antirix024 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Καλημέρα. Με ταλαιπωρούν αρκετά μυοσκελετικά προβλήματα (ειδικά στην μέση / πλάτη / αυχένα) λόγω επαγγέλματος αλλά και ξαφνικής άθλησης (δηλαδή εργάζομαι 12 ώρες καθιστός και το βράδυ χωρίς ζέσταμα πάω για 5χ5, κάτι που υποθέτω στην ηλικία μου -45χρ- είναι λίγο σοκ για τον οργανισμό) και σκεφτόμουν μήπως επενδύσω σε μια μπανιέρα υδρομασάζ. Όμως το κόστος είναι πολύ μεγάλο. Αν όμως αξίζει να το δούμε βρε παιδί μου. Έχω χώρο στο μπάνιο (1.80μ από τη μια πλευρά και περίπου 1.50μ από την άλλη, ίσως και λίγο παραπάνω αν μετακινηθεί η λεκάνη). Έχει κανείς κάποια άμεση ή έμμεση εμπειρία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
djcat Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, antirix024 είπε Καλημέρα. Με ταλαιπωρούν αρκετά μυοσκελετικά προβλήματα (ειδικά στην μέση / πλάτη / αυχένα) λόγω επαγγέλματος αλλά και ξαφνικής άθλησης (δηλαδή εργάζομαι 12 ώρες καθιστός και το βράδυ χωρίς ζέσταμα πάω για 5χ5, κάτι που υποθέτω στην ηλικία μου -45χρ- είναι λίγο σοκ για τον οργανισμό) και σκεφτόμουν μήπως επενδύσω σε μια μπανιέρα υδρομασάζ. Όμως το κόστος είναι πολύ μεγάλο. Αν όμως αξίζει να το δούμε βρε παιδί μου. Έχω χώρο στο μπάνιο (1.80μ από τη μια πλευρά και περίπου 1.50μ από την άλλη, ίσως και λίγο παραπάνω αν μετακινηθεί η λεκάνη). Έχει κανείς κάποια άμεση ή έμμεση εμπειρία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. H λύση στο πρόβλημα σου είναι η θάλασσα...
SilentVoice Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 43 λεπτά πριν, antirix024 είπε Καλημέρα. Με ταλαιπωρούν αρκετά μυοσκελετικά προβλήματα (ειδικά στην μέση / πλάτη / αυχένα) λόγω επαγγέλματος αλλά και ξαφνικής άθλησης (δηλαδή εργάζομαι 12 ώρες καθιστός και το βράδυ χωρίς ζέσταμα πάω για 5χ5, κάτι που υποθέτω στην ηλικία μου -45χρ- είναι λίγο σοκ για τον οργανισμό) και σκεφτόμουν μήπως επενδύσω σε μια μπανιέρα υδρομασάζ. Όμως το κόστος είναι πολύ μεγάλο. Αν όμως αξίζει να το δούμε βρε παιδί μου. Έχω χώρο στο μπάνιο (1.80μ από τη μια πλευρά και περίπου 1.50μ από την άλλη, ίσως και λίγο παραπάνω αν μετακινηθεί η λεκάνη). Έχει κανείς κάποια άμεση ή έμμεση εμπειρία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εξαρτάται και το ύψος σου. Αρχικά αν έχεις ήδη κάποια μπανιέρα, μπορεις να μπαινεις μέσα και απλά να μουλιάζεις, πάλι χαλαρώνουν οι μύες. Αν είσαι αρκετά ψηλός θα καταλάβεις πως δεν θα σε βολέψει τόσο πολύ μια τέτοια μπανιέρα. Πιθανόν να μην αξίζει κάν το κόστος για την θεραπεία-χαλάρωση που θέλεις. Μπορείς (όταν ανοίξουν με το καλό) να επισκεφθείς spa-ξενοδοχεία και να απολαμβάνεις εκει ενα σχετικά καλό υδρομασάζ όπου θα είσαι και πιο άνετα, καθώς σε πολλές περιπτώσεις είναι 2 ατόμων. 1
fredd0 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 κοιτα οτι το υδρομασαζ χαλαρωνει, ισχυει. Εγω εχω χρονια θεματα πλατη λογω κωπηλασιας και χρησιμοποιω σχεδον καθημερινα , με epsom salt. Θα μπορουσες να δοκιμασεις για αρχη αυτα, με χλιαρο νερο, και σε δευτερο βημα το κοιτας για υδρομασαζ. Η μονη μου ενσταση ειναι οτι ο χωρος που περιγραφεις ειναι σχετικα μικρος και δε ξερω αν θα βρεις κατι που αφενως να χωρας ολος μεσα ξαπλωτος/ημικλινης και να εχει αρκετα water jet να σε καλυψουν ... αν δεις δηλαδη κατι με 2 waterjet σε καθε πλαινο κλπ μη πεταξεις τα λεφτα σου, ειναι υδρομασαζ για να λες οτι εχεις υδρομασαζ. 1
tutuyo Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 οχι ξεκαθαρα Στην αρχη την χρησιμοποιουσα πολυ συχνα, σχεδον οποτε εκανα μπανιο την εβδομαδα Πλεον πολυ σπανια, απλα βαριεσαι να γεμιζεις και να αδειαζεις συνεχεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα