jimmydel Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 καλησπερα λοιπον και απο μενα! και εγω , μετα απο εικοσι χρόνια αποφάσισα να κανω βολτες με ποδήλατο ! ελαχιστες γνωσεις οσον αφορα τις κασετες τα περιφερειακα , τα κεντρα κλπ αρχικα να πω , ειμαι 1,85 και εκατό κιλά , με σκοπό να φυγουν μερικά! κοιταζω για μεταχειρισμενο μεχρι 250 ευρω , διότι δεν μπορώ να διαθέσω 400 ή 500 ευρω .η χρήση του θα ειναι στην πόλη (95%) και ελαχιστα εκτος δρόμου ειχα προσανατολιστει για trekking , και με ανάρτηση ,θεωρωντας οτι θα ειναι πιο καλο για την απόσβεση των κραδασμών , αλλα διαβαζοντας εδω, ειδα οτι δεν χρειαζεται μπορειτε να μου δώσετε τα φώτα σας στην επιλογη ? υπαρχει αυτο , αλλά ειναι Mountain: https://vendora.gr/items/nj667g/nakamura-summit-700-275-podilato.html και μεσω του Marketplace πουλάει ενα trekking cross , 150.00eur δεν λεει διαστασεις , με δισκοφρενο και αναρτηση περιμενω να με διαφωτισετε ! ευχαριστώ
terry308 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 185 σελίδες αφιερωμένες στο Ποδήλατο @ Auto & Moto
jimmydel Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 μπηκα σε λαθος θέμα! σορρυ και ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα