GI.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα